GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 863
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na akkor ő sem lesz Hazafi 😊

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
na pryornak lesz gazdája, eddig 3 ajánlat jött rá, az egyik be is sokkolt 😀

több mint 14 éve
Leszedtem, bemásoltam, nekem nem csinál semmit 😊

több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Kipróbálom Döme!
Ha nem gond majd áttöltöm dropboxra, és rakok inkább arról linket, mert ott nem kell tökölni, mint a rapidsharenél.
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 999 — Nega Scott
köszönöm...

akkor thomasszal nem is fogok jövőre hosszabítani, mert van nála ezer jobb LT... de Omiyale biztos jobbbraxa88
Azért ilyesmin kiakadni erős... mellesleg Thomast leszámítva tényleg nem nagy szám az egység. Gibson nálam negyedik számú guard volt pl., nálad meg kezdő.

több mint 14 éve
tegnap volt szerencsém végignézni, és nem mindenhol van a legjobb játékos a DC elején, de hát legalább majd lehet abajgatni a rostert minden nap.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mindegy, elküldtem már 😀
Ja, hát így kellett (vagy legalábbis gondoltam így kell), hogy látszódjon hova hány ember van és stb... eddig is rendes dc volt, meg majd az is lesz, ha eljön az ideje 😊
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Fetomy, neked a DC-d az komoly?

Ja leesett hogy névsorban van. A DC-nek nem ez a lényege. 😉Döme
át kellett írni úgy, hogy mindenhova egy név, és stb... nyilván nem így volt eredetileg 😊
mindjárt elküldöm PM-benfetomy
Ja nem kell még, majd szólok, most még csak a rostereket csinálgatom. A DC-k kicsit később jönnek, csak ez szemet szúrt, hogy Cobb az 1. WR, Vinny Jackson meg a 4. 😊Döme
Az RBknél durvább volt 😀
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black

át kellett írni úgy, hogy mindenhova egy név, és stb... nyilván nem így volt eredetileg 😊
mindjárt elküldöm PM-benfetomy
Ja nem kell még, majd szólok, most még csak a rostereket csinálgatom. A DC-k kicsit később jönnek, csak ez szemet szúrt, hogy Cobb az 1. WR, Vinny Jackson meg a 4. 😊
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
hehe, legközelebb majd úgy írok, hogy lesz 10 csapat holtversenyben első, másik 10 holtversenyben 2., a többiek meg harmadikak és akkor mindenkinek tetszik majd a helye 😊Höri
légyszi indolold már meg h miért szar OLmbraxa88
nagyon erős az OL, csak van nála 25 még erősebb.

Mint ahogy nálam is csodálatos long snapper Jake Ingram, mindössze 31 jobb van nála. De ettől még világklasszis ő is.Höri
köszönöm...

akkor thomasszal nem is fogok jövőre hosszabítani, mert van nála ezer jobb LT... de Omiyale biztos jobb
több mint 14 éve
hehe, legközelebb majd úgy írok, hogy lesz 10 csapat holtversenyben első, másik 10 holtversenyben 2., a többiek meg harmadikak és akkor mindenkinek tetszik majd a helye 😊Höri
légyszi indolold már meg h miért szar OLmbraxa88
nagyon erős az OL, csak van nála 25 még erősebb.

Mint ahogy nálam is csodálatos long snapper Jake Ingram, mindössze 31 jobb van nála. De ettől még világklasszis ő is.

több mint 14 éve

mindjárt elküldöm PM-ben
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black

Ja leesett hogy névsorban van. A DC-nek nem ez a lényege. 😉
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
légyszi indolold már meg h miért szar OLm
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de iden akkor sem az mert egy jopar posztra nincs neki nemhogy olyanja
de eppenseggel vallalhato kezdoje sem. es ez amugy nem is lenne feltetlen cinkes
de neki ezek a posztok : qb, lde, cb2.
nem eppen a 20adlagos posztok ahol mindegy mifele minoseg tenyeszik.
de jo felolem lehet powerhouse csak aztan ne lepodjon meg majd ha esetleg megsem jut playoffba.Fake
QB esetén egyetértek, bár ilyen falnál és ilyen elkapógárdánál sokkal jobbat nem kívánhatna egyetlen újonc QB sem.

