NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 356
42
21:00 ARMY vs NAVY - CBS
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Joe Webb... ezentúl csak és kizárólag a kedvenceimet fogom draftolni, nem érdekel, mert ez így nagyon gáz...JJ TillerAzért mielőtt depresszióba esel várd meg mit csinál a birka Vikings. Simán kinézek egy QB-draftot vagy veterán QB signingot, pedig én is adnék esélyt Webbnek, mert tetszik a játéka.
Egyébként tényleg szép pick Höritől 😊
több mint 14 éve
Joe Webb... ezentúl csak és kizárólag a kedvenceimet fogom draftolni, nem érdekel, mert ez így nagyon gáz...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Höri, Blountot addig írd át az én rosterembe, kell egy korrekt futópáros.. cserébe viszont Soldi átír hozzád egy KC 5. kört 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
looolgabó gépproblémája várhatóan 1-2 héten belül megoldódik, úgyhogy nem kell új GM-et keresni a Panthers élére, mert visszatérne. 😊Soldadosamúgy se kerestem volna, hanem elmanageltem volna 2 csapatot amíg nem jön vissza.Höri
a híres north carolinai testvériség 😊
több mint 14 éve
gabó gépproblémája várhatóan 1-2 héten belül megoldódik, úgyhogy nem kell új GM-et keresni a Panthers élére, mert visszatérne. 😊Soldadosamúgy se kerestem volna, hanem elmanageltem volna 2 csapatot amíg nem jön vissza.
több mint 14 éve
gabó gépproblémája várhatóan 1-2 héten belül megoldódik, úgyhogy nem kell új GM-et keresni a Panthers élére, mert visszatérne. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Kindlere nem kaphatok vmi akciót? Mittomén, 10% caphit.szabaha csak baleset miatt nem játszhatn akkor kaphatnál (mint Haromt is Chad Jones esetében) de mivel a zsernyákok is elakpták, így már nem jár.
több mint 14 éve
Végülis így is kevés a caphitem, szóval mind1, és igazatok is van.
több mint 14 éve
+10 caphitre értette nem mínuszra, alanyi jogon.
több mint 14 éve
Miért kapnál? Egyrészt ok sincs rá, másrészt majd pont veled leszünk engedékenyek 😛Kindlere nem kaphatok vmi akciót? Mittomén, 10% caphit.szabaPlaxicoval meg Vickkel mi volt az eljárás, mikor sitten voltak?szabanem játszanak és nem számít a fizujuk sem. amikor visszajöttek 1 év múlva akkor az kimaradt év fizujával folytatódikharomt
több mint 14 éve
Kindlere nem kaphatok vmi akciót? Mittomén, 10% caphit.Plaxicoval meg Vickkel mi volt az eljárás, mikor sitten voltak?szabanem játszanak és nem számít a fizujuk sem. amikor visszajöttek 1 év múlva akkor az kimaradt év fizujával folytatódikharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Plaxicoval meg Vickkel mi volt az eljárás, mikor sitten voltak?szabanem játszanak és nem számít a fizujuk sem. amikor visszajöttek 1 év múlva akkor az kimaradt év fizujával folytatódik
több mint 14 éve
Plaxicoval meg Vickkel mi volt az eljárás, mikor sitten voltak?
több mint 14 éve
Ne legyél hülye, kérjél 51 %-os tulajdonjogot a Broncosban.4 első kör? 😊haromt😊 hát kbDelonso_
több mint 14 éve
de jó hogy elsiha már nem engem boldogít 😊
több mint 14 éve
nem lehet jó állapotban, ha a doktorok féltik, hogy lockout idején játék közben lesérülJJ TillerEgy DUI-val betetézte san diego-i karrierjét 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
4 első kör? 😊
több mint 14 éve
nem lehet jó állapotban, ha a doktorok féltik, hogy lockout idején játék közben lesérül

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ravens rookie Kindle says doctors might not clear him for '11ez kivételesen nem a te hibád, de így is jellemző húzás.
Draftoltam 200k caphitet négy évre 😀szaba