GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Az egy dolog, hogy ha egy QB-t választhatnék, akkor BB-t választanám. De ettől még valótlannak érzem az általad leírt erősorrendet, bár kétségtelenül több valóságalapja van, mint eaglesmcnabbének. 😉 Például nehezményezem, hogy nem Leftyt írod elsőként a csere QB-k között. 😊Ez így igaz. De Aaron 7 évvel fiatalabb mint PM.
De komolyra fordítva, ahol PM (vagy éppen Brees) nincs első kategóriában az rögtön igen komolytalan, ez a 2 jó madár pedig együtt nem nyert annyi PO-meccset az amúgy nem gyenge védelmeikkel, mint PM vagy éppen BB egyedül. 😉 Persze a hulladékokat jól megszórják, és lehet rájuk recskázni, de vhogy amikor igazán kellene, nem sikerül semmi. Ugye szaba? Emlékszel még 2008-ra? 😛
Jó/kiváló QB-k, akik még semmit nem értek el és sokat kell még bizonyítaniuk ahhoz, legfőképpen kiélezett szitukban, hogy ők elit QB-k. Kb ennyi.Soldados
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Az egy dolog, hogy ha egy QB-t választhatnék, akkor BB-t választanám. De ettől még valótlannak érzem az általad leírt erősorrendet, bár kétségtelenül több valóságalapja van, mint eaglesmcnabbének. 😉 Például nehezményezem, hogy nem Leftyt írod elsőként a csere QB-k között. 😊De komolyra fordítva, ahol PM (vagy éppen Brees) nincs első kategóriában az rögtön igen komolytalan, ez a 2 jó madár pedig együtt nem nyert annyi PO-meccset az amúgy nem gyenge védelmeikkel, mint PM vagy éppen BB egyedül. 😉 Persze a hulladékokat jól megszórják, és lehet rájuk recskázni, de vhogy amikor igazán kellene, nem sikerül semmi. Ugye szaba? Emlékszel még 2008-ra? 😛
Jó/kiváló QB-k, akik még semmit nem értek el és sokat kell még bizonyítaniuk ahhoz, legfőképpen kiélezett szitukban, hogy ők elit QB-k. Kb ennyi.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Valójában BigBen >>>> Chuck Norris >> Batch, Dixon, Lefty, any steeler QB > any other QBs. 😛Rivers=Rodgers😂 😂 😂 😂 😂 😂Soldados
Brady után ők ketten a legjobb irányítók szvsz. mindkettőt bírom, nem tudnám, és nem is akarom eldönteni melyikük a jobb.
Mindenesetre ha 1. embert lehetne mondani ki kéne a csapatomba, közülük választanám ki az ziher.eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Rivers=Rodgers😂 😂 😂 😂 😂 😂
Brady után ők ketten a legjobb irányítók szvsz. mindkettőt bírom, nem tudnám, és nem is akarom eldönteni melyikük a jobb.
Mindenesetre ha 1. embert lehetne mondani ki kéne a csapatomba, közülük választanám ki az ziher.eaglesmcnabb

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
mondjuk érthető,ha nem akarunk franchise QBtól szabadulni 😊Newmanrookie vagyok, de azért ilyenekre én sem gondoltam 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Egy linemanem már elpasszoltam, és nem Ugoh volt az 😛így is maradt 8 standard kezdő, de kb mintha a fogamat húznák 😊
több mint 15 éve
ja,hogy GM szemszögből nézed a dolgokat,más tészta----->keselyűűűű! 😛Vick nem oly' megbízható.Rivers=RodgersManning smafu? 😛
meg persze VICK 😊Newman
És az életkort is nézném mondjuk. És a szimpátia is sokat nyomna a latba(mmint Manning lehúzása).
Egyébként Höri a 6. számú Linemanjétől sem akar megválni, nem hogy Manningtől 😀
amúgy nem egy magas szintű elmélkedés, csak véleménynyilvánítás 😛eaglesmcnabb
mondjuk érthető,ha nem akarunk franchise QBtól szabadulni 😊
több mint 15 éve
Vick nem oly' megbízható.Rivers=RodgersManning smafu? 😛
meg persze VICK 😊Newman
És az életkort is nézném mondjuk. És a szimpátia is sokat nyomna a latba(mmint Manning lehúzása).
Egyébként Höri a 6. számú Linemanjétől sem akar megválni, nem hogy Manningtől 😀
amúgy nem egy magas szintű elmélkedés, csak véleménynyilvánítás 😛
több mint 15 éve
Rivers=RodgersManning smafu? 😛
meg persze VICK 😊
több mint 15 éve
Rivers=RodgersBrady után ők ketten a legjobb irányítók szvsz. mindkettőt bírom, nem tudnám, és nem is akarom eldönteni melyikük a jobb.
Mindenesetre ha 1. embert lehetne mondani ki kéne a csapatomba, közülük választanám ki az ziher.
több mint 15 éve
Ki sem találhatnám 😀Heh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabanem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀Joci
Rivers >>> Rodgers
több mint 15 éve
igazából Vicky >>> all 😛amit mutat, hogy nálam be se mert érte jelentkezni 😛😀
több mint 15 éve
kibővítettem a Mankinsszel és Hardwickkel, de még így is szarok vagytok 😛Hörihát szerintem azért hat stabil kezdő, és 3 sokat játszó csere bőven elég 😊
ja, és minőség>>>mennyiség 😛
amúgy meg
Rivers>Rodgers

több mint 15 éve
Charlie>all 😛Rodgers>RiversNewmanEz nem kérdés.
De akkor Bradford>all 😀tenorx
több mint 15 éve
Rodgers>RiversNewmanEz nem kérdés.
De akkor Bradford>all 😀
több mint 15 éve
Heh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabaRodgers>Rivers
engem hamarabb kérdezett 😛
több mint 15 éve
😀Efelől kétségem sem volt. 😛Soldadosnem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀JociSPOILER
Én voltam 😀tenorx
Egyébként szaba válasza arra, hogy miért adná 😀
lolol
detroit
lake michigan
több mint 15 éve
Efelől kétségem sem volt. 😛SPOILERHeh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabanem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀Joci
Én voltam 😀tenorx

több mint 15 éve
Igen, még nem kérdeztem meg mindenkit QB ügyben, 1-2 ember kimaradt.rád tényleg senki sem gondolt. mert még senkit sem árasztottál el kérésekkel...haromtnem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀JociSPOILER
Én voltam 😀tenorx
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
rád tényleg senki sem gondolt. mert még senkit sem árasztottál el kérésekkel...SPOILERHeh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabanem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀Joci
Én voltam 😀tenorx
több mint 15 éve
SPOILERHeh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabanem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀Joci
Én voltam 😀
több mint 15 éve
Heh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabanem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀
több mint 15 éve
Heh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)