NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
564
51
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Igazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀Így néz ki:
Malcolm jenkins + James Laurinaitis + 5/8 = 1/28 + 2/6 + 3/14 + 4/10 + Demetrius Bell + Arthur Moats + London Fletcher
több mint 14 éve
14. hely holtversenyben, na ugye, hogy tagadhatom, hogy trade-buzi lennék 😀Wyattyup, te az "alapszakasz idején történő tárgyalás fetisiszta" versenyben lennél jobb helyen 😀
több mint 14 éve
14. hely holtversenyben, na ugye, hogy tagadhatom, hogy trade-buzi lennék 😀

több mint 14 éve
Picsába, csak 6. (T-4) vagyok :/ Bele kell húznom 😀Egyébként ez csalóka, mert ha jól emlékszem a tenorx-Delonso_ párossal van több, mint a fele 😊
több mint 14 éve
mingyá kiszámolom.Egyértelmű volt, hogy ma tradelni fogok, mert differenciál egyenleteket kellene tanulnom 😀A nagy fehér cápa ismét lecsap.tenorxtradebuzi 😛braxa88
Hogy áll a tradebuzi állás egyébként?tenorx
idén én is jól állok pedig egyetlen kezdőjátékosom se adtam el 😀
több mint 14 éve
vicc. Feto, kabbe, Cason többe fáj, mint Jenkins? Wtf...
több mint 14 éve
Egyértelmű volt, hogy ma tradelni fogok, mert differenciál egyenleteket kellene tanulnom 😀A nagy fehér cápa ismét lecsap.tenorxtradebuzi 😛braxa88
Hogy áll a tradebuzi állás egyébként?
több mint 14 éve
dettóakartam írni mockot, de meggondoltam magam a gyökerek miatt akik nem képesek DC-t írni.haromtén frissítettem,briareos
kekim NEM frissült
szerk: jah de mégis
több mint 14 éve
A nagy fehér cápa ismét lecsap.
több mint 14 éve
5/12 nem kellett van a környéken kb 5 pickemfoster mellé minek egy kezdő szintű RB?
3/14-nél meg már nem nagyon lehet kezdő szintet húzni
ha nem dől ki a szezon felében,akkor már bőven megérte nekemNewman
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
3/14-nél meg már nem nagyon lehet kezdő szintet húzniadjal belole nekem is 😊
Newman
több mint 14 éve
akartam írni mockot, de meggondoltam magam a gyökerek miatt akik nem képesek DC-t írni.haromtÍrj máááár, a DC- k nagyrésze szerencsére megvan.
Más.
Ha jól tévedek a Tampa történelmében én vagyok a leghosszabb ideig regnáló GM, második offseasonom kezdem. Remélem hasonlóan szépen szerepelek mint az elmúlt idényben 😊
több mint 14 éve
akartam írni mockot, de meggondoltam magam a gyökerek miatt akik nem képesek DC-t írni.haromtén frissítettem, hajrá 😊
több mint 14 éve
5/12 nem kellett van a környéken kb 5 pickem3/14-nél meg már nem nagyon lehet kezdő szintet húzni
ha nem dől ki a szezon felében,akkor már bőven megérte nekem
több mint 14 éve
Csávó ha 14 meccset tol egy szezonban, már pezsgőzés van.Hasonlókat kaptam eddig Torainért, annyi, hogy itt mind a két pick a kör középső harmadában volt kb.tenorxLe lettem húzva?tenorxte huztad le. meghozza nem is kicsit.Fake
több mint 14 éve
Hasonlókat kaptam eddig Torainért, annyi, hogy itt mind a két pick a kör középső harmadában volt kb.te huztad le. meghozza nem is kicsit.FakeA, Newman RB-cseréi eléggé durvák azért.Le lettem húzva?tenorx
B, Sztem még 20x írjátok be, hogy frissült.szaba
több mint 14 éve
ennyi 😊te huztad le. meghozza nem is kicsit.FakeA, Newman RB-cseréi eléggé durvák azért.Le lettem húzva?tenorx
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
te huztad le. meghozza nem is kicsit.A, Newman RB-cseréi eléggé durvák azért.Le lettem húzva?tenorx
több mint 14 éve
A, Newman RB-cseréi eléggé durvák azért.Le lettem húzva?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akartam írni mockot, de meggondoltam magam a gyökerek miatt akik nem képesek DC-t írni.
több mint 14 éve
A, Newman RB-cseréi eléggé durvák azért.B, Sztem még 20x írjátok be, hogy frissült.
több mint 14 éve
Az enyém meg nem.