DE: van 3 ígéretes fiatal Graham, Mincey és Charleston személyében, tavaly hárman összehoztak 11 sacket IRL, azzal itt is elégedett lennék. Ráaádsul Ellis és Tuck személyében két Pro Bowl falember mellett dolgozhatnak, és Babineaux sem kutyaütő, ide bőven elég 4. embernek a fenti trió szerintem.

CB: Ezt a saját értékelésemnél is kiemeltem, bár IRL Alphonso Smith a New England meccset leszámítva nem volt tragikus, de tény, hogy egy jó 2. CB még elférne.

Szóval Te meg "kicsit" negatívabban látod a helyezetemet, mint a valóság. 😊somoskovig
nem latom negativabban csak te polirozod fel a realitast mindennel ami a kezed ugyeben van
arrol nem is beszelve h micsoda ellentmondasok vannak akozott ahogyan masokat ertekelsz es ahogyan magadat.

qb - nincs bar. a wr sorod es a falad oke, egy szot sem szoltam rajuk sot nekem a futoid is bejonnek.
de a 2 qbd alex smith es egy ujonc ez a rideg valosag.
annyi igaz h gabbert miatt kozep- es hosszutavon remenytkelto a helyzet
de ennel a qbkombonal keves rosszabb van a ligaban JELENLEG.

de - 1 kezdojatekos van ebbol a 3 emberbol. azt alairom h charleston es mincey korrekt csereparos ezt nem is vitattam.
vagy te hol lattad h megis ? en annyit akartam mondani h graham szemelyeben van egy jo potenciallal rendelkezo
jatekosod aki meg vajmi keveset bizonyitott es mindennek tetejebe a jovoje azert kisebb kerdojelekkel van tarkitva mivel maga reid mondta h ha lesz is szezon akkorsem fog keszenallni a kezdetere. es ez nem egy kezserules v vmi "konnyebben" menedzselheto dolog hanem szetszakadt a terde a picsaba. namost azt sem vitatom h a masik 3 DL embered melle o pont eleg kell h legyen sot ha bevaltja a hozza fuzott remenyeidet akkor boven sok is lesz de ez szinten nem jelenido. ha te tavaly jogosan lehuztad a DLemet mert 3 elit ember mellett Kelsay volt a kezdo lde akkor ez a szitu miben lenne mas aruld mar el nekem ...

cb - ezen nem fogunk osszeveszni egyertelmu de azt azert hadd tegyem hozza h sztem a csapatodnak nem no2 cb kene hanem egy rendes elsoszamu mivel thomas sztem nem az a szint de no2nek vallalhatobb lenne mint a liga jelentos hanyadanak masodik szamu cornerje.

tehat nekem nem a csapatoddal van bajom. szimpatikus keret most ez amelyiket ha nem tradeled szet megint akkor 2-3 ev mulva hosszu idore eluralhatja a diviziojat. ennek 2 feltetelet latom ha a jelenlegi keretbol indulok ki : gabbert valjon be hozzavetolegesen legalabb egy eli manning szinten vmint ne soporjon vegig hihetetlen balszerencse a jatekosaid kozott irl.
de most 4. helyre rangsorolni teged azert elegge elfogult velemeny sztem.

hori : en realisnak ertekelem a 18. helyet es somos prjeben is nagyjabol jo helyen erzem magam.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nekem most is tetszik 😀
több mint 14 éve
hehe, legközelebb majd úgy írok, hogy lesz 10 csapat holtversenyben első, másik 10 holtversenyben 2., a többiek meg harmadikak és akkor mindenkinek tetszik majd a helye 😊

