GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
K. J. Wright, szevasztok 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
én majd elemzek 5év mulva 😛
több mint 14 éve
Nem adja az 1/1-et és sok a muníciója, így nem jön Luck New Englandbe 😕

több mint 14 éve
remek csereEzzel csak azért nem vitatkozom, mert te simmelsz 😊
Tampa 1/1 lesz megintHöri
több mint 14 éve
Na értékelek már én is:2/2 Jake Locker - IRL 1/8, 1 körös steal, és megvan a franchise QBm
2/27 Titus Young - IRL 2/12, szolid fél körös steal, nagyon jó helyre ment, örülök
2/29 Marcus Cannon - 😕
2/30 James Carpenter - IRL 1/25, 1 körös steal, fasza RT lesz a Seahawksnál, ennek is örülök
4/6 Curtis Marsh - IRL 3/26, hát mondjuk egy fél körös steal, project CB, remélem fog itt esélyt kapni
4/26 Casey Matthews - Remélem a 4. körben elmegy ma
5/8 Marcus Gilchrist - IRL 2/18, egy laza 3 körös steal 😀 Nem tudom, hogy safetyt vagy CBt fog játszani a Chargersben, de mindkettő jó
6/11 Byron Stingily - Remélem elmegy a 5-6. körben
6/28 Josh Bynes - Dettó
7/7 Mario Fannin - Szerintem ő elmehet még egy kicsit hamarabb, mondjuk 5. körrel már elégedett lennék
több mint 14 éve
akik ennyire szomorúak h housler nálam van, nyugodtan zaklathatnak pm.benbriareosnem need a TE, de különösen jól jött volna a csapatba, és sajnos még az IRL is igazolta elvárásaimat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
akik ennyire szomorúak h housler nálam van, nyugodtan zaklathatnak pm.ben
több mint 14 éve
remek cserehogy aztán a 1/1-et eladja egy Luckra ácsingózó csapatnak három első körös pickért, nem is rossz taktika
Tampa 1/1 lesz megintHöri

---
több mint 14 éve
sok fumble, nem tud még mindig passzt blokkolni, de igaz nagyobb az esély hogy Hightower távoziksztem Wells nem távozik, csak első körös volt. sztem még biznak bennebraxa88főleg h van ott most 3 használandó RBbraxa88Abból Beanie vagy Hightower távozik (Timmy RFA szóval lehet ő nem kap majd tendert ha lesz CBA, amit kurvára sajnálnék mert szimpatikusabb mint Beanie 😕).
Housler érdekes pick, de ha jól lesz kihasználva és tényleg jó elkapó akkor még be is válhat, mondjuk a korábbi évek tapasztalatai alapján nem fogjuk kihasználni.
Tibi!
Williams for Mekfedi? 😀Fucu
több mint 14 éve
Frissült a KEKI, keresek Plyamaker 4-3 OLB -t is.
több mint 14 éve
sztem Wells nem távozik, csak első körös volt. sztem még biznak benneAbból Beanie vagy Hightower távozik (Timmy RFA szóval lehet ő nem kap majd tendert ha lesz CBA, amit kurvára sajnálnék mert szimpatikusabb mint Beanie 😕).Mondjuk nem tudom, hogy jobban jártam-e a Lionsszal, de Arizona és az RB nem tetszene nekem ennyire 😊Wyattfőleg h van ott most 3 használandó RBbraxa88
Housler érdekes pick, de ha jól lesz kihasználva és tényleg jó elkapó akkor még be is válhat, mondjuk a korábbi évek tapasztalatai alapján nem fogjuk kihasználni.
Tibi!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
DEAL 😀Abból Beanie vagy Hightower távozik (Timmy RFA szóval lehet ő nem kap majd tendert ha lesz CBA, amit kurvára sajnálnék mert szimpatikusabb mint Beanie 😕).Mondjuk nem tudom, hogy jobban jártam-e a Lionsszal, de Arizona és az RB nem tetszene nekem ennyire 😊Wyattfőleg h van ott most 3 használandó RBbraxa88
Tibi!
több mint 14 éve
Abból Beanie vagy Hightower távozik (Timmy RFA szóval lehet ő nem kap majd tendert ha lesz CBA, amit kurvára sajnálnék mert szimpatikusabb mint Beanie 😕).főleg h van ott most 3 használandó RBbraxa88Ryan Williams el is ment. Kb ott ahol vittem 😀 és legalább LeShoure előtt 😊Mondjuk nem tudom, hogy jobban jártam-e a Lionsszal, de Arizona és az RB nem tetszene nekem ennyire 😊Wyatt
Carter meg McDaniel eddig reach, de talán csak 1 körösek lesznekharomt
Tibi!
Williams for Mekfedi? 😀
több mint 14 éve
engem a Housler dolog idegesít, remélem legalább Daniel Thomas jó helyre került 😊 ha K.J. Wright és Parker 4. körös lesz, Gaitort meg elviszi valaki valahol, akkor tökéletes a draftom

