GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 863
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát ki más lenne

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Mint commishra gondoltam, tudom hogy nem ratingelsz.
Vagy az sem vagy?
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én már befejeztem a szervezőmunkát rég.

biztos, hogy nem fogok ratingeket állítani, van elég más ok is rá, hogy szidni lehessen.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én támogatom, hogy variálgassunk, mert bár egyelőre még csak a Patriotsot néztem részletesebben, vannak egészen vicces dolgok, Bodden pl kb szart sem ér itt, de Hali is eléggé fika (legalább olcsón meg lehetett szerezni 😛)Wyatt
persze, mindenki a saját játékosainak értékét variálhatja át 😊 bízom höri+döme értékítéletében, a nagyon szélsőséges véleményeket meg megszavaztatjukJJ
Mondom, egyelőre még csak azokat néztem részletesebben, szerintem érthető okokból 😊 Viszont holnapig a többit továbbra sem fogom tudni, de biztos vannak ott is difik.

több mint 14 éve
Danke-danke 😊Wyatt
Ha jól számolom még 10 csapat van, nem akarok felelőtlenül ígérgetni, de azokat remélhetőleg holnap estére megcsinálom. Utána a nemlétezőeket, és akkor ez a rész meglesz.

Addig azt kell eldöntenünk, hogy mennyire akarunk a ratingekbe belenyúlni. Ezt minél hamarabb kéne, mert az se 2-perces buli lesz megcsinálni.Döme
Remek, akkor ha lehet és látd már hogy leszel meg vele, kérlek dugd össze a fejed Hörivel és tűzzetek ki egy rajtot.
Hadd izguljak az 1/1 felé vezető úton.
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 721 — no es importante
szerintem meg a rookie ratingek madden alapján

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Ja igen, én is úgy gondoltam, hogy a körök az irl draft szerint lennének, nem az itteni.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
1-10:7
11-32:6
2.kör:5
3-4.kör:4
5-6.kör:3
7. kör:2
tenorx
Bowers top 10-es ratinget követel magának 😊Rataxes
sztem IRL drafthoz viszonyítsuk ezt
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
tenorx
Bowers top 10-es ratinget követel magának 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Ja meg még van egy olyan ötletem, hogy a rookieknak mondjunk körönként azonos ratinget kellene adni (kivéve mondjuk a top10et), tehát mondjuk:
Aztán majd ha valamit letettek az asztalra az NFLben akkor belőjük őket rendesen.
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 721 — no es importante
Én támogatom, hogy variálgassunk, mert bár egyelőre még csak a Patriotsot néztem részletesebben, vannak egészen vicces dolgok, Bodden pl kb szart sem ér itt, de Hali is eléggé fika (legalább olcsón meg lehetett szerezni 😛)Wyatt
persze, mindenki a saját játékosainak értékét variálhatja át 😊 bízom höri+döme értékítéletében, a nagyon szélsőséges véleményeket meg megszavaztatjuk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hát, valaki be tudja linkelni a ratingeket? Ha nagyjából korrektek akkor a nagyon kirívó eseteket átjavítgatjuk és kész.tenorx
+1

több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Hát, valaki be tudja linkelni a ratingeket? Ha nagyjából korrektek akkor a nagyon kirívó eseteket átjavítgatjuk és kész.
több mint 14 éve
Én támogatom, hogy variálgassunk, mert bár egyelőre még csak a Patriotsot néztem részletesebben, vannak egészen vicces dolgok, Bodden pl kb szart sem ér itt, de Hali is eléggé fika (legalább olcsón meg lehetett szerezni 😛)

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Danke-danke 😊Wyatt
Ha jól számolom még 10 csapat van, nem akarok felelőtlenül ígérgetni, de azokat remélhetőleg holnap estére megcsinálom. Utána a nemlétezőeket, és akkor ez a rész meglesz.

Addig azt kell eldöntenünk, hogy mennyire akarunk a ratingekbe belenyúlni. Ezt minél hamarabb kéne, mert az se 2-perces buli lesz megcsinálni.
több mint 14 éve
Danke-danke 😊

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nyugi van, nagyon melós volt, haladtam vele, de azért csak az én részem is kb. 12-13 csapat, az olyan 600 ember. Most erre jönnek az olyan pazar nevek, mint Chris Johnson, ahol Chrisre és Johnsonra is van 80 találat. De már készen van az én részem, Döme e-mail címére elküldve.
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Uhm... ez egy kissé így parkolópályára állt.
Hm hm. Ha valakinek van rá ideje, tegyen velünk csodát, ennyire csak nem nagy munka.Delonso_
Mondom, befejezem pár napon belül ha deny elküldi azt amivel ő elkészült.
több mint 14 éve
Uhm... ez egy kissé így parkolópályára állt.
Hm hm. Ha valakinek van rá ideje, tegyen velünk csodát, ennyire csak nem nagy munka.
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Írd itt inkább, meló miatt nem igazán jutok olyan nethez, csak telefonhoz. Ha rosteres excel a dolog, azt holnap rakom be.Deny
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Ja ott már írtam neki én is, nem szükséges.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Faszbúkon aktív Deny 😊 Írok neki mindjárt...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Hát meg nem is nagyon írt a fórumra egy ideje.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Akkor ha jól értem, egy jó ideje konkrétan áll az egész 😊 Valaki megpróbálhatná előkeríteni Denyt akkor, mert szerintem lassan többet állunk miatt, mint amennyit haladhatott veleWyatt
azért szóltam én is, mert deny ráadásul azt mondta, nincs rá túl sok ideje.. hát mindegy mostmár 😊
több mint 14 éve
Akkor ha jól értem, egy jó ideje konkrétan áll az egész 😊 Valaki megpróbálhatná előkeríteni Denyt akkor, mert szerintem lassan többet állunk miatt, mint amennyit haladhatott vele