GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
két kb-val és labdával kell felállnod minden playnél, a defense meg csak pislog
több mint 14 éve
Pouncey center leszremek akkor van két kezdő centerem, le van baszva 😀
Long-Jerry-Pouncey-Incognito-Carey ez lesz a falbriareos
több mint 14 éve
Pouncey center leszLong-Jerry-Pouncey-Incognito-Carey ez lesz a fal
több mint 14 éve
akkor az eddigiek:Mike Pouncey. 1/16; IRL: 1/15 Dolphins - helyén van, jó helyre is ment, pipa (csak ne center legyen)
Justin Houston, 2/10; IRL: 3/6, Chiefs - egy körös reach, de legalább 3-4be került
Allen Bailey, 2/17; IRL 3/22, Chiefs - szintén egy kör reach, de szintén 3-4-be ment és szintén a Chiefsbe
Will Rackley, 3/25; IRL: 3/12, Jaguars - STEAL! 😀 valaki mondta hogy jó pick, de nem harmadik körös, na a Jagsben lehet bízni 😊
több mint 14 éve
Na második nap:Orlando Franklin kicsi steal, külön öröm, hogy a broncoshoz került.
Kenrick Ellis: egy körös reach, de annak idején biztosra akartam menni, jetshez került, szóval fog lehetőséget kapni bőven.
jerrnell jerrigan: nagyjából helyén ment el IRL is, szóval királyság, csapat is tetszetős
rob housler : gm game 6/31, IRL 3/5, gigamegasteal, és jó kilátásai lehetnek a cardsnál, ha lesz qb
Fua: szintén 3 körös steal, kár h 4-3ba került.
szóval fasza, elégedett vagyok. már csak jól kell játszaniuk
több mint 14 éve
Vincent Brown fasza helyre került, Rivers Istent fog csinálni belőle 😛Patrick is jó helyen lesz New Orleans-ben 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Tisztában vagyok vele, de szerintem valaki ad neki egy esélyt (titkon reménykedem benne, hogy a 6. kör tájékán mi). Az orvosok szerint a TCre fel fog épülni, összesen 4 kemoterápiára van szüksége.
több mint 14 éve
Cannon sztem UDFA lesz. 😕 Nekem is kedvencem, de ugye a betegsége, ami közvetlenül a draft előtt derült ki...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Hát kis Matthews nem ment el 😕A 4. körre várom Matthewst
Az 5.re Cannont, és esetleg Fannint.
Bynest meg Stingilyt remélem draftolják.
több mint 14 éve
Stez 3 körös steal DVD vel.
több mint 14 éve
a patriots megint az én ízlésemre húzott csak hogy szivasson Veeren+Mallett és Solder+Vollmer
több mint 14 éve
Jaja, 4 év múlva talán kezdeni is fog 😀
több mint 14 éve
tudtam bria... 😕 hüpp

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Dontay telibe.
több mint 14 éve
Na akkor a 3. körben kimehetne Marsh, Matthews és akkor boldogság van.
több mint 14 éve
Littlem nem ment túl jó helyre ott minden WR meghal.... ehh...Ellenben Gilbert..... Remek lesz.
több mint 14 éve
Jólvan, Cobb fasza helyre került 😊 Eddigi kettőből két játékos került nagyszerű helyre, szerncsére elégedett lehetek, mielőtt jön a sok rííícs 😀
több mint 14 éve
2/29-re udfa az odabaszWyattegyik célpontom volt udfán, meg ő volt Moten mellett a másik célpontom 7. körben... Hát rákúrtam 😛
több mint 14 éve
na, akkor egy egykörös reach egy fal nélküli futóért 😊meg egy egykörös reach egy cb-ért, de legalább előtte egész pofásan alakul a front seven, ez még jó is lehet 😊

több mint 14 éve
És a másik brutál D be Paea....Hehhe... kezd beindulni.
több mint 14 éve
Kérek egy Draft Isten rangot 😀inkább legyél Stealer 😛😂
Mondjuk most már biztos vagyok benne, hogy egy csomó bustolni fog 😕tenorx
több mint 14 éve
Húúú Austin ebben a D lineban?Megfizethetetlen.