GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 869
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Én is menőzök akkor
Matt Ryan
Tim Tebow
és Jim haddmutasammeghogymanningvagyok Sorgi
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Manning, Stanton (!), Croyle, Joe Webb. Van 4 QB-m akinek volt kezdő meccse 😊 Többeknek 1 sincs 😛Höri
nekem lenne csak festore annyira vigyaznak poig h a semmirekello manninget veretik szet alapszakaszban
pat meg a megnemertett zseni ezt mindannyian tudjuk szemetseg h nem birtak hozzaigazitani az egesz nflt
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 191
frissült az én keres-kínálom isWyatt
Röppent a sas.
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
frissült az én keres-kínálom is

több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Joe Webbet a trade deadline előtti nap is még el akartam cserélni Kristóffal Clevelandbe, hogy megkapjam Blair White-ot.

Aztán úgy voltam vele, hogy mégiscsak egy undrafted WR, és a Colts vezetőség hajlamos a nagy baromságokra és hagyja, hogy elvigyék őt majd waiveren, így megtartottam Webbet, annak ellenére, hogy QB maradt. Én azért hoztam, hogy Cribbs 2.0 legyen 😀 Minnesotába kerülésekor azt vártam, hogy egy lightos Harvint csinálnak belőle, aki visszahord, elkap és wildcatből fut. Nem jött be.

Ennek ellenére sajnálom, hogy White-ot nem cseréltem magamhoz, mert bejött amit vártam tőle és nem is kért érte sokat Kristóf 😕 Na de majd jövőre alkotok megint, elvégre én sohasem hibázok, max 1-2 udfa lövésem megy mellé 😀

Manning, Stanton (!), Croyle, Joe Webb. Van 4 QB-m akinek volt kezdő meccse 😊 Többeknek 1 sincs 😛Höri
jó, de Croyle -3 😛 mondjuk nálam meg Delhomme, szal nem szóltam 😛

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Joe Webbet a trade deadline előtti nap is még el akartam cserélni Kristóffal Clevelandbe, hogy megkapjam Blair White-ot.

Aztán úgy voltam vele, hogy mégiscsak egy undrafted WR, és a Colts vezetőség hajlamos a nagy baromságokra és hagyja, hogy elvigyék őt majd waiveren, így megtartottam Webbet, annak ellenére, hogy QB maradt. Én azért hoztam, hogy Cribbs 2.0 legyen 😀 Minnesotába kerülésekor azt vártam, hogy egy lightos Harvint csinálnak belőle, aki visszahord, elkap és wildcatből fut. Nem jött be.

Ennek ellenére sajnálom, hogy White-ot nem cseréltem magamhoz, mert bejött amit vártam tőle és nem is kért érte sokat Kristóf 😕 Na de majd jövőre alkotok megint, elvégre én sohasem hibázok, max 1-2 udfa lövésem megy mellé 😀

Manning, Stanton (!), Croyle, Joe Webb. Van 4 QB-m akinek volt kezdő meccse 😊 Többeknek 1 sincs 😛

több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Jó, Webbnek se lesz 10-nél több startja NFL karrierje alatt QB-ban. Bár ez mondjuk még mindig 10-zel több mint a 3. körös Jarrett Brownomnak. 😀
több mint 15 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Azt mondták hogy jövőhéten Favre fog kezdeni, ha tud 😀

több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Joe Webb... ezentúl csak és kizárólag a kedvenceimet fogom draftolni, nem érdekel, mert ez így nagyon gáz...JJ Tiller
Azért mielőtt depresszióba esel várd meg mit csinál a birka Vikings. Simán kinézek egy QB-draftot vagy veterán QB signingot, pedig én is adnék esélyt Webbnek, mert tetszik a játéka.

Egyébként tényleg szép pick Höritől 😊
több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 745 — no es importante
Joe Webb... ezentúl csak és kizárólag a kedvenceimet fogom draftolni, nem érdekel, mert ez így nagyon gáz...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 47 385 — Whoops, looks like something went wrong.
Höri, Blountot addig írd át az én rosterembe, kell egy korrekt futópáros.. cserébe viszont Soldi átír hozzád egy KC 5. kört 😊

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
gabó gépproblémája várhatóan 1-2 héten belül megoldódik, úgyhogy nem kell új GM-et keresni a Panthers élére, mert visszatérne. 😊Soldados
amúgy se kerestem volna, hanem elmanageltem volna 2 csapatot amíg nem jön vissza.Höri
loool
a híres north carolinai testvériség 😊
több mint 15 éve
gabó gépproblémája várhatóan 1-2 héten belül megoldódik, úgyhogy nem kell új GM-et keresni a Panthers élére, mert visszatérne. 😊Soldados
amúgy se kerestem volna, hanem elmanageltem volna 2 csapatot amíg nem jön vissza.

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
gabó gépproblémája várhatóan 1-2 héten belül megoldódik, úgyhogy nem kell új GM-et keresni a Panthers élére, mert visszatérne. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Kindlere nem kaphatok vmi akciót? Mittomén, 10% caphit.szaba
ha csak baleset miatt nem játszhatn akkor kaphatnál (mint Haromt is Chad Jones esetében) de mivel a zsernyákok is elakpták, így már nem jár.

több mint 15 éve
Végülis így is kevés a caphitem, szóval mind1, és igazatok is van.
több mint 15 éve
+10 caphitre értette nem mínuszra, alanyi jogon.
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 8 002 — Nega Scott
Plaxicoval meg Vickkel mi volt az eljárás, mikor sitten voltak?szaba
nem játszanak és nem számít a fizujuk sem. amikor visszajöttek 1 év múlva akkor az kimaradt év fizujával folytatódikharomt
Kindlere nem kaphatok vmi akciót? Mittomén, 10% caphit.szaba
Miért kapnál? Egyrészt ok sincs rá, másrészt majd pont veled leszünk engedékenyek 😛

több mint 15 éve
nem játszanak és nem számít a fizujuk sem. amikor visszajöttek 1 év múlva akkor az kimaradt év fizujával folytatódikharomt
Kindlere nem kaphatok vmi akciót? Mittomén, 10% caphit.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nem játszanak és nem számít a fizujuk sem. amikor visszajöttek 1 év múlva akkor az kimaradt év fizujával folytatódik
több mint 15 éve
Plaxicoval meg Vickkel mi volt az eljárás, mikor sitten voltak?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nálam is
több mint 15 éve
Apró update kekiben.
több mint 15 éve
😊))))
ööööö jó az nekem?
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
4 első kör? 😊haromt
😊 hát kbDelonso_
Ne legyél hülye, kérjél 51 %-os tulajdonjogot a Broncosban.