NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 356
42
21:00 ARMY vs NAVY - CBS
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Ravens rookie Kindle says doctors might not clear him for '11Draftoltam 200k caphitet négy évre 😀
több mint 14 éve
Nálam van az all time return leader OL-man. HoF.
több mint 14 éve
MoJo-t vitte a Tampa 1+3-ért, Rice sima trade volt Tennesseebe, miután én nem adtam el CJ2K-t Rajnának 😊Cedric végre csinált is valamit...eaglesmcnabbnem akarlak idegesiteni 😀 de tavaly offseason elejen meg a bearsben volt
ray rice mjd es benson is
na ebbol sikerult egyedul bensonnal hosszabitani
rice elment tennesseebe mjd pedig rfazva volt es elvitte a tampa 1+3ertFake
több mint 14 éve
pedig sikerült 😀Cedric végre csinált is valamit...eaglesmcnabbnem akarlak idegesiteni 😀 de tavaly offseason elejen meg a bearsben volt
rice elment tennesseebe mjd pedig rfazva volt es elvitte a tampa 1+3ertFake
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Cedric végre csinált is valamit...eaglesmcnabbnem akarlak idegesiteni 😀 de tavaly offseason elejen meg a bearsben volt
rice elment tennesseebe mjd pedig rfazva volt es elvitte a tampa 1+3ert
több mint 14 éve
Cedric végre csinált is valamit...eaglesmcnabbcut
több mint 14 éve
Cedric végre csinált is valamit...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
No, megvan az új Qbm
több mint 14 éve
Ja, minden egyes incomplete-tal csökken az ár. 😀Én a helyedben még most adnám el, amig csúcson van az árfolyam 😀szabaDelonso majd megy egy PM 😛haromt😊 ajjajDelonso_
több mint 14 éve
Én a helyedben még most adnám el, amig csúcson van az árfolyam 😀Delonso majd megy egy PM 😛haromt😊 ajjajDelonso_
több mint 14 éve
nyilván nagyon durva áron adnám csak el, nem is szándékom, igazából poénnak is szar volt bocsChaneyért és Maclinért továbbra sincs ajánlatom 😀 😀Wyattchaneyt meg megertenem miert akarod elsutni
itt ugranak bizonyos gmek mar 2 ertelmes mozdulatra is
de maclint miert ?
nem eleg h orulhetsz h van 1 kiba jo wred aki epphogy elmult 20 eves es akiert tavaly adtal elso kort ?Fake
chaneyt sem akarom annyira, végre játszik, nem is szarul, csak gondoltam kifejezem, hogy örülök neki

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Delonso majd megy egy PM 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Chaneyért és Maclinért továbbra sincs ajánlatom 😀 😀Wyattchaneyt meg megertenem miert akarod elsutni
itt ugranak bizonyos gmek mar 2 ertelmes mozdulatra is
de maclint miert ?
nem eleg h orulhetsz h van 1 kiba jo wred aki epphogy elmult 20 eves es akiert tavaly adtal elso kort ?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
minőség>mennyiségSzegecsezt hiaba mondod amikor mindenki arra veri magat hany kezdojatekosa van
több mint 15 éve
minőség>mennyiség

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
fel sem tűnt

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
V- Jax is back.
több mint 15 éve
A rosteremen lévő Richard Bartell nevű CB nem lehet hogy Ron Bartell? Csakmert Richard Bartel néven egy UFL-ben játszó QB-t találtam...Rataccesskövetkező feltöltésnél kijavítom.