GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
tenorx tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy trade admin, tehát trade hivatalos megkötése akkor van, amikor elindul az off-season? Vagy szted ha márc 5-én kezdődik az NFL-ben az off-seson, akkor ott is már decemberben bejelentik a trédeket.És a trade admin mitől lenne ráerőltetés?
Aki akar kötögesse a trédeket, de nem kell ezt ráerőltetni másokra, ugyanis nincs itt az ideje.Soldados
több mint 15 éve
tenorx tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy trade admin, tehát trade hivatalos megkötése akkor van, amikor elindul az off-season? Vagy szted ha márc 5-én kezdődik az NFL-ben az off-seson, akkor ott is már decemberben bejelentik a trédeket.Aki akar kötögesse a trédeket, de nem kell ezt ráerőltetni másokra, ugyanis nincs itt az ideje.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Amit egyébként el lehetne kerülni a trade adminnal, hogy ne tudjon egy fél (nevezzük mondjuk Szabának) visszalépni.szervezkedek de nem kötök tradet offseasonban a tavaly esetből kiindulvaharomthát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.aki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.
de egyébként nekem teljesen mindegy, hogy lehet-e vagy sem 😊fetomy
lehet ellenkezni, de a számok tavaly sem hazudtak.Höri
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
szervezkedek de nem kötök tradet offseasonban a tavaly esetből kiindulvaaki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.nem véletlen sztem, hogy a régi GMek inkább kussban maradnak a háttérben ilyenkor 😛Rajnahát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.
több mint 15 éve
Keveset kell, de azt jól 😀De van azért még legalább 5-6 mániákus tradelő 😀tenorxez pusztán városi legendaSzegecs
több mint 15 éve
De van azért még legalább 5-6 mániákus tradelő 😀tenorxez pusztán városi legenda

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Én nem tagadom, hogy szeretek tradelni, szerintem felesleges is, mert már elég sok embert megkerestem azok közül, akik itt beszélgetnek (mindenkit). 😀 De van azért még legalább 5-6 mániákus tradelő 😀aki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.nem véletlen sztem, hogy a régi GMek inkább kussban maradnak a háttérben ilyenkor 😛Rajnahát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.
több mint 15 éve
aki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.nem véletlen sztem, hogy a régi GMek inkább kussban maradnak a háttérben ilyenkor 😛Rajnahát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.
lehet ellenkezni, de a számok tavaly sem hazudtak.
több mint 15 éve
nem véletlen sztem, hogy a régi GMek inkább kussban maradnak a háttérben ilyenkor 😛Rajnahát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.
de egyébként nekem teljesen mindegy, hogy lehet-e vagy sem 😊
több mint 15 éve
adsz mellé két 1. kört, viszemeladó ha esetleg érdekel vkit 😀kristofha tavaly valami 4-5 millákért mentek el Santana Moss és társai, akkor Lloyd 10-ig meg sem áll 😀StezLee Evans 😂braxa88
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
eladó ha esetleg érdekel vkit 😀ha tavaly valami 4-5 millákért mentek el Santana Moss és társai, akkor Lloyd 10-ig meg sem áll 😀StezLee Evans 😂braxa88
több mint 15 éve
ha tavaly valami 4-5 millákért mentek el Santana Moss és társai, akkor Lloyd 10-ig meg sem áll 😀StezLee Evans 😂
több mint 15 éve
Trade-dologhoz: lehet, hogy az év nagy részében itt nem folyik játék, de ennek oka van. A játék eredetileg ugyanis azért lett létrehozva, hogy offseasonben is ellegyünk a focival. Azokat seosem értettem meg, akik szezon közepén GM draftra készülnek meg cserélgetnek, ebben az időben pont meccseket nézhetnének. Márciusban semmi sem lesz már, pont akkor kéne ezzel foglalkozni... nem is beszélve a kockázati faktorokról, mert ugye év első felében azért mások voltak az erőviszonyok... na mindegy. Úgy játszik mindenki, ahogy akar, csak nem véletlen sztem, hogy a régi GMek inkább kussban maradnak a háttérben ilyenkor 😛
több mint 15 éve
Tebow más tipus mint Orton volt...De meccsenként 200- 250 yardot ő is eldobálgat.
több mint 15 éve
ha tavaly valami 4-5 millákért mentek el Santana Moss és társai, akkor Lloyd 10-ig meg sem áll 😀Stezés mekkora csalódás lesz mellé a 2011-es szezonja 😀
szvsz. nem lesz még egy ilyen, vagy hasonló éve.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
ha tavaly valami 4-5 millákért mentek el Santana Moss és társai, akkor Lloyd 10-ig meg sem áll 😀
több mint 15 éve
😊 érdekes FA elé nézünk, de ez így szép.
több mint 15 éve
Én azon mosolygok, hogy egy két FA ért, köztük Lloyddal mekkora gyilok lesz majd ha kinyit a piac.Delonso_nagy 😊
és az öreg Mike Williams be se fért a top3 FA WR-be
több mint 15 éve
Én azon mosolygok, hogy egy két FA ért, köztük Lloyddal mekkora gyilok lesz majd ha kinyit a piac.
több mint 15 éve
Lol, 3. lett a lesajnált kis támadósorom? 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 15 éve
És? Fujita olyan atomlassú lenne hogy nem lehetne belőle tampa 2 lb?Én csak azt mondtam, h a tampa2-t - már ha a szó szoros értelmében vesszük - már rég feladtad. Fujita sosem volt tampa2 sebességű LB. Tucker teljesen más, ő DE lehetne. Diggs meg szintén nem az a tampa2 alkat, bár ő azért még elég gyorsnak volt mondható anno.
Ezzel mit magyaráztál meg?
Vagy maradjak Blacknél és imádkozzak hogy össze tudjam cserélni a meglévő játékosokat a tampa 2 ből ?Delonso_
több mint 15 éve
És? Fujita olyan atomlassú lenne hogy nem lehetne belőle tampa 2 lb?Ezzel mit magyaráztál meg?
Vagy maradjak Blacknél és imádkozzak hogy össze tudjam cserélni a meglévő játékosokat a tampa 2 ből ?
több mint 15 éve
Te el tudod magadnak?Höri írta: Nehogy már a Bears 3-4et játszon.
Annak idején mindenki olvasta Döme cikkét, aki nem, az ismeri Tony D-t, vagy legalább Kiffint, rettenetesen bölcs vagy hogy ezt előidézted.
Szerintem a karmád ezzel be is teljesedett, mostmár sok dolgod nincs a világban, itt bizonyítottál eleget.
De engem azért érdekelne a GM játékban, ahol a GM ek zöme kényelmi okokből hibridet játszik, vajh a kötözködésen kívül ezzel mit is akartál elérni.
Gyújtsd meg értelmem lámpását ha nem késő még.Delonso_
Delonso írta: Olyan mintha én feladnám a tampa 2-t.
több mint 15 éve
Te el tudod magadnak?Annak idején mindenki olvasta Döme cikkét, aki nem, az ismeri Tony D-t, vagy legalább Kiffint, rettenetesen bölcs vagy hogy ezt előidézted.
Szerintem a karmád ezzel be is teljesedett, mostmár sok dolgod nincs a világban, itt bizonyítottál eleget.
De engem azért érdekelne a GM játékban, ahol a GM ek zöme kényelmi okokből hibridet játszik, vajh a kötözködésen kívül ezzel mit is akartál elérni.
Gyújtsd meg értelmem lámpását ha nem késő még.
több mint 15 éve
közel a szezon, egyre idegesebbek a GM-ek és kezdődik a médiában való üzengetés 😀zsír