NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
564
51
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Seneca mögé felesleges is lenne.te kis humorzsák 😛Jociennyire megakarsz válni egy future hof qb-tól?Jocinem, csak többet akarok fizetni neki 😀briareos
több mint 14 éve
3/8-ról nem nagy művészet felmenni 2. körbe.fontosabb kérdés Woodley-nál meg Charles-nál, hogy Joci vajon rámegy Henne-re? 😀Hörimivel egy darab pickem nincs így nem valószínű 😀Joci
egy franchise QB megéri
több mint 14 éve
lesz szakítás utáni sárdobálás ? 😊Te meg el akartad fogadni.tenorxBrandon Jackson 930 ezret nem ért volna?Höria vicc hogy még rám akarta sózni jövő évi 3. pickért 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Te meg el akartad fogadni.a vicc hogy még rám akarta sózni jövő évi 3. pickért 😀eaglesmcnabb=túlfizetés,ezzel meg is van a másik előnye Torainnek,2 évig szotyit eszikNewmanBrandon Jackson 930 ezret nem ért volna?Höri
több mint 14 éve
a vicc hogy még rám akarta sózni jövő évi 3. pickért 😀Brandon Jackson 930 ezret nem ért volna?Hörifree agency ?Höri=túlfizetés,ezzel meg is van a másik előnye Torainnek,2 évig szotyit eszikNewman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
te kis humorzsák 😛nem, csak többet akarok fizetni neki 😀briareosaz nem akadály, szerzel te ha egy Michigan legendáról van szóbriareosennyire megakarsz válni egy future hof qb-tól?Joci
több mint 14 éve
nem, csak többet akarok fizetni neki 😀ennyire megakarsz válni egy future hof qb-tól?Jocimivel egy darab pickem nincs így nem valószínű 😀Jociaz nem akadály, szerzel te ha egy Michigan legendáról van szóbriareos
több mint 14 éve
ennyire megakarsz válni egy future hof qb-tól?az nem akadály, szerzel te ha egy Michigan legendáról van szóbriareosfontosabb kérdés Woodley-nál meg Charles-nál, hogy Joci vajon rámegy Henne-re? 😀Hörimivel egy darab pickem nincs így nem valószínű 😀Joci
több mint 14 éve
az nem akadály, szerzel te ha egy Michigan legendáról van szófontosabb kérdés Woodley-nál meg Charles-nál, hogy Joci vajon rámegy Henne-re? 😀Hörimivel egy darab pickem nincs így nem valószínű 😀Joci
több mint 14 éve
fontosabb kérdés Woodley-nál meg Charles-nál, hogy Joci vajon rámegy Henne-re? 😀Hörimivel egy darab pickem nincs így nem valószínű 😀
több mint 14 éve
fontosabb kérdés Woodley-nál meg Charles-nál, hogy Joci vajon rámegy Henne-re? 😀Höriremélem igen 😀
több mint 14 éve
fontosabb kérdés Woodley-nál meg Charles-nál, hogy Joci vajon rámegy Henne-re? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
miles austin 3 evig 1 millaert igazan nagy tulfizetes volt 😀=túlfizetés,ezzel meg is van a másik előnye Torainnek,2 évig szotyit eszikNewman3.kört nem bánom,Curtis Steele (Ravens PS tag) volt az eddigi backupom,kellett egy,tekintve,hogy kb minden évben lesérül a no1 futó Wisconsinban 😊Newmanfree agency ?Höri
több mint 14 éve
Brandon Jackson 930 ezret nem ért volna?=túlfizetés,ezzel meg is van a másik előnye Torainnek,2 évig szotyit eszikNewman3.kört nem bánom,Curtis Steele (Ravens PS tag) volt az eddigi backupom,kellett egy,tekintve,hogy kb minden évben lesérül a no1 futó Wisconsinban 😊Newmanfree agency ?Höri
több mint 14 éve
=túlfizetés,ezzel meg is van a másik előnye Torainnek,2 évig szotyit eszikfree agency ?Hörifoster mellé minek egy kezdő szintű RB?braxa883.kört nem bánom,Curtis Steele (Ravens PS tag) volt az eddigi backupom,kellett egy,tekintve,hogy kb minden évben lesérül a no1 futó Wisconsinban 😊Newman
több mint 14 éve
free agency ?3.kört nem bánom,Curtis Steele (Ravens PS tag) volt az eddigi backupom,kellett egy,tekintve,hogy kb minden évben lesérül a no1 futó Wisconsinban 😊Newman5/12 nem kellett van a környéken kb 5 pickemfoster mellé minek egy kezdő szintű RB?braxa88
3/14-nél meg már nem nagyon lehet kezdő szintet húzni
ha nem dől ki a szezon felében,akkor már bőven megérte nekemNewman
