NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
200
30
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Így van, számomra is hétfő éjfélt jelent, csak szóltam h közeledik.márc 7ig kell beérkeznie. tehát ma 23:59haromtNekem az március 7. 23:59, nem március 6. 23:59.somoskovig
rata, ha nem akarsz ajánlani, nehogy írj nekem 😀
több mint 14 éve
márc 7ig kell beérkeznie. tehát ma 23:59haromtNekem az március 7. 23:59, nem március 6. 23:59.
több mint 14 éve
De igen... Én sem sietem el, szeretnék teljes átfogó képet kapni az UFA/RFA piacról mielőtt nekiállok licitálni 😊 Valószínű csak holnap estefelé küldöm majd el, remélem nem gond (már ha küldök valamit egyáltalán - akkor is írjak ha nem tartok igény senkire?).
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
de 😊nagyon büszke vagyok a gm társaimra, EDDIG nem érkezett érvénytelen ajánlat, bár párnál rezgett a léc.Nem holnap este a határidő? Legalábbis hivatalos közleményekben március 7. a határidő.somoskovig
aki még nem ajánlott és szeretne, az iparkodjonbriareos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
márc 7ig kell beérkeznie. tehát ma 23:59
több mint 14 éve
nagyon büszke vagyok a gm társaimra, EDDIG nem érkezett érvénytelen ajánlat, bár párnál rezgett a léc.Nem holnap este a határidő? Legalábbis hivatalos közleményekben március 7. a határidő.
aki még nem ajánlott és szeretne, az iparkodjonbriareos
több mint 14 éve
másik 30 😛nem kell úgy DC-t írni, hogy külön feltünteted a hiányposztjaidat
meg tudom tenni, meg is fogom, és frissítem is mindig 😊
csak azt az egyet nem értem egyszerűen, hogy minek draft előtt beírni
pláne még fa előtt
de majd ha hazaértem megcsinálom, csak, hogy legyen öröm és bódottá 😛
mondjuk Jocié ebből a szempontból tényleg irrelevánsWyatt
DT: 1. kör - Nick Fairley, Price, Woods, Worthington
hanem írhatod akár abc sorrendben is a játékosaidat, csak az állandó excelnyitogatás kellemetlenségétől kíméled meg a gm-eket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
másik 30 😛 meg tudom tenni, meg is fogom, és frissítem is mindig 😊
csak azt az egyet nem értem egyszerűen, hogy minek draft előtt beírni
pláne még fa előtt
de majd ha hazaértem megcsinálom, csak, hogy legyen öröm és bódottá 😛
mondjuk Jocié ebből a szempontból tényleg irreleváns

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
menj innen a negatív hullámaiddal. most nevelek 😛 wyattet még szoktatni kell a társas játékokhoz, mert bill bácsi akar lenni, de az itt nem menő 😛hiába írja meg ha nem frissíti soha 😉Höriírjál nekem bpa-t, aztán jóvanWyattnem. ha a másik 31 meg tudta tenni hogy ír akkor te is 😛haromt
több mint 14 éve
hiába írja meg ha nem frissíti soha 😉írjál nekem bpa-t, aztán jóvanWyattnem. ha a másik 31 meg tudta tenni hogy ír akkor te is 😛haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
írjál nekem bpa-t, aztán jóvanWyattnem. ha a másik 31 meg tudta tenni hogy ír akkor te is 😛
több mint 14 éve
legyen meg egy fél órán belül, addig tibi nekiállhat a mocknak, és mire hozzád jut kész a DC 😀akkor még ma meglesz 😛Wyattmondtad h akarsz mockot írnihaggyá má kétkörössel.
legjobban egy 2 körösnek örülnék 😀briareos
akkor érkezik ha wyatt kegyeskedik DC-t írni 😛haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hiszem ha látom 😛akkor még ma meglesz 😛Wyattmondtad h akarsz mockot írnihaggyá má kétkörössel.
több mint 14 éve
akkor még ma meglesz 😛haggyá má kétkörössel.melyik? 😊haromtmondtad h akarsz mockot írni

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
haggyá má kétkörössel.mondtad h akarsz mockot írnia tiéd mikor érkezik? 😊briareosmelyik? 😊haromt
akkor érkezik ha wyatt kegyeskedik DC-t írni 😛
több mint 14 éve
nagyon büszke vagyok a gm társaimra, EDDIG nem érkezett érvénytelen ajánlat, bár párnál rezgett a léc.aki még nem ajánlott és szeretne, az iparkodjon
több mint 14 éve
mondtad h akarsz mockot írnimelyik? 😊haromtevidens hogy nem fog kimenni top 15-ben a 2 RB példáulharomta tiéd mikor érkezik? 😊briareos
legjobban egy 2 körösnek örülnék 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
melyik? 😊evidens hogy nem fog kimenni top 15-ben a 2 RB példáulharomta tiéd mikor érkezik? 😊briareos
több mint 14 éve
evidens hogy nem fog kimenni top 15-ben a 2 RB példáulharomta tiéd mikor érkezik? 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
evidens hogy nem fog kimenni top 15-ben a 2 RB például
több mint 14 éve
az excelek mindig frissek, már az RFA-k is benne vannak, használjadtenorx, még egy hete sem jött Kansasbe Dahl 😛Örülök, hogy friss a DCd. 😀tenorx
Dahl-PoolStez
több mint 14 éve
Dareus nem rossz ahogy Quinn sem, meg van még pár ilyen 😊
több mint 14 éve
Hát ez van, nem volt időm frissíteni manapságtenorx, még egy hete sem jött Kansasbe Dahl 😛Örülök, hogy friss a DCd. 😀
Dahl-PoolStez
Tibi: te mondtad, hogy WR/RB/OLB kell, és mivel az első kettő nem nagyon van, azért kérdeztem, hogy akkor kit húztál volna ebben a helyzetben.tenorx
de majd ma
több mint 14 éve
tenorx, még egy hete sem jött Kansasbe Dahl 😛Örülök, hogy friss a DCd. 😀
Dahl-PoolStez
Tibi: te mondtad, hogy WR/RB/OLB kell, és mivel az első kettő nem nagyon van, azért kérdeztem, hogy akkor kit húztál volna ebben a helyzetben.