GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
fetomy remélem csapatokra vagy gm-ekre bontva külön nem csinálsz első körös összesítést, mert abból azt lehetne nálam leszűrni, hogy négyből kétszer draftoltam eddig az első körben a JJ-féle 1/2 előtt Gaines Adams-t húztam 2007-ben... (mi ehhez képest visi besülése Balmerrel)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
De anyáztam magamban, amikor Cannon kiment előttem... Szegényről most meg kiderült, hogy rákos. Remélem sikerül felépülnie.SoldadosÉn is nagyon szurkolok neki, marad is rosteren, én bízok benne. Nagyon bírom a srácot, és a legjobbakat neki.
több mint 14 éve
csak gyorsan mert már pizsiben vagyokbriareos😀 óh, remélem a kakaó nem hűlt ki 😀
több mint 14 éve
Így is van, várjuk 😊
több mint 14 éve
Newman: Tudás alapján igen, ezt oda is írtam 😊 De ezekkel az értékelésekkel igyekszem úgy számolni, hogy nem csak magát a játéktudást nézem, hanem azt is, hogy mennyire számíthat rá a csapata 😊 Ez pedig már szubjektív a négyzeten, mivel a teljesítménye is alapból szubjektív megítélésű 😊 Biztos lesz sok olyan, akit egyel odébb értékelek, de igazán ennek úgysem a játékos értékelése az elsődleges szerepe, azt eldöntheti mindenki maga, hogy X vagy Y nála jobb-e 😊Fake: Hát kétségkívül nem voltam biztos benne 😀 Köszi, igyekszem 😊
És mivel így felbuzdítottatok, ma ünnepi kiadás lesz, és jön mégegy kör mindjárt, ha már draftértékelést úgysem kaptunk 😛😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszköszkösz 😀 Azért örülök, hogy nem feleslegesen szedtem/szedem össze 😊igor ota tudom h nalam sosem lehessen tudni de egyaltalan nem cinizaltam.
Fake: Jah, hát mindenem a statisztikázás 😀 És akkor ezt még túl se bonyolítottam, mint általában 😀fetomy
masnak nemhiszem h eszebe jutott vna ez igy ugyhogy respekt es sok energiat a folytatashoz 😊
több mint 14 éve
Talib azért kaphatott volna egy 4-est 😛 igencsak fasza kis CB,átlag feletti kezdő,no1 CBbár tény,ha lecsukják,akkor meg 1-es 😀
több mint 14 éve
24 órára emlékeztem, de rájöttem közben, csak lusta voltam visszaírni a DC-t...A waiverről szerzett playereket ugye nem kell beírni a szerződések topicba?Rataxes48 óra a határidő ámHöri
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Nem lesznek ma draft értékelésekk? 😕
több mint 14 éve
A waiverről szerzett playereket ugye nem kell beírni a szerződések topicba?Rataxes48 óra a határidő ám
több mint 14 éve
De anyáztam magamban, amikor Cannon kiment előttem... Szegényről most meg kiderült, hogy rákos. Remélem sikerül felépülnie.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nem
több mint 14 éve
A waiverről szerzett playereket ugye nem kell beírni a szerződések topicba?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Abszolute nem, sőt elég egyedi.
több mint 14 éve
Köszköszkösz 😀 Azért örülök, hogy nem feleslegesen szedtem/szedem össze 😊Fake: Jah, hát mindenem a statisztikázás 😀 És akkor ezt még túl se bonyolítottam, mint általában 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
statisztikabuzulas rulez
több mint 14 éve
Feto, minden elismerésem, ez nem kis munka!
több mint 14 éve
Valamint mindjárt kirakok Lapszemlébe egy írást, várnék visszajelzést, hogy az én statisztikabuzi fejemen kívül érdekelnek-e ilyenek mást is (tehát folytassam-e), vagy élvezkedjek rajta egyedül? 😀fetomyNagyon jó ötlet 😊
Kis szín a draftig, mindent bele.
több mint 14 éve
Sok mock is ezt írja. Bízom benne.Reidet mennyi mindenki akarta ... Remélem lesz is értelme ennek, bár szinte az összes NFL csapat megnézte IRL is.Delonso_4. kör végére el fog kelni, figyeld meg..Igor
Persze az is kérdéses G vagy T lesz e. UCF Powa.
több mint 14 éve
zupa! 😊 akkor majd folytatom 😊Valamint mindjárt kirakok Lapszemlébe egy írást, várnék visszajelzést, hogy az én statisztikabuzi fejemen kívül érdekelnek-e ilyenek mást is (tehát folytassam-e), vagy élvezkedjek rajta egyedül? 😀fetomyvisszajelzésHöri
több mint 14 éve
Valamint mindjárt kirakok Lapszemlébe egy írást, várnék visszajelzést, hogy az én statisztikabuzi fejemen kívül érdekelnek-e ilyenek mást is (tehát folytassam-e), vagy élvezkedjek rajta egyedül? 😀fetomyvisszajelzés
több mint 14 éve
DeCicco meg linebackert játszott az idei szezon felében. Szóval olyan eszes safety mint a gazdája 😛haromtNem is irodalmi szimpóziumot akarok vele tartani. 😛
több mint 14 éve
Reidet mennyi mindenki akarta ... Remélem lesz is értelme ennek, bár szinte az összes NFL csapat megnézte IRL is.Delonso_4. kör végére el fog kelni, figyeld meg..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Reidet mennyi mindenki akarta ... Remélem lesz is értelme ennek, bár szinte az összes NFL csapat megnézte IRL is.