NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 865
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 373 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha letrédelsz 1/32-re, akár azt is adhatod, mert nincs meg az eredeti picked. (Ha pedig meglenne, akkor letrédelnél, és máris nincs meg. 😉)Soldados
Most én ezt nem értem. Nem pont erről volt pár hete téma-igaz nem napokon át tartó-, hogy ez kurva unfair, és ilyen esetben szerezni kell egy legalább olyat, mint az offseason eleji saját?

Vagy ha ez most tényleg így megy, akkor ezt ki kell venni a szabálykönyvből:

"A kompenzációként adott pick a tulajdonos offseason kezdetén birtokolt saját pickje, vagy annál jobb kell, hogy legyen."
Mert akkor jelen állás szerint akkor a fenti mondatnak semmi értelme nincs ott.fetomy
De az 1/3 az nem a saját pickem volt, hanem 49ersé.
Az enyém 1/27 volt, ergó akkor mondjuk 1/26-tal már vígan mehetek tenderezni.

több mint 14 éve
tenorx 14 093 — fő libsi
Már nincs, Höri megváltoztatta, az RFA topic elején ott van, hogy bármilyen adott körbe tartozó pick megfelelő.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ha letrédelsz 1/32-re, akár azt is adhatod, mert nincs meg az eredeti picked. (Ha pedig meglenne, akkor letrédelnél, és máris nincs meg. 😉)Soldados
Most én ezt nem értem. Nem pont erről volt pár hete téma-igaz nem napokon át tartó-, hogy ez kurva unfair, és ilyen esetben szerezni kell egy legalább olyat, mint az offseason eleji saját?

Vagy ha ez most tényleg így megy, akkor ezt ki kell venni a szabálykönyvből:

"A kompenzációként adott pick a tulajdonos offseason kezdetén birtokolt saját pickje, vagy annál jobb kell, hogy legyen."
Mert akkor jelen állás szerint akkor a fenti mondatnak semmi értelme nincs ott.
több mint 14 éve
Ha megvan az eredeti, mindenképpen azt kell adnod, akár jobb, akár rosszabb a másik picked. Legalábbis az IRL szabály így van, amit gsn küldött nekem, s tudtommal arra tértünk át a szabálykönyvben leírttal szemben.

Ha az eredeti nincs meg, azt adod, amelyiket akarod.Soldados
Nincs meg, ellenben van 1/10-em, 1/16-om és még lehet, hogy lesz 1/25 körüli pickem is, azért kérdezem, mert mondjuk nyilván az 1/25 körüli menne tenderre, nem a két erősebbStez
Remek, ennyit akartam csak tudni, nehogy aztán balhé legyen ebből. 😊
Köszi

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ha több 1. köröm van és beajánlok valakire RFA-n, akkor adhatom a leggyengébb 1. kört is végül ugye? 😛Stez
Ha megvan az eredeti, mindenképpen azt kell adnod, akár jobb, akár rosszabb a másik picked. Legalábbis az IRL szabály így van, amit gsn küldött nekem, s tudtommal arra tértünk át a szabálykönyvben leírttal szemben.

Nincs meg, ellenben van 1/10-em, 1/16-om és még lehet, hogy lesz 1/25 körüli pickem is, azért kérdezem, mert mondjuk nyilván az 1/25 körüli menne tenderre, nem a két erősebbStez
Ha letrédelsz 1/32-re, akár azt is adhatod, mert nincs meg az eredeti picked. (Ha pedig meglenne, akkor letrédelnél, és máris nincs meg. 😉)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ha több 1. köröm van és beajánlok valakire RFA-n, akkor adhatom a leggyengébb 1. kört is végül ugye? 😛Stez

Nincs meg, ellenben van 1/10-em, 1/16-om és még lehet, hogy lesz 1/25 körüli pickem is, azért kérdezem, mert mondjuk nyilván az 1/25 körüli menne tenderre, nem a két erősebb

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Speciel mivel az offseason kezdetekor a legjobb picked az 1/3 volt, csak akkor ajánlhatsz első körös RFA-ra, ha az 1/1, 1/2, 1/3 pickek valamelyikét adod. Legalábbis pár hete még így volt, szerintem nem változott azóta sem.

Egyébként pedig csak akkor adhatod a gyengébbet, ha az legalább olyan jó, mint az offseason elején meglevő legjobbad.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Ha az eredeti nincs meg, azt adod, amelyiket akarod.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ha több 1. köröm van és beajánlok valakire RFA-n, akkor adhatom a leggyengébb 1. kört is végül ugye? 😛

több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 737 — no es importante
Rogers Saints
JJ, nem kell? 😀Stez
4.6 millás fizetésével már nem tudnék neki helyet szorítani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
És igen, van akinek az a 400k is fontos 😀deny79
Szvsz. én ilyen 100 dolcsival leszek alatta 😛 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 661 — No 1 duplaszánkó fan
Ti mit láttatok Goethelben a Raidersnél ami miatt ketten is claimelitek? 😛Döme
En csak behoztam volna egy probajatekra.. de a diviziorivalis tipikus IRL modon lenyulta

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Rogers Saints
JJ, nem kell? 😀

több mint 14 éve
tenorx 14 093 — fő libsi
Lolwatkins kell a farncnak egy 27 éves rookie.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mennyi most a salary cap végül 89 kereken vagy 89.4 millió? (Első a hivatalos közleményekben van, második szabálykönyben.) És igen, van akinek az a 400k is fontos 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
frissítettem a rostereket.
aki beírta az RFA-it, annak már fel is vittem a rosterre, hogy lássa a saját sapkáját ha mindenki marad nála.

ha valami nem stimmöl, jelezzétek

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Ti mit láttatok Goethelben a Raidersnél ami miatt ketten is claimelitek? 😛
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Sok posztot gondoltam drafton, de WR-et szinte semmi pénzért első körben, főleg hogy jelenleg nincs utána negyedik kör végéig pickem.
több mint 14 éve
na annak örülök 😀
behúzom majd Mallettet, aztán a meglesz az új érára való qb-m is gyorsanWyatt
nem kéne megpróbálni előlem elvinni 😊Stez
lehet, hogy megkockáztatom :/Wyatt
szerencsére rólad pont tudom, hogy csak szövegelsz, így nem aggódom 😊

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
4-3as DE needdel küzdők továbbra is kereshetnek

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ja, mert nem számoltam azzal, hogy van fekete háttér is :/ sorry

Delonso: Basszus, a depthedet néztem, és nem volt ott Rice :/ Mindegy már át nem szervezem 😀

Wyatt: nálad k.vasokat gondolkodtam, mert sztem első körös emberre nem nagyon van szükséged, fogalmam nem volt hozzád kit rakjak.. 😛

Egyébként dánke 😊fetomy
na annak örülök 😀
nem kéne megpróbálni előlem elvinni 😊Stez
lehet, hogy megkockáztatom :/

több mint 14 éve

Delonso: Basszus, a depthedet néztem, és nem volt ott Rice :/ Mindegy már át nem szervezem 😀

Wyatt: nálad k.vasokat gondolkodtam, mert sztem első körös emberre nem nagyon van szükséged, fogalmam nem volt hozzád kit rakjak.. 😛

Egyébként dánke 😊fetomy
na annak örülök 😀
nem kéne megpróbálni előlem elvinni 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jövőre jöhet a Georgia safety Baccari Rambo. Ő nem is rossz játékos annyira
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Egyébként dánke 😊fetomy
na annak örülök 😀
behúzom majd Mallettet, aztán a meglesz az új érára való qb-m is gyorsan

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Xavier Rambót én akartam Höri
Hm megvan az 1/1 😊