---
több mint 14 éve
főleg h van ott most 3 használandó RBRyan Williams el is ment. Kb ott ahol vittem 😀 és legalább LeShoure előtt 😊Mondjuk nem tudom, hogy jobban jártam-e a Lionsszal, de Arizona és az RB nem tetszene nekem ennyire 😊Wyatt
több mint 14 éve
Ryan Williams el is ment. Kb ott ahol vittem 😀 és legalább LeShoure előtt 😊Mondjuk nem tudom, hogy jobban jártam-e a Lionsszal, de Arizona és az RB nem tetszene nekem ennyire 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ryan Williams el is ment. Kb ott ahol vittem 😀 és legalább LeShoure előtt 😊Carter meg McDaniel eddig reach, de talán csak 1 körösek lesznek
több mint 14 éve
De nincs rajtad sapka 😊
több mint 14 éve
1/6 Marcell Dareus DT -> IRL 1/3 Buffalo 2/21 Bruce Carter OLB -> IRL 2/8 Dallas
3/20 Lee Ziemba OT -> ???
3/31 Austin Pettis WR -> IRL 3/14 Rams
4/17 DJ Williams TE -> ???
5/31 TJ Yates QB -> ???
6/40 Josh Thomas CB -> ???
7/31 Willie Smith OT -> ???
7/40 DeJon Gomes S -> ???
Ziemba és DJ Williams remélem kimegy a negyedik körben, a többieket leszarom 😊
De ez a Bruce Carter dolog igencsak bassza az agyam, ennyire hülyék nem lehetnek Dallasban....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Reszáj 2/22, IRL: 2/1 😊Drake Nevis: 4/9, IRL 3/23
eddig jó!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
eddig:Hankerson - 2/4 nálunk IRL 3/15 Skinsbe ment, Sexy Rexyből istent fog csinálni
Wright - 4/10 nálunk IRL 3/25 maradt Californiában csak kicsit délebben a Chargersnél
Green - 5/7re húztam itt IRL 3/32 Green Bay, ha esetleg Grant-Green lenne a kezdő duó a Packersnél akkor nagyon boldog lennék (sajna erre kicsi az esély)
maradt a draftra esélyesek közül Black, Brewer és McCharty, remélem h jó helyre kerülnek.
illetve sajnálom h Houslert elvitte Bria, Moffittot meg Soldi. na meg h DvD helyett Lefeged jött 😀
több mint 14 éve
Tisztában vagyok vele, de szerintem valaki ad neki egy esélyt (titkon reménykedem benne, hogy a 6. kör tájékán mi). Az orvosok szerint a TCre fel fog épülni, összesen 4 kemoterápiára van szüksége.tenorxÉn szinte biztosra veszem, hogy egy 7. kört megér vkinek. Túl jó ő ahhoz, hogy ne.
Torrey Smith viszont királyfi, hogy Raven lett. Boldinon kívül nagyon nincs más előtt hosszabb távra.
több mint 14 éve
Bruce Cartert hogy találta ki a Dallas 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.