GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Hétvégén bővítem a KEKI-s hsz.-em, de Zoliért már most jöhetnek az ajánlatok 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
abszolút jogos, szal akkor a szezon kezdete óta 😛kikérem magamnak, idén eddig még csak egy trade-ajánlatom volt 😛Wyatt6 nap már le is ment az évből, nem is rossz arány 😀deny79

több mint 14 éve
kikérem magamnak, idén eddig még csak egy trade-ajánlatom volt 😛Wyatt6 nap már le is ment az évből, nem is rossz arány 😀
több mint 14 éve
legyen 16 gm és irányítson mindenki két csapatothivatalos panaszt fogok benyújtani a commishnál, mert megsértették a trade tilalmat.briareosÉn önhatalmúlag kizárnám a játék szétcseszéséért Stez, Wyatt és tenorx kollégát, akik mindenkivel kavarnak egész idény alatt így nem lesz semmi tradepartner a játék ideje alatt 😛Rajna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
hivatalos panaszt fogok benyújtani a commishnál, mert megsértették a trade tilalmat.briareosÉn önhatalmúlag kizárnám a játék szétcseszéséért Stez, Wyatt és tenorx kollégát, akik mindenkivel kavarnak egész idény alatt így nem lesz semmi tradepartner a játék ideje alatt 😛
több mint 14 éve
hivatalos panaszt fogok benyújtani a commishnál, mert megsértették a trade tilalmat.
több mint 14 éve
15 perce szereztem meg az 1/1-et, mivel ezt tudja Luck is, ki fog jönni miattam
több mint 14 éve
még egy nyávogó picsa kell neked,Pryor!...úgyse marad egyetemen,hazudott 😂Delonso már eladta nekem az 1/1-etHúzd be Newtont, fasza duó lenne Clausnennel 😂tenorx
Fairley lesz azStez
több mint 14 éve
Delonso már eladta nekem az 1/1-etHúzd be Newtont, fasza duó lenne Clausnennel 😂
Fairley lesz azStez
több mint 14 éve
Delonso már eladta nekem az 1/1-etFairley lesz az
több mint 14 éve
nem akarok perverznek tűnni, de arra befizetnék 😀
több mint 14 éve
Az szép lenne valóban 😊Lenyelném a saját öklöm inkább
több mint 14 éve
Newton 😀tenorxTebow-Newton QB-duó, mint a college-ban, az lenne a szép 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Newton 😀
több mint 14 éve
Lehet pl Bowers is.
több mint 14 éve
Lol. AJ Zöld lesz az 1/1 jelen állás szerint.
több mint 14 éve
Én is gondolkodtam valami poénon, de elég volt 1 év Puncizás Maurkice kapcsán is, szabától inkább vártam hasonló kaliberű poént, nem vagy formában 😛Szaba nekem nem kell OT 😀 Pouncey jöhet.tenorxmindig csak a punci...
ha már irl... 😀briareos
több mint 14 éve
Szaba nekem nem kell OT 😀 Pouncey jöhet.tenorxmindig csak a punci...
ha már irl... 😀
több mint 14 éve
Szaba nekem nem kell OT 😀 Pouncey jöhet.
több mint 14 éve
Jólvan, Luck se lesz 1/1 😀szabaDe lesz, csak nem idén... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Jólvan, Luck se lesz 1/1 😀
több mint 14 éve
szegény Abraham biztos otthon sírdogál hogy megtudta hogy egy utolsó szar kis DEJa. 23 éves a srác pont. Persze attól még elnéztem a rostert.
legközelebb már sack szituációkban se megy felOrk
több mint 14 éve
szegény Abraham biztos otthon sírdogál hogy megtudta hogy egy utolsó szar kis DElegközelebb már sack szituációkban se megy fel
több mint 14 éve
Amúgy engem osztotok, de nem veszitek figyelembe, mi van az elejére írva. Rolninál kopogtassatok.hát azt már most láthatod és mondom is, hogy TE pickre tőlem ne számítsatok, első körben legalábbis tutira 😊
Stez: majd meglátjuk 😛szaba