GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
A kérdésem erre irányult.
több mint 14 éve
Ha történetesen mondjuk egy héten belül feloldják a lockoutot (már ha ez hatással van a játék kezdetre itt) Mikor indulna a sim?Delonso_amíg nincsenek keretek a játékban, tök8 hogy mi történik a zöld asztalnál.
több mint 14 éve
Ha történetesen mondjuk egy héten belül feloldják a lockoutot (már ha ez hatással van a játék kezdetre itt) Mikor indulna a sim?
több mint 14 éve
ha kell valakinek Caleb King, az írjon PM-et, de előre szólok, hogy nem éri meg.
több mint 14 éve
Vrabelt még vissza is akartam hozni minimumért FA-ról, miután ki lett vágva.No nem baj, majd Kerrigant betanítja, aztán első évében 15 sackkel zár nálunk 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Caleb King is megy supp draftra
több mint 14 éve
Jójó, bár legkorábban szerintem csak hétfőn tudok vele foglalkozni, de azért ma ránézek.ahaDenyElküldtem, szólj ha valami nem oké.Döme
több mint 14 éve
aha
több mint 14 éve
Én volnék. Előre láthatólag még kb. egy hétig biztosan ráérek (hétvégék offok), de utána már lehet limitálva. De egyelőre küldheted majd instrukciókkal együtt, hogy mi a helyzet.DenyErre a deny79-es email címedre jó lesz ha küldöm?
több mint 14 éve
Én volnék. Előre láthatólag még kb. egy hétig biztosan ráérek (hétvégék offok), de utána már lehet limitálva. De egyelőre küldheted majd instrukciókkal együtt, hogy mi a helyzet.
több mint 14 éve
Hát ez a rostercsinálgatás valami elbaszott durván lélekölő tevékenység. Ahogy fele-háromnegyede megvan, valószínű felkérem azt akire már nem emlékszem hogy kicsoda, de vállalta hogy segít benne, hogy folytassa. 😀
több mint 14 éve
Ma déltől kedd délutánig nem nagyon leszek netközelben, ha esetleg addig lenne valami, amiről dönteni kéne - vagy bármi

több mint 14 éve
Delonso felkarolja a gyengéket.Hátha az én képem is a hátukra tetováltatják.
több mint 14 éve
Delonso megutálta Tebowt, megérkezett az új megváltó, hol itt a gond?
több mint 14 éve
hogyne, annyira nem méltatom, hogy egy 7. kört adjak érte, de majd két első körrel rázúzok nem? 😊 Ha ebben bíztál, akkor ki kell ábrándítsalak, de ha 3 év múlva a háta mögött lesz 3 SB győzelem a Lions-al, 3 SB MVP, 3 NFL MVP, 3 perfect ratinggel zárt szezon, még aktív korában proHoF-ba választják stb... akkor sem adok érte neked egy darab, három évvel későbbi 7. körös picknél többet 😛 Azt is olyan kondícióval, hogy ha 7/40-en belül van, akkor még adsz mellé egy 2. kört 😀Hát, gondolkodtam egy jövő évi UDFA 13. körös pick beküldésével, de meggondoltam magam, nem akartam ráfizetni :/Fogsz még te ríni érte, hogy adjam oda vagy két első körért amikor behúzza egy QB gyenge csapat, vagy te tényleg nem hiszem Drew elvtársnak?
Sok sikert hozzá Del, és lécci szerezz már tőle nekem egy-két OSU relikviát! Ha levágsz a bőréről 1 tetkót és elküldöd postán, nekem az is jó!fetomy
Nem is értem 😊Delonso_
több mint 14 éve
kamuzolHát, gondolkodtam egy jövő évi UDFA 13. körös pick beküldésével, de meggondoltam magam, nem akartam ráfizetni :/Fogsz még te ríni érte, hogy adjam oda vagy két első körért amikor behúzza egy QB gyenge csapat, vagy te tényleg nem hiszem Drew elvtársnak?
Sok sikert hozzá Del, és lécci szerezz már tőle nekem egy-két OSU relikviát! Ha levágsz a bőréről 1 tetkót és elküldöd postán, nekem az is jó!fetomy
Nem is értem 😊Delonso_
te nem kérsz két első kört egy qb-ért

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Hát, gondolkodtam egy jövő évi UDFA 13. körös pick beküldésével, de meggondoltam magam, nem akartam ráfizetni :/Fogsz még te ríni érte, hogy adjam oda vagy két első körért amikor behúzza egy QB gyenge csapat, vagy te tényleg nem hiszem Drew elvtársnak?
Nem is értem 😊
több mint 14 éve
Na ebben nem voltam biztos, hogyan működik, de akkor oksi 😊 Nem mintha egyébként zavart volna, vagy bármi 😀

több mint 14 éve
És biztos, hogy előrébb lesz, mint a Chargers? :/Wyattsupplementalnál az elmúlt évek eredményei a mérvadók.
a tampának még nem volt pozitív szezonja 2007 óta, így simán övék a jog
több mint 14 éve
Horribilis mi?😊We trust in Rózsaház, ő korrektül megmondta, első körös a pali 😊 😊 😊
több mint 14 éve
És Höri, ezek közül melyik volt a kiakasztó ajánlat? 😊Del eredetileg 5+6. kört adott volna, de mivel elég volt az 5. önmagában is, így nem került sor a formabontó megoldásra.
Mellesleg boo, ugyanazért a körért vinni előlem nem szépWyatt
több mint 14 éve
És Höri, ezek közül melyik volt a kiakasztó ajánlat? 😊Mellesleg boo, ugyanazért a körért vinni előlem nem szép