GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Meg is fog halni....
több mint 14 éve
És én még le akartam trédelni hogy ne rícseljem Pondert. 😊
több mint 14 éve
egyik jobb mint a másik 😂
több mint 14 éve
tenorxnak franchise QB-a van 😀 😂NewmanMég ha csak egy lenne 😀
több mint 14 éve
Jó s olvasgatni, legalább van mit.
több mint 14 éve
csak hogy a maradék fél órát is el lehessen tölteni ha máshogy nem tudja valaki 😛egyébként ismét köszi mindenkinek az elismerést 😊 :cool: :rolleyes:
több mint 14 éve
Wyatt a Leshoure pick-el nem kell igazán féljen, mert a 27. pick arányai sem olyan rosszak, igaz van mit javítani rajtuk, és az egyetlen itt húzott RB sem ad különösebb aggodalomra okot. Sok okosat Wyatt CB pickjére sem lehet mondani. Voltak jó, és rossz választások is CB-ből, az reménykedésre adhat okot, hogy a 25. hely kifejezetten szerencsés, tekintve, hogy négyből három játékosból is igen nagyszerű focista lett, egyedül Thomas gyengíti a sort, de tekintve az utolsó 8-ban húzott WR-eket, annyira nem kell aggódni.
legyen úgy 😀 köszi, nekem kifejezetten bejönnek ezek 😊

több mint 14 éve
Szakestekre jellemző kurva magas alkoholfokú forralt borhoz hasonló borzadvány.Én tisztában vagyok vele, hogy nem elit center (és a pro bowl közelében sincs), de nem is a liga gyengébbik feléhez tartozik.akkor sem ertem nalad ez h jott ki top7-8ra. jo esetben ralehetne mondani h nem tartozik a liga rosszabb felebe. de h a liga 3/4edenel jobb lenne az enyhen szolva barokkos tulzas. pedig a blokkolasi stilusa a vasasnak azert mostmar jobban fekszik egy pounceyszeru felepitesu csavonak mint a mammut allatoknak akik ugy fordulnak mintha odacsavaroztak vna oket a foldbe.
tenorx
krampampulin
na az meg mi a tosz ?Fake
több mint 14 éve
P.s.: Azért írok ilyen commenteket, mert 7 sörön és 1 liter krampampulin vagyok túl tenorxBah, sejthettük volna 😛 ez elfogadható, sőt!
(és tudok gépelni)tenorxEz viszont a nemes bowl.hu-s hagyományoktól nagyban eltér 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én tisztában vagyok vele, hogy nem elit center (és a pro bowl közelében sincs), de nem is a liga gyengébbik feléhez tartozik.akkor sem ertem nalad ez h jott ki top7-8ra. jo esetben ralehetne mondani h nem tartozik a liga rosszabb felebe. de h a liga 3/4edenel jobb lenne az enyhen szolva barokkos tulzas. pedig a blokkolasi stilusa a vasasnak azert mostmar jobban fekszik egy pounceyszeru felepitesu csavonak mint a mammut allatoknak akik ugy fordulnak mintha odacsavaroztak vna oket a foldbe.
tenorx
krampampulin
na az meg mi a tosz ?
több mint 14 éve
Én tisztában vagyok vele, hogy nem elit center (és a pro bowl közelében sincs), de nem is a liga gyengébbik feléhez tartozik.P.s.: Azért írok ilyen commenteket, mert 7 sörön és 1 liter krampampulin vagyok túl (és tudok gépelni).
több mint 14 éve
Erre nem tudok mit mondani... mert úgy látom a padawant is kezdi megfogni az Erő sötét oldala. 😛Épp az a lényeg, a PFF elemzésénél, hogy szétbontják a falat, amennyire csak lehet.. és csak azt figyelik, hogy X támadófalember vs Y védőfalember mennyire volt jó. Most ha szar a guard melletted, hiába jön át az ő embere, nem fogják Pouncey nyakába varrni.
És azért egy átlag alatti vs. TOP 7-8 center közti különbséget, nehogymár erre fogjuk. Sorold föl akkor ki fér be elé szted.. és hozzáteszek 4-5 nevet.
