GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Döme, Deny: mi a helyzet? Csak mert többen is felajánlották a segítséget, de mivel még a keretek sem frissek, addig korrekció sem játszik, és mindjárt itt az augusztusWyattNem tudom Deny hogy áll, egyszerre csak egy ember tud dolgozni a projekten. Ha ő elküldi azt amivel ő végzett, akkor befejezem a maradékot, megcsinálom az új playákat, azt mehetnek majd a ratingbelövések...
több mint 14 éve
Döme, Deny: mi a helyzet? Csak mert többen is felajánlották a segítséget, de mivel még a keretek sem frissek, addig korrekció sem játszik, és mindjárt itt az augusztus

több mint 14 éve
Igen tudom. A szokásos nyaralás 😀 Tavaly is így jártunk. De a kocsi tele van piával, a ház meg majd haverokkal szóval megoldjuk valahogy.Srácok én holnap reggel indulok Siófokra és valószínű szerdáig nem leszek gép előtt.visi_bszerdáig esőt mond szóval jól belenyúltál a lecsóbaJJ
több mint 14 éve
Srácok én holnap reggel indulok Siófokra és valószínű szerdáig nem leszek gép előtt.visi_bszerdáig esőt mond szóval jól belenyúltál a lecsóba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Srácok én holnap reggel indulok Siófokra és valószínű szerdáig nem leszek gép előtt.
több mint 14 éve
Így van, én még mindig rendelkezésre állok, csak haladjunk, mert tényleg nincs sok idő úgy néz ki😊
több mint 14 éve
Deny/Döme, hogy álltok? Mivel úgy tűnik lesz szezon jó lenne minnél előbb kezdeni, ha esetleg tudok segíteni segítek én is, de fetomy is ajánlotta a segítségét.
több mint 14 éve
Kris Jenkins visszavonulása játszik még, vagy a keretek már lezáródtak, mint tavaly Jason Fergusonnál?Wyattvan olyan visszavonuló, aki nem nálad van? 😀 Collins?
rakd ki, vigyél mást. amíg nincs kész a dömeroster, addig lehetőleg minél aktuálisabb kereteket kell fenntartani, hogy alekoszosan fogalmazzak.
több mint 14 éve
Kris Jenkins visszavonulása játszik még, vagy a keretek már lezáródtak, mint tavaly Jason Fergusonnál?

több mint 14 éve
fetomy is felajánlotta korábban segítségét, ha nehezebben haladnátok 😊Értékelő bizottság lesz végül? Ki lesz benne?

több mint 14 éve
Hétvégém kissé zsúfolt volt, de haladok keretekkel, bár tényleg szörnyen unalmas, pedig én csak átrakom IRL-ból oda, ahol nálunk vannak. Meg gyűjtöm újoncokat ugye. De szerintem, ha minden jól megy olyan csütörtök-péntek magasságában meg leszek a saját résszemmel.
több mint 14 éve
tökéletesek ha jól látom csak PS- töltődött felThx.majd megadod.
közben látom h Höri is feltöltötte a rosterem, big thx neki isbriareos
kommentálhatod is az új embereid, ha akarod.Höri
több mint 14 éve
Thx.majd megadod.
közben látom h Höri is feltöltötte a rosterem, big thx neki isbriareos
kommentálhatod is az új embereid, ha akarod.
több mint 14 éve
Thx.közben látom h Höri is feltöltötte a rosterem, big thx neki is
több mint 14 éve
Nem tudom mikor voltál utoljára, szal a lényeg:Pryor elkelt (ez a legfontosabb)
Ki lett választva a program Front Office Football manager, össze lett rá dobva a pénz, Döme megvette, elkezdte Denyvel az itteni keretek kialakítását, rookie-k megkreálásával, ha jól rémlik.
Majd fake (és ha igényt tart rá szaba) átnézi az értékeket, hogy reálisabbak legyenek, mint a jelenlegiek, mondjuk itt volt szó felállított testületről, hogy több ember döntsön a rate-ekről, ez nem tudom, hogy lesz végül.
Simelni Döme fog majd, valamikor, ha készen lesznek az előkészületek, mivel most már 90%+, hogy lesz szezon, valszeg még nyáron

több mint 14 éve
visszatértem, valaki összefoglalná röviden milyen teendők vannak? thx?
több mint 14 éve
Akkor ezt te csinálod. 😉csapatonként átlag 10-12 embert kell létrehozni (nincs 2011-es ruki class).Dömekontrolcé kontrolvé, név átírás, kész 😀Höri
több mint 14 éve
csapatonként átlag 10-12 embert kell létrehozni (nincs 2011-es ruki class).Dömekontrolcé kontrolvé, név átírás, kész 😀
több mint 14 éve
rengeteg szám, szöszölős excel írkálás, mindez odafigyeléssel párosulva? ez simán az én világom 😀Akkor ez nem mostanság lesz meg, gondolom elég szöszölős, köszönet a válaszért.Delonso_Kurva szöszölős, nem "elég" szöszölős. 😊 Egy 3000 soros excel táblában kell számokat átírkálni, és persze rohadtul oda kell figyelni. Na mindegy, egyszer kell megcsinálni.Döme
Tényleg úgy rémlik Deny hétvégéken nem ér rá, úgyhogy ha valaki beszél vele, akkor mondja, hogy ha így van, küldje át 😊
több mint 14 éve
Akkor ez nem mostanság lesz meg, gondolom elég szöszölős, köszönet a válaszért.Delonso_Kurva szöszölős, nem "elég" szöszölős. 😊 Egy 3000 soros excel táblában kell számokat átírkálni, és persze rohadtul oda kell figyelni. Na mindegy, egyszer kell megcsinálni.
több mint 14 éve
Akkor ez nem mostanság lesz meg, gondolom elég szöszölős, köszönet a válaszért.
több mint 14 éve
Értem :/ Hát akkor majd ha Deny megunja vagy nem ér rá, szóljatok 😊
több mint 14 éve
Deny csinálja most, egyszerre nem tudjuk nyomni. Ő nem tudom hogy áll. Most még a ratingekkel nem foglalkoznuk, egyelőre csak beállítjuk a csapatokat. De még az is lassítja a dolgot amellett hogy egyszerre csak egy ember tud rajta dolgozni, hogy csapatonként átlag 10-12 embert kell létrehozni (nincs 2011-es ruki class).
több mint 14 éve
Hát Deny elvileg a héten mókázott rajta Dömével.Amúgy Döme, ha nem haladtok jól, és nem az a feladat, hogy kinek milyen értéke legyen, tehát a rosterek összeszedése a feladat, akkor küldd el, belesegítek én is!