GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Lehet szidni Carpentert, attól még jó lesz 😛 Kíváncsi vagyok a többi csapatnak hol volt a boardján, de gyanúsan a 2. kör elején.akkor én elkezdek kétségbeesni, hogy se harrist se leshoure-t nem vitték még elnekem se.
ja nemWyatt
Se Rudolph se Martez.
De ettől még mindkettő tehetségesebb, mint Carpenter 😀Höri
több mint 14 éve
Lehet. Jimmy tudna mesélni. 😂Ismét pazar draft.szerintem te nem hozol szerencsétSzegecs
Quinn 4-3, Bowers ki se ment, de ő is 4-3 leszStez
több mint 14 éve
Ismét pazar draft.szerintem te nem hozol szerencsét
Quinn 4-3, Bowers ki se ment, de ő is 4-3 leszStez

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Ez a beszéd 😊Én sem sírok (annyira) hogy nem ment el Austin az elsőbe, inkább azon drukkolok hogy erős D be kerüljön.
több mint 14 éve
Leszarom igazából, Quinn fasza lesz és 3-4-es OLB lesz nálam, Bowers meg ma slágerpick lesz
több mint 14 éve
Igen, ez egy két éve elég izgalmas téma.Mi is leoltjuk egymást ha rendszerfüggetlenül húz valaki, de valójában már lehetetlen jósolni.
több mint 14 éve
Ki tudja ezt már manapság ki 3-4 és ki 4-3 Miller, Quinn....Delonso_erről mindenképp beszélni akarok ma

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ki tudja ezt már manapság ki 3-4 és ki 4-3 Miller, Quinn....
több mint 14 éve
Ismét pazar draft.Quinn 4-3, Bowers ki se ment, de ő is 4-3 lesz
több mint 14 éve
És akkor sikerült a GM-ben is összerakni egy Cameron Jordan-Sedrick Ellis párost. 😀Dömeezért irigy vagyok, de akkor most én is izmozzak JJ-vel? jól lehúztam kristofot 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
na igen, emiatt sem aggódom túlzottan 😊akkor én elkezdek kétségbeesni, hogy se harrist se leshoure-t nem vitték még elnekem se.
ja nemWyatt
Se Rudolph se Martez.
De ettől még mindkettő tehetségesebb, mint Carpenter 😀Höri
viszont nagyon reménykedtem benne, hogy 1/31-re a Steelers elviszi Harrist, 1/32-re pedig a Green Bay LeShoure-t, igazából ideálisabbat el se nagyon tudtam volna képzelni 😀
Talán, ha mi behúzzuk LeShoure-t, és Harris fasza helyre kerül, mondjuk a Cowboysba teszem azt, ahol azért a csapat többi részével annyi gond szerintem nem lesz, akkor sem fogok sírni 😊

több mint 14 éve
Én nagyjából elégedett lehetek.Gabbert 1/13 --> IRL 1/10 Jags, nem kell azonnal bedobni a mély vízbe, van egy viszonylag normális fal és futójáték mellette, tanulhat egy évet
Liuget 1/24 --> IRL 1/18 Chargers, sajnos ő 3-4-es DE lett, de legalább steal 😊
Watkins 1/26 --> IRL 1/23 Eagles, jó helyre került, ráadásul nem hiszem, hogy LG lenne Herremans helyett, inkább RG lesz, nekem meg arra van szükségem.
Ma jöhet Reed, Wisniewski és Boling. 😊
több mint 14 éve
Az IRL draft ilyen szempontból nem sokat számít, de Tenor húzásai eddig nagyon bejöttek.Locker egy körrel feljebb ment el és Carpenter is.
több mint 14 éve
akkor én elkezdek kétségbeesni, hogy se harrist se leshoure-t nem vitték még elnekem se.
ja nemWyatt
Se Rudolph se Martez.
De ettől még mindkettő tehetségesebb, mint Carpenter 😀
több mint 14 éve
jaj emberek, nem értitek a draft utáni azonnali "steal" rikoltozás szépségét.
több mint 14 éve
akkor mindketten örülünk 😉Örülünk Vincent,ha mákom van LT lesz.Örülök, hogy te ezt így megmondod 😊tenorx
Ja és nem lesznek bustok,mint más csoportellenfeleknél 😛Newman
több mint 14 éve
akkor én elkezdek kétségbeesni, hogy se harrist se leshoure-t nem vitték még elja nem

több mint 14 éve
Attól még egyik sem 1. körös matéria.hátja. előlem szedted ki.
clayborn 4-3ba ment, szívás amúgy STEAL
baldwin dettó STEAL
😀briareos
Azért vicc, hogy pl. Mock draftban az 1/21-es Phil Taylor, a 2/23-as Jon Baldwin, és a 3/22-es James Carpenterem fémjelezte bagázs kapott egy laza D- osztályzatot, miközben IRL mindhárom első körös 😛 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
hátja. előlem szedted ki.
clayborn 4-3ba ment, szívás amúgy STEAL
baldwin dettó STEAL
😀briareos
Azért vicc, hogy pl. Mock draftban az 1/21-es Phil Taylor, a 2/23-as Jon Baldwin, és a 3/22-es James Carpenterem fémjelezte bagázs kapott egy laza D- osztályzatot, miközben IRL mindhárom első körös 😛 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Örülünk Vincent,ha mákom van LT lesz.Örülök, hogy te ezt így megmondod 😊
Ja és nem lesznek bustok,mint más csoportellenfeleknél 😛Newman
több mint 14 éve
hátclayborn 4-3ba ment, szívás amúgy STEAL
baldwin dettó STEAL
😀
több mint 14 éve
Örülünk Vincent,ha mákom van LT lesz.Ja és nem lesznek bustok,mint más csoportellenfeleknél 😛
több mint 14 éve
:cool:
több mint 14 éve
És akkor sikerült a GM-ben is összerakni egy Cameron Jordan-Sedrick Ellis párost. 😀
több mint 14 éve
A Lions D linejára értem. Nem irigylem.Meg is fog halni....Delonso_Hát egyszer mindenki.Döme