GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Mint commishra gondoltam, tudom hogy nem ratingelsz.Vagy az sem vagy?
több mint 14 éve
én már befejeztem a szervezőmunkát rég.biztos, hogy nem fogok ratingeket állítani, van elég más ok is rá, hogy szidni lehessen.
több mint 14 éve
Mondom, egyelőre még csak azokat néztem részletesebben, szerintem érthető okokból 😊 Viszont holnapig a többit továbbra sem fogom tudni, de biztos vannak ott is difik.Én támogatom, hogy variálgassunk, mert bár egyelőre még csak a Patriotsot néztem részletesebben, vannak egészen vicces dolgok, Bodden pl kb szart sem ér itt, de Hali is eléggé fika (legalább olcsón meg lehetett szerezni 😛)Wyattpersze, mindenki a saját játékosainak értékét variálhatja át 😊 bízom höri+döme értékítéletében, a nagyon szélsőséges véleményeket meg megszavaztatjukJJ

több mint 14 éve
Remek, akkor ha lehet és látd már hogy leszel meg vele, kérlek dugd össze a fejed Hörivel és tűzzetek ki egy rajtot.Danke-danke 😊WyattHa jól számolom még 10 csapat van, nem akarok felelőtlenül ígérgetni, de azokat remélhetőleg holnap estére megcsinálom. Utána a nemlétezőeket, és akkor ez a rész meglesz.
Addig azt kell eldöntenünk, hogy mennyire akarunk a ratingekbe belenyúlni. Ezt minél hamarabb kéne, mert az se 2-perces buli lesz megcsinálni.Döme
Hadd izguljak az 1/1 felé vezető úton.
több mint 14 éve
szerintem meg a rookie ratingek madden alapján

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ja igen, én is úgy gondoltam, hogy a körök az irl draft szerint lennének, nem az itteni.
több mint 14 éve
sztem IRL drafthoz viszonyítsuk ezt1-10:7Bowers top 10-es ratinget követel magának 😊Rataxes
11-32:6
2.kör:5
3-4.kör:4
5-6.kör:3
7. kör:2
tenorx
több mint 14 éve
1-10:7Bowers top 10-es ratinget követel magának 😊
tenorx
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Ja meg még van egy olyan ötletem, hogy a rookieknak mondjunk körönként azonos ratinget kellene adni (kivéve mondjuk a top10et), tehát mondjuk:1-10:7
Aztán majd ha valamit letettek az asztalra az NFLben akkor belőjük őket rendesen.
több mint 14 éve
Én támogatom, hogy variálgassunk, mert bár egyelőre még csak a Patriotsot néztem részletesebben, vannak egészen vicces dolgok, Bodden pl kb szart sem ér itt, de Hali is eléggé fika (legalább olcsón meg lehetett szerezni 😛)Wyattpersze, mindenki a saját játékosainak értékét variálhatja át 😊 bízom höri+döme értékítéletében, a nagyon szélsőséges véleményeket meg megszavaztatjuk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Hát, valaki be tudja linkelni a ratingeket? Ha nagyjából korrektek akkor a nagyon kirívó eseteket átjavítgatjuk és kész.tenorx+1
több mint 14 éve
Hát, valaki be tudja linkelni a ratingeket? Ha nagyjából korrektek akkor a nagyon kirívó eseteket átjavítgatjuk és kész.
több mint 14 éve
Én támogatom, hogy variálgassunk, mert bár egyelőre még csak a Patriotsot néztem részletesebben, vannak egészen vicces dolgok, Bodden pl kb szart sem ér itt, de Hali is eléggé fika (legalább olcsón meg lehetett szerezni 😛)

több mint 14 éve
Danke-danke 😊WyattHa jól számolom még 10 csapat van, nem akarok felelőtlenül ígérgetni, de azokat remélhetőleg holnap estére megcsinálom. Utána a nemlétezőeket, és akkor ez a rész meglesz.
Addig azt kell eldöntenünk, hogy mennyire akarunk a ratingekbe belenyúlni. Ezt minél hamarabb kéne, mert az se 2-perces buli lesz megcsinálni.
több mint 14 éve
Nyugi van, nagyon melós volt, haladtam vele, de azért csak az én részem is kb. 12-13 csapat, az olyan 600 ember. Most erre jönnek az olyan pazar nevek, mint Chris Johnson, ahol Chrisre és Johnsonra is van 80 találat. De már készen van az én részem, Döme e-mail címére elküldve.
több mint 14 éve
Uhm... ez egy kissé így parkolópályára állt.Mondom, befejezem pár napon belül ha deny elküldi azt amivel ő elkészült.
Hm hm. Ha valakinek van rá ideje, tegyen velünk csodát, ennyire csak nem nagy munka.Delonso_
több mint 14 éve
Uhm... ez egy kissé így parkolópályára állt.Hm hm. Ha valakinek van rá ideje, tegyen velünk csodát, ennyire csak nem nagy munka.
több mint 14 éve
Írd itt inkább, meló miatt nem igazán jutok olyan nethez, csak telefonhoz. Ha rosteres excel a dolog, azt holnap rakom be.Deny
több mint 14 éve
Ja ott már írtam neki én is, nem szükséges.
több mint 14 éve
Faszbúkon aktív Deny 😊 Írok neki mindjárt...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Hát meg nem is nagyon írt a fórumra egy ideje.
több mint 14 éve
Akkor ha jól értem, egy jó ideje konkrétan áll az egész 😊 Valaki megpróbálhatná előkeríteni Denyt akkor, mert szerintem lassan többet állunk miatt, mint amennyit haladhatott veleWyattazért szóltam én is, mert deny ráadásul azt mondta, nincs rá túl sok ideje.. hát mindegy mostmár 😊
több mint 14 éve
Akkor ha jól értem, egy jó ideje konkrétan áll az egész 😊 Valaki megpróbálhatná előkeríteni Denyt akkor, mert szerintem lassan többet állunk miatt, mint amennyit haladhatott vele