több mint 14 éve
3.kört nem bánom,Curtis Steele (Ravens PS tag) volt az eddigi backupom,kellett egy,tekintve,hogy kb minden évben lesérül a no1 futó Wisconsinban 😊5/12 nem kellett van a környéken kb 5 pickemfoster mellé minek egy kezdő szintű RB?braxa88
3/14-nél meg már nem nagyon lehet kezdő szintet húzni
ha nem dől ki a szezon felében,akkor már bőven megérte nekemNewman
több mint 14 éve
Ha nem gond nem írom le mégegyszer a kérdést (már kétszer megtettem 😊 ), csak bemásolom ide a Hörivel folytatott PM-váltásom:Csövi!szerintem tavaly a FA kezdete volt a határidő, de kérdezd meg a fórumban is mert az én memóriám nem valami hajde jóHöri
TTT szerint jobb ha Téged kérdezlek az alábbi szabállyal kapcsolatban, Ő pl. máshogy tudta mint ahogy a szabályzatban van:
Idézet a szabálykönyből:
"1,5 millió $ feletti fizetéssel rendelkező játékosok cutja az 1. FA időszak kezdete előtt kötelező. Később 2 játékost lehet még efelett a fizetés felett normál büntetés mellett kivágni, a többit dupla büntetéssel, amennyiben valaki a tényleges cap felett van, vagyis már a soft cap lehetőségével él."
Haromt azt írta, hogy szerinti az első FA időszak lezárulása a cut-határidő. Nekem az ésszerűbbnek is tűnik, mert most pl. rfa matchelést követő napon rögtön kezdődik az FA időszak, azaz a szabálykönyben foglaltak szerint RFA matchelés napján kéne cutolni a játékosokat. Ez mondjuk elég fura, mert ha valakit szerzek RFA-ról egy másik játékosom helyett, akkor utóbbit (a szabályban foglaltak szerint) március 9.-én 23:59-kor érdemes csak kivágni, és akkor még mindig megvan az esély hogy az RFA-zott játékos eredeti tulaja fél percre rá matcheli az ajánlatot, én meg játékos nélkül maradok...Rataccess
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Köszi. Lionsos lesz vagy OSUs? 😀de majd összefotospoolom az Arany Balfasz Trófeát 😊Hörimert így szembetűnőbb, hogy mennyire átvágottHöriJó, hát látom én is, hogy sokat fizettem, nem kell kiemelni 😀 De nincs valami öcsívment azért, mert sikerült 2 OSU játékost is elhoznom fetomytól? Már csak Wellst kell.tenorx
több mint 14 éve
Igazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀az a blockbuster 😀😀 Még mindig hihetetlen, hogy kihúztad őket tőlem... 😛
Így néz ki:
Malcolm jenkins + James Laurinaitis + 5/8 = 1/28 + 2/6 + 3/14 + 4/10 + Demetrius Bell + Arthur Moats + London Fletchertenorx
Ki vágta át? Majd jóhogynem árában adom el a nemcsak osu, de még jó playereket is, nem? 😛
több mint 14 éve
de majd összefotospoolom az Arany Balfasz Trófeát 😊Jó, hát látom én is, hogy sokat fizettem, nem kell kiemelni 😀 De nincs valami öcsívment azért, mert sikerült 2 OSU játékost is elhoznom fetomytól? Már csak Wellst kell.tenorxIgazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀mert így szembetűnőbb, hogy mennyire átvágottHöri
Így néz ki:
Malcolm jenkins + James Laurinaitis + 5/8 = 1/28 + 2/6 + 3/14 + 4/10 + Demetrius Bell + Arthur Moats + London Fletchertenorx
több mint 14 éve
Igazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀hát így már nem is tűnik olyan jónak a te szemszögedből
Így néz ki:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Jó, hát látom én is, hogy sokat fizettem, nem kell kiemelni 😀 De nincs valami öcsívment azért, mert sikerült 2 OSU játékost is elhoznom fetomytól? Már csak Wellst kell.Igazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀mert így szembetűnőbb, hogy mennyire átvágottHöri
Így néz ki:
több mint 14 éve
Igazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀mert így szembetűnőbb, hogy mennyire átvágott
Így néz ki:
több mint 14 éve
na az már előkelőbb az tuti 😀 de az is visszaesett már azért 😊14. hely holtversenyben, na ugye, hogy tagadhatom, hogy trade-buzi lennék 😀Wyattyup, te az "alapszakasz idején történő tárgyalás fetisiszta" versenyben lennél jobb helyen 😀Höri