Lehet, hogy 2 éve múlva ott lesz a legjobbak közt.. talán akár már jövőre is, de az első éve után, TOP 7-8, na. Tőled nem szoktam ilyen vad kommentekhez.
De mostmár mindegy.. hisz idén is az volt, ezek után simán lesz belőle 7-8-szoros Pro Bowler aztán, onnan meg Hall of Famer, jó kis Steelers-tradíció módra.. most teszek rá egy sört, amit 30 év múlva majd behajthat valaki 😛 (az utolsó bekezdés szarkazmuskoncentráruma elég magas, Pittsburgh szurkolókra veszélyes lehet)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Olvastam (sőt be is linkeltem a nfl csevegőbe), de azért hozzá kell venni, hogy milyen fal játszik körülötte, ezért nálam top8 center simán, hiszen semmi segítséget nem kap se Kemotol, se Fostertől(lol)
több mint 14 éve
Hasznalom, es szerintuk is atlag feletti, de meg nem elit. Ergo top7-8tenorxAjánlom ezt a linket..
http://www.profootballfocus.com/blog/2010/12/30/probing-the-pro-bowl-the-undeserving-10/
10 Worst Pro Bowl Selections
"1. Maurkice Pouncey, C, Steelers
No. 23 in our center rankings..."
Valamint... az All-rookie teames irasbol:
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/01/19/the-profootballfocus-com-all-rookie-team/
Center – Maurkice Pouncey, Pittsburgh Steelers
A winner by default. Pouncey may make the Pro Bowl every year for the rest of his life on the back of a reputation he has really yet to earn. In fact Pouncey was downright awful at times, and has a long way to go before he lives up to the press hype.
több mint 14 éve
Hasznalom, es szerintuk is atlag feletti, de meg nem elit. Ergo top7-8
több mint 14 éve
Grubbs a saját posztján jobb, mint Pouncey... ezt még Soldi is megerősíti neked 😛 Sztem ha valakire rá lehet sütni, hogy átlagos kezdő, és pont 4-est érdemel.. akkor az pont az ifjú centerkolléga.
Érdekes, hogy ebben az esetben speciel tenorx nem használja a PFF számait/kommentárját 😛
több mint 14 éve
csinos munka ismét.
több mint 14 éve
Bezzeg a Ravens guardjánál nem volt gond, mi? 😛Azért nem gyengébbik, a 32 centerből top7-8ban van simán.tenorxA Pittsburgh rookie centeréről beszélünk? Na ne vicceljünk már..Igor
több mint 14 éve
Azért nem gyengébbik, a 32 centerből top7-8ban van simán.tenorxA Pittsburgh rookie centeréről beszélünk? Na ne vicceljünk már..
több mint 14 éve
Azért nem gyengébbik, a 32 centerből top7-8ban van simán.
több mint 14 éve
fetomy remélem csapatokra vagy gm-ekre bontva külön nem csinálsz első körös összesítést, mert abból azt lehetne nálam leszűrni, hogy négyből kétszer draftoltam eddig az első körben a JJ-féle 1/2 előtt Gaines Adams-t húztam 2007-ben... (mi ehhez képest visi besülése Balmerrel)JJáh, arra ott az igor féle lista 😀 elég lesz egyszer is látni mindenkinek, hogy milyen szarul draftol első körben 😀 (velem az élen 😛)
Igor: Nem is a PB, inkább az OROY szavazás volt, ami segített billenteni 😊 Pontosabban a kettő együtt, meg hát mindenfelé azt írták róla, hogy ász volt 😊 Ja, és az is, hogy ha jól emlékszem 1 büntit meg 1 vagy 2 sacket kaptak róla 😊 Az OL emberek esetében egyébként nem szeretem a pontozást, mert teljes mértékben arra kell hagyatkoznom, amit itt-ott írnak róluk..
több mint 14 éve
Pouncey 5-öse nekem kicsit erős.. még akkor is, ha Pro Bowlra küldték, a liga gyengébbik centerei közé tartozott.
több mint 14 éve
Hörinek felvitte a dolgát az Istenfetomymagasan volt ez már a Wilson-Rudolph draft előtt is 😛