GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
100 kell, de a hülye sem hiszi el, hogy hirtelen 1,5 óra alatt kapok még 90 lájkot 😀Tessék likeolni 😀valamelyik admin átírná 10-re a hsz-ben a lájkok számát, és már Long menne is egy harmadik körért. Bár nincs is harmadik köröm, szóval nem kell átírni 😀Deny
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=231602#p231602
Kell Long!tenorx
alapból 31 a maximum, ha az összes másik GM lájkolna, és akkor a mellékszereplőkről nem is beszéltünk, mint TyR 😀
több mint 15 éve
Tessék likeolni 😀valamelyik admin átírná 10-re a hsz-ben a lájkok számát, és már Long menne is egy harmadik körért. Bár nincs is harmadik köröm, szóval nem kell átírni 😀
Kell Long!tenorx
több mint 15 éve
Tessék likeolni 😀ha Long megy, Anderson lesz az elit LT-m, szóval sanszotok így sem lesz
Kell Long!tenorx
több mint 15 éve
Tessék likeolni 😀http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=231602#p231602
Kell Long!
több mint 15 éve
na mindjárt megvan Anderson, onnantól a Super Bowl idén fixen a KC részvételével történhet csak 😂 😛
több mint 15 éve
2 FA kör draft után lesz gondolom, kb. mennyivel?Denymiután a többség abbahagyta az undrafted igazolást
több mint 15 éve
2 FA kör draft után lesz gondolom, kb. mennyivel?
több mint 15 éve
meglássuk aztat Kend 😊egyszer volt budán kutyavásár 😀Denygigabiznisz lesz az tuti. Legalább akkora steal mint Anderson volt 😛haromtWarner reloaded 😛Fucu
több mint 15 éve
egyszer volt budán kutyavásár 😀Warner reloaded 😛Fucuigazából belefér és van egy sanda gyanúm, hogy ha lesz CBA rámozdul a Cards Bulger-reFucugigabiznisz lesz az tuti. Legalább akkora steal mint Anderson volt 😛haromt
több mint 15 éve
Warner reloaded 😛gigabiznisz lesz az tuti. Legalább akkora steal mint Anderson volt 😛haromtÍgy már 20% a caphit, abban bíztam ez "elijeszt" Bulgertől 😊 Na mind1, nézhetek új préda után... 😊Rataxesigazából belefér és van egy sanda gyanúm, hogy ha lesz CBA rámozdul a Cards Bulger-reFucu
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
gigabiznisz lesz az tuti. Legalább akkora steal mint Anderson volt 😛Így már 20% a caphit, abban bíztam ez "elijeszt" Bulgertől 😊 Na mind1, nézhetek új préda után... 😊Rataxesigazából belefér és van egy sanda gyanúm, hogy ha lesz CBA rámozdul a Cards Bulger-reFucu
több mint 15 éve
Így már 20% a caphit, abban bíztam ez "elijeszt" Bulgertől 😊 Na mind1, nézhetek új préda után... 😊Rataxesigazából belefér és van egy sanda gyanúm, hogy ha lesz CBA rámozdul a Cards Bulger-re
több mint 15 éve
hol a Volek fanság rajna? 😛haromtJaja, illene ráajánlani. Én most épp fiatalítok, szóval egyedül Rajnában bízom. 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
hol a Volek fanság rajna? 😛
több mint 15 éve
Így már 20% a caphit, abban bíztam ez "elijeszt" Bulgertől 😊 Na mind1, nézhetek új préda után... 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Nyilván engem sem csap majd földhöz 😊Boller megvan, Raiders backup QB zsír, akkor marad 😊
több mint 15 éve
Kitnán én is gondolkodtam egyébként, de az a 38 év már tényleg ijesztő. 3 évet meg azért ajánlottam neki (meg korábban Hassinak is), hogy ne lehessen túllicitálni csak 300k emeléssel - az talán már elgondolkodtató a másik fél részéről 😊 Max. jövőre kivágom, az a 100k caphit nem vág földhöz...
.png)
több mint 15 éve
Kell egy tapasztaltabb backup kb. Sancho mögé, ennyi... Nem akarok 2 irányítót draftolni. Szerintem azért 1 milka nem olyan nagy lóvé egy Hasselbecknek pl.Rataxesa 3 év a sok
Boller IRL rosteren van egyébként?
több mint 15 éve
Én Kitnára meg Bulgerre gondoltam 😛
több mint 15 éve
Kell egy tapasztaltabb backup kb. Sancho mögé, ennyi... Nem akarok 2 irányítót draftolni. Szerintem azért 1 milka nem olyan nagy lóvé egy Hasselbecknek pl.
.png)
több mint 15 éve
Ja nem, már onnan is kizártak, mert mindenkinek túl fair szerződést ajánlottam :/Lemaradtam valamiről, ki tud szarabb, öregebb QBt hozni drágábban játék van?tenorxEzt közvetlenül a fizessünk túl mindenkit mert kulákok vagyunk verseny után hirdették meg, nem láttad?Rajna
több mint 15 éve
Lemaradtam valamiről, ki tud szarabb, öregebb QBt hozni drágábban játék van?tenorxEzt közvetlenül a fizessünk túl mindenkit mert kulákok vagyunk verseny után hirdették meg, nem láttad?
több mint 15 éve
Jaja az megy. A múlt szezonban legalább volt bár félbéna, nade ezek....