GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 650
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Figyelj Igor, nekem nagyon tetszett, de tényleg kellett idő, még felfogtam és átgondoltam, hogy miért is jó ez. Aki viszont csak ránézett, az nyilván nem fogja így rögtön érteni, pedig az lenne a cél. De ez a szavazás jó dolog, én örülnék, ha mégis lenne.
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 594 — No 1 Lijiao Gong fan
Meg hogy Igor kidolgozza-e jobban az tábláját, illetve kezdünk-e vele valamit.tenorx
Ranezesre, eddig kb. 70-80% szazalek leszavazta.. egyre kevesbe nepszerubb, ahogy latom, szoval nem latom ertelmet.
Semmi lenyegi valtoztatas, csak apro emeles a cuthataroknal.. ennyi.Igor
Mert nem volt elég felhasználóbarát a kidolgozás szerintem. Úgy kellett volna megírnod, hogy mindenki szépen megértse szvsz 😛tenorx
Lehet.. de a GM-ek egy reszenek mar korabban sem tetszett. Pedig leirtam szavakkal is - egy bizonyos inflacioval szamolunk, hogy a jatekosok kulonbseget tudjanak tenni a 2-2-2-6 es a 6-2-2-2 millios fizetesek kozott peldaul.
Vannak egyeb faktorok, amik pontosithatjak a dolgot (lasd eletkor, ami kiszuri a gyanus szerzodeseket, vagy franchise bonusz, mert egy regota ott szolgalo tag nem fogja extra 50k-ert otthagyni a csapatat), amelyek megoldast kinalhatnak a jelenlegi rendszer fobb hibaira es problemaira, amit TV shopos reklamkent emeltem ki 😛

Sztem hiaba reszletezem, aki eddig leszavazta, foleg azert tette mert bonyesz volt.

Ha azok, akik nemre szavaznek beirjak hogy miert - (a) ertik a tablat, de bonyolult v. (b) nem ertik, es ha ertenek, akkor szavaznanak ra esetleg - esetleg reszletezem.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
azon is el kéne filózni, mivel menjen a simStez
Meg hogy Igor kidolgozza-e jobban az tábláját, illetve kezdünk-e vele valamit.tenorx
Ranezesre, eddig kb. 70-80% szazalek leszavazta.. egyre kevesbe nepszerubb, ahogy latom, szoval nem latom ertelmet.
Semmi lenyegi valtoztatas, csak apro emeles a cuthataroknal.. ennyi.Igor
Mert nem volt elég felhasználóbarát a kidolgozás szerintem. Úgy kellett volna megírnod, hogy mindenki szépen megértse szvsz 😛
több mint 14 éve
Semmi lenyegi valtoztatas, csak apro emeles a cuthataroknal.. ennyi.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Megint behalt a javaslatokról a szavazás. Adjunk már valami határidőt neki, mert addig páran úgyse írnak semmit.tenorx
nincsen határidő. aki nem szavaz, az vállalja a felelősséget 😊Höri
jól beszarattad a népet 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor viszont neki kell esni a simmelő cuccnak.
egy linket szivesen vennék hozzá
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem kezdünk semmit vele

több mint 14 éve
Meg hogy Igor kidolgozza-e jobban az tábláját, illetve kezdünk-e vele valamit.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
azon is el kéne filózni, mivel menjen a sim

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Megint behalt a javaslatokról a szavazás. Adjunk már valami határidőt neki, mert addig páran úgyse írnak semmit.tenorx
nincsen határidő. aki nem szavaz, az vállalja a felelősséget 😊

több mint 14 éve
Megint behalt a javaslatokról a szavazás. Adjunk már valami határidőt neki, mert addig páran úgyse írnak semmit.
több mint 14 éve
http://nfl-facts-and-rumors.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/22475988/26938865

mondjuk Casserly irta... de akkor is :facepalm:

több mint 14 éve
nálad van Tramon? na akkor hamarosan lehet megkereslek...JJ Tiller
Okés, de Tramont nem tervezem eladni (maximum nagyon jó ajánlat esetén)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
na ha még az eagles is továbbjutott volna... 😊
mondjuk a playáim így is kiemelkedően teljesítettek

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 234 — no es importante
vágd ki Vicket fetomy, mekkora szar már 😊Stez
picsába, lelőtted a poént 😕 azt akartam, hogy a FA idején kivágom gyorsan, de lelőtted... most kénytelen leszek eladni egy 5. körért. Valaki?fetomy
Ha ideadod még mellé Laut odaadom Tramont 😊tenorx
nálad van Tramon? na akkor hamarosan lehet megkereslek...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
picsába, lelőtted a poént 😕 azt akartam, hogy a FA idején kivágom gyorsan, de lelőtted... most kénytelen leszek eladni egy 5. körért. Valaki?fetomy
Ha ideadod még mellé Laut odaadom Tramont 😊tenorx
Csak ha adhatom mellé Beanie-t, Jenkins-t, DeAngelo-t és a jövő évi első körömet is ^^
több mint 14 éve
Ha ideadod még mellé Laut odaadom Tramont 😊
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
picsába, lelőtted a poént 😕 azt akartam, hogy a FA idején kivágom gyorsan, de lelőtted... most kénytelen leszek eladni egy 5. körért. Valaki?
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
vágd ki Vicket fetomy, mekkora szar már 😊

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 842
Rohadtul nem bánom, hogy Hali nincs a csoportban 😀
több mint 14 éve
A Sitton for McKenzie hasonlóan jóra sikerült. 😀szaba
nem mondtam, hogy mindegyik bejött 😛 volt pár mellé is, de szerencsére inkább erősödött a csapat, meg fiatalodott, és inkább egy átmeneti év, és utána ismét nagyon erős csapat, mint egy év sb-eséllyel, aztán középmezőny (szerintem)

több mint 14 éve
A Sitton for McKenzie hasonlóan jóra sikerült. 😀
több mint 14 éve
aki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.

lehet ellenkezni, de a számok tavaly sem hazudtak.Höri
tavaly át kellett reformálni a csapatot 😀
amúgy nem mondom, hogy teljesen alaptalan 😀Wyatt
persze, hogy átkellett, elvégre kinevezésed előtt csak egy super bowl győzelmet sikerül összehozni 😀

amit még érdemes megfigyelni, hogy Denverben minden évben rebulding van 😀Höri
tény, de azért kezdett kiöregedni az a garnitúra, fiatalítani kellett
moss, ad, light, vrabel, kawika helyén a maclin, sp, mcneill, hali, mayo sor sokkal pofásabban néz azért ki, és sokkal fiatalabb is
így utólag belegondolva a moss for hali+1.kör+4.kör nem volt egy szar bolt

több mint 14 éve
Nekem hót mindegy, hogy van-e, mert olyanokkal kötök tradet, akikben megbízok annyira, hogy nem fogják off-seasonig visszamondani.
tenorx
Én ebben nem lennék olyan biztos 😀szaba
Remélem tudod, hogy magad alatt vágod a fát 😀
több mint 14 éve
Nekem hót mindegy, hogy van-e, mert olyanokkal kötök tradet, akikben megbízok annyira, hogy nem fogják off-seasonig visszamondani.
tenorx
Én ebben nem lennék olyan biztos 😀