GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 864
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
egyébként akkor most éjfélkor kezdődik a TE/ST kör?haromt
nem. még holnap jön a két vándor csoportellenfeled, stez és szaba befelyezni a DL-tHöri
Na, várj, szaba elvileg licitált Siavii-ra, akit már beírtál hozzám ma este, hogy elkelt. Akkor őt még simán elviheti előlem holnap?
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
egyébként akkor most éjfélkor kezdődik a TE/ST kör?haromt
nem. még holnap jön a két vándor csoportellenfeled, stez és szaba befelyezni a DL-t

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 647 — No 1 duplaszánkó fan
Atlapoztam a 8 oldal tresst, de inkabb megkerdezem, mert nem egyertelmu (legalbbis a FA topic elso hsz-e bezavart most)
- uj DL emberre lehet ma ejfelig meg licitalni, vagy nem?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Soldi, szerintem töröljük a comp pick topikot.

majd én megcsinálom nyáron egyedül és akkor senki sem bassza el.Höri
Hagyjad. Ha legalább 20 ember jól megcsinálja, már spóroltál egy csomó időt.Soldados
nem mert a 20 emberből is elkúrja 15 így mind a 32őt meg kell nézned úgyis 😛haromt
igen. mindet ellenőriznem kell így is, úgy is mert folyamatosan csaltok/buták vagytok.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként akkor most éjfélkor kezdődik a TE/ST kör?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Hagyjad. Ha legalább 20 ember jól megcsinálja, már spóroltál egy csomó időt.Soldados
nem mert a 20 emberből is elkúrja 15 így mind a 32őt meg kell nézned úgyis 😛
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Hagyjad. Ha legalább 20 ember jól megcsinálja, már spóroltál egy csomó időt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante
úgy tűnik, hogy az NFL rendszere és Gabó internetkapcsolata egyszerre nem tud működniHöri
akkor valaki kurvagyorsan vágja szét gabo netkábelét 😀braxa88
ilyen rosszat nem lenne szabadna egy gm-nek se kívánnod

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
úgy tűnik, hogy az NFL rendszere és Gabó internetkapcsolata egyszerre nem tud működniHöri
akkor valaki kurvagyorsan vágja szét gabo netkábelét 😀
több mint 14 éve

majd én megcsinálom nyáron egyedül és akkor senki sem bassza el.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
azt nem kell beírni, akinek nem volt csapata, vagy cutoltak, viszont akinek volt csapata, azt be kell írni, melyik volt 😛

több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 992 — Keep pounding
😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
úgy tűnik, hogy az NFL rendszere és Gabó internetkapcsolata egyszerre nem tud működni

több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante
hát most sanszos hogy nem lesznek meccsek...gabokocka
március közepét írunk, a 87-es sztrájknál a csapatok másfél hét alatt hoztak össze játékra alkalmas kereteket...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
hát most sanszos hogy nem lesznek meccsek...

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
erre van elvileg a javaslatok topic szerintem
de a legutóbbi két alkalommal nagyjából úgy nézett ki a történet, hogy amíg megy az irl szezon, addig a játékkal ne foglalkozzunk, örüljünk, hogy vannak meccsek, aztán meg jön, hogy ennyi idő volt, ne most változtassunk, majd jövőre
ami vicces, csak hosszú távon nem sokat haladunk vele 😊

több mint 14 éve
Egészen magasröptű viták zajlanak 😀
Ha az összes többi is ilyen volt, akkor sokat nem vesztettem, amikor nem olvastam vissza miattuk 😊

Egyébként szerintem jó volna egy topik, amiben az idény közben előkerülő szar dolgokat felvéssük, majd két szezon közt ezeket megvitatva helyre lehetne pofozni a szabálykönyvet. Mert különben az lesz mint idén, tavaly, meg azelőtt, amikor szabályt kéne alkotni nem történik semmi, majd játék közben egymás nyakának esünk, hogy ez miért így van az meg mekkora köcsög. A végén pedig az lesz a főgané, aki a legtöbbet áldozza szabadidejéből a játékra.

több mint 14 éve
hatalmas problémák vannak itt.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Namost ennek kapcsán kérdésem lenne...

Én úgy tudtam, hogy ez úgy működik, hogy aki kijön egyetemről, első évében semmit nem játszik, annak a következő év számít 1-nek, az előtte levő kvázi 0-nak. Onnantól viszont ha játszik, ha nem, minden év egyesével növekszik.

Csak azért kérdezem, mert akkor ha úgy működik, ahogy soldados is gondolja, hogy McBean-nál kiesik a köztes egyiik éve, akkor én ha ledraftolok valakit, és 3 évig PS-n tartom, akkor a 4. évben mikor felhozom, neki az lesz az első éve.fetomy
0 - rookie
1 - rookie-ként nem volt rosteren, s ez a vetmin. akkor vonatkozik rá, amikor 1. évében rosteren van NFL-ben.

haromt: sztem jó volt az ajánlatom, de ha nem, akkor nekem annyira nem fontos, majd megpróbálom 2. FA-n 630k 2 évre. De most Te biztos nagyon jól jártál. 😂

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként 3.évben 750es minimállal is bünti nélkül lehet kivágni/waiverezni. nem tudom ez a 120k miért akkora lelki törés 😛
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
tehát akkor úgy van, ahogy mondtam, hogy ha valaki 2-3 évekig PS-ben van, majd valaki cutolja, de IRL kiderül, hogy rostertag lesz, és én le akarom igazolni, akkor az 1-2-3 éves vet.mineket adhatom neki?
több mint 14 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
Az évek számában szerintem is Soldinak van igaza. Viszont nem kellene így az éveket módosítgatni szerződésnél, szóval az első beírás helyes.
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
én is úgy tudom ahogy Soldi

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Namost ennek kapcsán kérdésem lenne...

Én úgy tudtam, hogy ez úgy működik, hogy aki kijön egyetemről, első évében semmit nem játszik, annak a következő év számít 1-nek, az előtte levő kvázi 0-nak. Onnantól viszont ha játszik, ha nem, minden év egyesével növekszik.

Csak azért kérdezem, mert akkor ha úgy működik, ahogy soldados is gondolja, hogy McBean-nál kiesik a köztes egyiik éve, akkor én ha ledraftolok valakit, és 3 évig PS-n tartom, akkor a 4. évben mikor felhozom, neki az lesz az első éve.
több mint 14 éve
Volt rá mindenkinek 2 napja, hogy jelentkezzen rá.

De ha így jobb, akkor nem kell. Nálam úgyis csak 8. DL ember lenne.