több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
egyetértek a helyemmel,még kicsit magasan is vagyok....csak nem tudom,hogy mit keres előttem a Lions,csak valami elírás lehet 😛 😀
és a SB akkor nem csak az én fejemben fordult meg,de ehhez bitang nagy mák kéne (1-2 posztot kivéve a dephtem kifejezetten rossz),inkább a következő 1-2 évben várható a Packers SB 😛 ha idén is sikerülne,az csak kellemes meglepetés lenne,de a playoffot én is elvárom a csapattól... :rolleyes:Newman
Azt én se értem, hogy hogy kerültél ilyen magasra 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
köszi az értékelést, szép munka az egész, de inkább csak a saját részemmel foglalkoznék.
Az offense sztem is jobb lett, hisz tavaly 55ször sackelték Staffordot, ez a szám mindenképpen csökkeni fog az új falammal, Stewartot is váltottam ráadásul depth is érkezett erre a posztra, szal én ezt is javulásnak fogom fel. WReknél sajna be kellett áldozni Bowet de Hankerson még jobb lesz, szal nem aggódom 😛 A secondary tavaly katasztrófa volt, ez idén változott, egész tűrhető a csapat hátul. a front7 nevetséges, Doom meg Cooper talán kisegít, de jövőre mindenképpen elsődleges feladat lesz rendbe tenni ezt a csapatrészt.
Az esélyeim igen haloványak, hisz a csoporton belül 1nél több győzelem is bravúr lenne, szal inkább én fogok az 1/1ért küzdeni, és nem fetomy
több mint 14 éve
Köszönet a munkáért, még ha nem is értek vele egyet maradéktalanul 😛
Hja, és egyetértek fetomyval (nem a bradys részben 😛), inkább legyek alulértékelt, és végezzek jó helyen, mint Detroit Lions teszem azt 😀

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Én ahogy eddig sem vitatkoztam, most sem fogok, ez nem jelenti azt hogy boldoggá tesz, de tisztelem a munkáját annak aki megír egy ilyet.
Nagyon új a csapat és nagyon igazságtalan az hogy a rookiekat ennyire semmibe sem veszi a program, holott IRL látunk az ellenkezőjére bőven példát.
Sok GM ilyenkor háborog és van egy kettő akinek a beírását kifejezetten várom, habzó szájjal teszi majd.
több mint 14 éve
A védelem öreg? Az egész csapatban talán 3 ember van, aki túlment a 32-n.. Ráadásul a 3 nagy öreg Hampton-Ellis-Fletcher egyike sem szar kora ellenére, és lehet, hogy jövőre már nem nagyon használhatók, idén még bőven igen, tehát szerintem semmi szerepe a koruknak. A támadóknál meg max csak a futók rutintalanok,esetleg az elkapók. A hátán vinni meg senki nem fogja a csapatot, nálunk nem abból áll a csapat, hogy berakunk egy tombredit aztán nyertünk is 😛 Mi csapat vagyunk! Mindegy, szerintem közöm nem lesz az 1/1-hez, mégha a po-hoz sem akkor is..
DE, addig jó, míg mindenki leír, úgy lehet nagyot dobbantani 😛
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 891 — je suis poloska
Nem tudom mi okból vagyok ennyire elől, de köszi 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 173
Végre egy józan PR. Így is van 😛
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Egyébként az "öregedő és tapasztalatlan játékosok halmaza" megjelölést én sem teljesen értem, azt aláírom hogy a secondaryre 100 %-ban igaz, de az egész csapatra nem. QB poszton Sancho azért már szerzett némi tapasztalatot 2 szezon alatt, Rexy meg backupnak jó, és azért Ő sem aggastnyán még. A WR gárda mind fiatal, ereje teljében lévő játékosokból áll, futók közül meg AP-t még nem sokan írnák le, igaz hogy a backup HB-k már nem fiatalok, de vérfrissítésnek jött Jacquizz. FB poszton Weaver sem mondható se tapasztaltalannak, se öregnek, amíg nem 100%-os az egészsége addig meg Sellers eljátszik a helyén akár...
Az O-falban center poszton valóban van frissítenivaló (idén Birk azért szerintem még hozni fogja az elit szintet), RT poszton tapasztalatlan a kezdőm, és a depth nem az igazi. Egy stabil kezdő Guard még elférne Kemo túloldalán, de cserébe elit LT-m van 😊
DL szerintem rendben van: Williamsben azért van még pár év szintén pro szinten, Dixon meg nagyon ígéretes, és azért előző szezonban elég sokat szerepelt, Ray Edwards szintén jó szezonon van túl - Bowerst lehet merész húzás rögtön a mélyvízbe dobni, de a cseresor megfelelő mögötte (Robison szvsz. backupnak nagyon jó, akár kezdő is lehetne).
A secondaryról már szó esett, tényleg nagyon "lyukas". Van egy-két kérdéses poszt ahol tényleg aggastyánok/zöldfülűek a játékosaim, de azért az egész teamről szvsz. túlzás ezt állítani.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes