GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=DSXLE6_auI4akkor döntsd el hogy akarod-e. ennyi. szeretném rendberakni a rosteremet a kövi FA előttharomtmivel már csak bria ajánlhatna MB3-ra, de ő éppen nem igazolhat FA-t, akkor tekinthetem úgy hogy az enyém?haromtmég kivághatok bárkit 😛briareos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor döntsd el hogy akarod-e. ennyi. szeretném rendberakni a rosteremet a kövi FA előttmivel már csak bria ajánlhatna MB3-ra, de ő éppen nem igazolhat FA-t, akkor tekinthetem úgy hogy az enyém?haromtmég kivághatok bárkit 😛briareos
több mint 14 éve
mivel már csak bria ajánlhatna MB3-ra, de ő éppen nem igazolhat FA-t, akkor tekinthetem úgy hogy az enyém?haromtDe elvileg addig ki tud rakni 1 játékost és akkor már tud licitálni, nem?
több mint 14 éve
mivel már csak bria ajánlhatna MB3-ra, de ő éppen nem igazolhat FA-t, akkor tekinthetem úgy hogy az enyém?haromtmég kivághatok bárkit 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mivel már csak bria ajánlhatna MB3-ra, de ő éppen nem igazolhat FA-t, akkor tekinthetem úgy hogy az enyém?
több mint 14 éve
nekem full mindegy
több mint 14 éve
na, részemről az április 23. is jó már, csak a 16 a vacak, az is csak 8-9-től kezdve (és ismerve a többség ébrenléti szokásait nem lesz max 4-es kezdés)

több mint 14 éve
jövő hét elején beírom magam, addig bizonytalan
több mint 14 éve
én nem, csak ez túl gyanús volt 😀értem 😀 mondjuk szabáról van szó, nem gond, csak mindig van aki szóljon rossz szerződésnél, most meg láttam konkrétan beidézted az xlst..😀
de legalább az utolsó évére még kaphatott emelkedőt, először amiatt néztem 😀Wyatt
Persze ez nem baj 😊
több mint 14 éve
én nem, csak ez túl gyanús volt 😀Azt pont megnéztem. De igazad van, szabály az szabály.
de legalább az utolsó évére még kaphatott emelkedőt, először amiatt néztem 😀Wyatt
több mint 14 éve
én nem, csak ez túl gyanús volt 😀de legalább az utolsó évére még kaphatott emelkedőt, először amiatt néztem 😀

több mint 14 éve
ti minden szerződést átfuttattok az xlsen, hátha valakit le lehet baszni? 😀
több mint 14 éve
a contract számoló szerint:A két legmagasabb év összege nagyobb, mint az összérték 60 %-a!!!
A többlet: 450 000

több mint 14 éve
csak Addaira tolt egy 6 millás ajánlatotSzegecs8 volt, de nem akartam szólni.
több mint 14 éve
csak Addaira tolt egy 6 millás ajánlatot

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Látjuk Szaba, hogy kitöröltél valami licitet 😀tenorxBenéztem. Nem voltam gépnél. De nem gond, javítottam.
több mint 14 éve
Látjuk Szaba, hogy kitöröltél valami licitet 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jó de a hosszabbítás eleve túlfizetés valamennyivel. szóval piac hülyébb sokkal 😛3 milla + addaira OMG...haromta R. bizottság ugyanennyit nyomott rá, mindenki hülye
hivatalos rosterek mikor frissülnek?briareosmivel egyesek nem sietnek beírni a fizetéseket, így a WR kör óta nem frissítettem, majd a futókkal egybenHöri
több mint 14 éve
3 milla + addaira OMG...haromta R. bizottság ugyanennyit nyomott rá, mindenki hülye
hivatalos rosterek mikor frissülnek?briareosmivel egyesek nem sietnek beírni a fizetéseket, így a WR kör óta nem frissítettem, majd a futókkal egyben