GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Óraátállítás miatt a magyarországi idő számít a licitek végén, vagy a tényleges 24 óra?eaglesmcnabba magyar idő
több mint 14 éve
Óraátállítás miatt a magyarországi idő számít a licitek végén, vagy a tényleges 24 óra?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
friss a tábla.kösz h szóltál, javítva
a Fins Barber licitje nem jó mert csak 200k-t emelt 1M-rőlHöri
több mint 14 éve
lesz idény, és ahogy néztem még nem vonult visszaWyattpersze, hogy nem, de én olyan 50 carry-t nézek ki belőle 16 meccs alatt.
több mint 14 éve
IRL is így megynekem az akkor sem szimpatikus h beír 8ezer játékost veteránminimummal így elveszi mások elől a lehetőséget. nem mintha nekem kéne RB...braxa88remélem mind az 5 ótvar RB a washington nyakán ragad 😛braxa88mindegyik waiverre tehető, 0 kockázat.
viszont Fred Taylor leigazolása teljesen felesleges, az is biztos 😛Höri
több mint 14 éve
waiverről behúzhatod ugyanannyiért, biztosra megymondjuk így, hogy nem kell kivagdosnia, így annyira nem szép az igaz

több mint 14 éve
nekem az akkor sem szimpatikus h beír 8ezer játékost veteránminimummal így elveszi mások elől a lehetőséget. nem mintha nekem kéne RB...remélem mind az 5 ótvar RB a washington nyakán ragad 😛braxa88mindegyik waiverre tehető, 0 kockázat.
viszont Fred Taylor leigazolása teljesen felesleges, az is biztos 😛Höri
több mint 14 éve
remélem mind az 5 ótvar RB a washington nyakán ragad 😛braxa88mindegyik waiverre tehető, 0 kockázat.
viszont Fred Taylor leigazolása teljesen felesleges, az is biztos 😛
több mint 14 éve
remélem mind az 5 ótvar RB a washington nyakán ragad 😛
több mint 14 éve
még csak 2 játékost fizettem túl... EDDIG 😀hallatlanul eredmenyes wr korod soran teged legalabb nem fenyegetetett ez a veszely ugyebar 😀Fakeazért fasza eddig ez az offseason, mindenkit elvittem FA-n akit akartam 😊fetomytúl is fizetted mindet 😛 😂eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
és? befértek simán, és kellettek eléggé 😛 Ha befér a capbe, leszarom, hogy mennyit keres 😛 Jövőre, két év múlva meg úgyis mindig kibaszom ezeket, mivel hihetetlen érzékem van megtalálni, hogy ki lesz az, aki a következő évtől kezdve egy hulladék lesz 😀 De legalább most elégedett vagyok 😛azért fasza eddig ez az offseason, mindenkit elvittem FA-n akit akartam 😊fetomytúl is fizetted mindet 😛 😂eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hallatlanul eredmenyes wr korod soran teged legalabb nem fenyegetetett ez a veszely ugyebar 😀azért fasza eddig ez az offseason, mindenkit elvittem FA-n akit akartam 😊fetomytúl is fizetted mindet 😛 😂eaglesmcnabb
több mint 14 éve
azért fasza eddig ez az offseason, mindenkit elvittem FA-n akit akartam 😊fetomytúl is fizetted mindet 😛 😂
több mint 14 éve
azért fasza eddig ez az offseason, mindenkit elvittem FA-n akit akartam 😊
több mint 14 éve
mer gondolom ki fogja javítanifriss a tábla.akkor mér ő vezet? 😛haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
friss a tábla.akkor mér ő vezet? 😛
több mint 14 éve
friss a tábla.a Fins Barber licitje nem jó mert csak 200k-t emelt 1M-ről
több mint 14 éve
Én nézegetem kire érdemes még licitálni az FB- k közül... de elég szegényes.Grahamnek meg mintha lenne valami balhéja.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kristof, Reese-ért halálbüntetésre számítsál. 😛 Nem mintha érne ennyit.Dömeimádom a srácot, nem hagyhattam rajtatok 😕 amúgy meg fog még bőven ennyit érni a köv. szezon után 😉
több mint 14 éve
Fucuval nem ér kibaszni mondjuk annak jobban örülnék ha Alex második opciója megmaradna nekem 😊Egyébként Polite-on én is gondolkoztam és még lóvém is lenne rá 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az egyik most kapott faketől 😊de ha nem viszem el Larsent tuti rámegyek erre az arcra aki maradt 😊
több mint 14 éve
Majd fog 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes