GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Na mai menü: remélem a 2. körben kimegy Titus meg Marsh, a 3.ban meg Gilchrist meg Casey, és akkor bódottság van.tenorxezek közül csak Marsh,Gilchrist és Casey lenne a lol,bár a tegnapi nap óta inkább nem mondok semmit 😛
több mint 14 éve
Én csak öt, 1 és 90 közötti számot szeretnék megálmodni, több kívánságom nincs most 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
annyi a kivánságom, hogy Ryan Williams over Lesőr 😛
több mint 14 éve
nekem nincs nagy kívánságom mára, csak Daniel Thomas legyen 2. körös pick, K.J. Wrightot meg vigye el a Saints 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én meg remélem, hogy Sheard 3-4be kerül - úgysem - és Smith egy jó rendszerbe.
több mint 14 éve
Na mai menü: remélem a 2. körben kimegy Titus meg Marsh, a 3.ban meg Gilchrist meg Casey, és akkor bódottság van.
több mint 14 éve
A szerződési határidő, ami május 1. az azt jelenti, hogy vasárnap (1.) este 23:59-ig, vagy szombat (30.) 23:59-ig kell megadni? 😊fetomyMeddig tart május 1.?
több mint 14 éve
A szerződési határidő, ami május 1. az azt jelenti, hogy vasárnap (1.) este 23:59-ig, vagy szombat (30.) 23:59-ig kell megadni? 😊
több mint 14 éve
Persze... így is elég bustesélyesek, pláne mivel én a QB-khoz nem értek... csak kiemeltem az IRL 1/1-ség egyetlen előnyét, türelmesebb lesz veled a management.Összességében azonban az számít bejön e...Sokkal jobb érzés lesz, hogy nem neked kell cutolnod NewtontWyattAhogy mondtam ott is (bár ez sztem off kamera volt), annyi a különbség, hogy az 1/1 azért jóval több esélyt kap (Jamarcus), mint egy 2.körös QB mndjuk (Brohm..)
The Entertainer így legalább 3 évet a rosteren tölt, és minden esélyt meg fog kapni.. az első kör alapján, IRL helyhez képest én stealeztem a legnagyobbakat, a két legkockázatosabb pickkel 😛Igor
Nem Tenor? Két játékosa is egy körrel feljebb.Delonso_
De a jövő a mobilis spread QB-ké.. 😉
Bunting is annyi mindent összeírt a 8 mock draftjába, meg a z összes híresztelésekbe... lesz 1 v. 2 kettő, ami bejon😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Bunting azt írta a draft előt, hogy Carpentert várja 1/32-ként Green Bay-beLehet szidni Carpentert, attól még jó lesz 😛 Kíváncsi vagyok a többi csapatnak hol volt a boardján, de gyanúsan a 2. kör elején.tenorxakkor én elkezdek kétségbeesni, hogy se harrist se leshoure-t nem vitték még elnekem se.
ja nemWyatt
Se Rudolph se Martez.
De ettől még mindkettő tehetségesebb, mint Carpenter 😀Höri
több mint 14 éve
Amúgy grat, megdőlt a Tyson Jackson féle 45/3-as rekord, nem néztem utána, de valszeg ez volt eddig a legjobb 😀Ahogy mondtam ott is (bár ez sztem off kamera volt), annyi a különbség, hogy az 1/1 azért jóval több esélyt kap (Jamarcus), mint egy 2.körös QB mndjuk (Brohm..)Mallett még mindig lehet 5. QB 😀 mondjuk ha igor nem jön be elém akkor most Newtonom van. De idén mindegy, van hat QB akikből bármi lehet, csakhát mégiscsak előnyösebb egy elsőkörös draft.RajnaSokkal jobb érzés lesz, hogy nem neked kell cutolnod NewtontWyatt
The Entertainer így legalább 3 évet a rosteren tölt, és minden esélyt meg fog kapni.. az első kör alapján, IRL helyhez képest én stealeztem a legnagyobbakat, a két legkockázatosabb pickkel 😛Igor

több mint 14 éve
Összességében azonban az számít bejön e...Ahogy mondtam ott is (bár ez sztem off kamera volt), annyi a különbség, hogy az 1/1 azért jóval több esélyt kap (Jamarcus), mint egy 2.körös QB mndjuk (Brohm..)Mallett még mindig lehet 5. QB 😀 mondjuk ha igor nem jön be elém akkor most Newtonom van. De idén mindegy, van hat QB akikből bármi lehet, csakhát mégiscsak előnyösebb egy elsőkörös draft.RajnaSokkal jobb érzés lesz, hogy nem neked kell cutolnod NewtontWyatt
Nem Tenor? Két játékosa is egy körrel feljebb.
több mint 14 éve
Ahogy mondtam ott is (bár ez sztem off kamera volt), annyi a különbség, hogy az 1/1 azért jóval több esélyt kap (Jamarcus), mint egy 2.körös QB mndjuk (Brohm..)Mallett még mindig lehet 5. QB 😀 mondjuk ha igor nem jön be elém akkor most Newtonom van. De idén mindegy, van hat QB akikből bármi lehet, csakhát mégiscsak előnyösebb egy elsőkörös draft.RajnaSokkal jobb érzés lesz, hogy nem neked kell cutolnod NewtontWyatt
The Entertainer így legalább 3 évet a rosteren tölt, és minden esélyt meg fog kapni.. az első kör alapján, IRL helyhez képest én stealeztem a legnagyobbakat, a két legkockázatosabb pickkel 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Mallett a Clausen-díjra pályázik (az Alualu-díjat Carpenter már elvitte, a Ghee-díjra Ayers, Cobb, Herzlich, Rahim Moore és Ryan Williams esélyes még), nem jó előjel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mallett még mindig lehet 5. QB 😀 mondjuk ha igor nem jön be elém akkor most Newtonom van. De idén mindegy, van hat QB akikből bármi lehet, csakhát mégiscsak előnyösebb egy elsőkörös draft.RajnaSokkal jobb érzés lesz, hogy nem neked kell cutolnod Newtont

több mint 14 éve
Mallett még mindig lehet 5. QB 😀 mondjuk ha igor nem jön be elém akkor most Newtonom van. De idén mindegy, van hat QB akikből bármi lehet, csakhát mégiscsak előnyösebb egy elsőkörös draft.
több mint 14 éve
Ha valaki 4-3-ba megy, én meg 3-4-et játszom, nyilván nem fogok hozzá teljes erőmmel ragaszkodni. Quinnél letojom, mert kedvenc, ő nem megy sehová sem, Bowers esetleg mehet, ha úgy alakul. Kerrigant is imádom és még érdekelne is, főleg mert 3-4-be megy, de nem fogom ilyen áron elhozni, annyit nekem nem ér. Hogy kit adok el és kit nem, az az én dolgom, akinek nem tetszik ne nézze, de azért nálam is megvan az a pár játékos, akik nem eladóak kb. semmiért sem. Ettől függetlenül mindenkinek megvan a maga ára, eképp megvolt CJ2K-nak is, amiért el is adtam annak ellenére, hogy a hátán viszi el az adott csapatát. Ez van, igy játszom. Draftolni meg nem tudok, egyre inkább úgy tűnik. Lehet nem is fogom erőltetni, ami azt illeti, mert csak mellényúlok mindenkivel, de hát ez van, leszarom. 😊ez meg a jobb boltjaid koze tartozna. jovore ugyis eladod ha kerrigannek ha bowersnek hivjak.Stez: Kerrigant viheted Bowersért meg egy jövő évi első körért 😊RataxeshahaStez
igy meg elobbinek jobb overallja lesz nemtom mit szorakozol meg vetitesz.Fake
több mint 14 éve
Fairley nem a Vikingsba ment, Webster kap egy jó társat a többi pickem úgyis majd csak szombaton jön de eddig nem lett elbaszott a dolog
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez meg a jobb boltjaid koze tartozna. jovore ugyis eladod ha kerrigannek ha bowersnek hivjak.Stez: Kerrigant viheted Bowersért meg egy jövő évi első körért 😊RataxeshahaStez
igy meg elobbinek jobb overallja lesz nemtom mit szorakozol meg vetitesz.
több mint 14 éve
Stez: Kerrigant viheted Bowersért meg egy jövő évi első körért 😊Rataxesminek neked egy udfa?

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Stez: Kerrigant viheted Bowersért meg egy jövő évi első körért 😊Rataxeshaha
több mint 14 éve
Stez: Kerrigant viheted Bowersért meg egy jövő évi első körért 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem így is jó volt. jött érte egy kezdő G egy kezdő C egy kezdő WR és egy kezdő RB 2/3ada 😊És akkor sikerült a GM-ben is összerakni egy Cameron Jordan-Sedrick Ellis párost. 😀Dömeezért irigy vagyok, de akkor most én is izmozzak JJ-vel? jól lehúztam kristofot 😛JJ