GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Tudom, megneztem en is a szabalykonyvet, hatha 😀 Ezert is csak egy gunyos, sajat nyomoron szorakozos megjegyzest irtam, semmifelekeppen sem megkerdojelezni akartam az emlitett ur leigazolasat, vagy annak korulmenyeit.Szerintem nem akart kioktató lenni Adi, nem stílusa. 😊A folenyeskedo stiluson most atlephetnek, en ehhez a sztorihoz egy felig sajat sorson rohogos kis megjegyzest akartam hozzafuzni, mert igazabol ez egy moka az offseasonre, de akkor vessuk fel annak az eletszerusegenek a kerdeset, hogy egy 0.9%-os diffivel el van hajtva a csapat a fenebe, mikozben a sajat jatekossal valo hosszabbitasok kapcsan az 1-1 szazalekos eltereseknel Somos is azt mondta, nem szokott szorozni. Meg egyszer, ezt nem azert irom, mert vetozni akarnek, vagy bundat kialtani, az szvsz baromi gaz lenne ilyen esetben (es valszeg teves), de a kioktatasba burkolt onsimogatast azert ne mar 😀Csodalatos, hogy Lewanrol ugy sikerult lemaradni, hogy egy 10+ szazalekos emeles utan a nyertes ajanlatenak az enyem a 99,1%-a 😀Ezért nem szabad szép kerek számokkal licitálni, hanem mindig kicsivel fölé kell tenni, mert a nagy többség úgyis előbbiben gondolkodik, az ajánlatok túlnyomó része ilyen, és hátha csak ennyin múlik. Lewan csak ennyin múlt.
dankodavid
vassadi
dankodavid
Itt azért nyert a Texans, mert már az első kor után is vezetett, ha két új ajánlat között lett volna ennyi különbség, akkor 3.kor jött volna a licitben.
somoskovig
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Szerintem nem akart kioktató lenni Adi, nem stílusa. 😊A folenyeskedo stiluson most atlephetnek, en ehhez a sztorihoz egy felig sajat sorson rohogos kis megjegyzest akartam hozzafuzni, mert igazabol ez egy moka az offseasonre, de akkor vessuk fel annak az eletszerusegenek a kerdeset, hogy egy 0.9%-os diffivel el van hajtva a csapat a fenebe, mikozben a sajat jatekossal valo hosszabbitasok kapcsan az 1-1 szazalekos eltereseknel Somos is azt mondta, nem szokott szorozni. Meg egyszer, ezt nem azert irom, mert vetozni akarnek, vagy bundat kialtani, az szvsz baromi gaz lenne ilyen esetben (es valszeg teves), de a kioktatasba burkolt onsimogatast azert ne mar 😀Csodalatos, hogy Lewanrol ugy sikerult lemaradni, hogy egy 10+ szazalekos emeles utan a nyertes ajanlatenak az enyem a 99,1%-a 😀Ezért nem szabad szép kerek számokkal licitálni, hanem mindig kicsivel fölé kell tenni, mert a nagy többség úgyis előbbiben gondolkodik, az ajánlatok túlnyomó része ilyen, és hátha csak ennyin múlik. Lewan csak ennyin múlt.
dankodavid
vassadi
dankodavid
Itt azért nyert a Texans, mert már az első kor után is vezetett, ha két új ajánlat között lett volna ennyi különbség, akkor 3.kor jött volna a licitben.
több mint 6 éve
A folenyeskedo stiluson most atlephetnek, en ehhez a sztorihoz egy felig sajat sorson rohogos kis megjegyzest akartam hozzafuzni, mert igazabol ez egy moka az offseasonre, de akkor vessuk fel annak az eletszerusegenek a kerdeset, hogy egy 0.9%-os diffivel el van hajtva a csapat a fenebe, mikozben a sajat jatekossal valo hosszabbitasok kapcsan az 1-1 szazalekos eltereseknel Somos is azt mondta, nem szokott szorozni. Meg egyszer, ezt nem azert irom, mert vetozni akarnek, vagy bundat kialtani, az szvsz baromi gaz lenne ilyen esetben (es valszeg teves), de a kioktatasba burkolt onsimogatast azert ne mar 😀Csodalatos, hogy Lewanrol ugy sikerult lemaradni, hogy egy 10+ szazalekos emeles utan a nyertes ajanlatenak az enyem a 99,1%-a 😀Ezért nem szabad szép kerek számokkal licitálni, hanem mindig kicsivel fölé kell tenni, mert a nagy többség úgyis előbbiben gondolkodik, az ajánlatok túlnyomó része ilyen, és hátha csak ennyin múlik. Lewan csak ennyin múlt.
dankodavid
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Tendert kapott playak esetében a cutnál van extra bünti? vagy csak simán az 1.5, 1.5-5, 5+ -os 10-20-30%?

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Csodalatos, hogy Lewanrol ugy sikerult lemaradni, hogy egy 10+ szazalekos emeles utan a nyertes ajanlatenak az enyem a 99,1%-a 😀Ezért nem szabad szép kerek számokkal licitálni, hanem mindig kicsivel fölé kell tenni, mert a nagy többség úgyis előbbiben gondolkodik, az ajánlatok túlnyomó része ilyen, és hátha csak ennyin múlik. Lewan csak ennyin múlt.
dankodavid
több mint 6 éve
Okung az mi steal :o
több mint 6 éve
Csodalatos, hogy Lewanrol ugy sikerult lemaradni, hogy egy 10+ szazalekos emeles utan a nyertes ajanlatenak az enyem a 99,1%-a 😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
A második licitkör határideje lejárt ugyan, de én még több játékos esetében is várom, hogy mit reagál a tulaj az első körös vezető ajánlatának felüllicitálására. Csak azután tudok hirdetni, ha mindenki visszajelzett / az utolsó érintettnél is lejár a 48 órás határidő. Szóval ha valaki már eldöntötte, hogy nem tesz újabb ajánlatot, akkor ezt is legyen kedves jelezni, hogy előbb tudjunk egyről a kettőre lépni. (Egyébként mindenkit értesítettem már, akit kellett, tehát aki nem kapott "felüllicitáltak" üzenetet, az már nem is fog.)
több mint 6 éve
mondjuk azért még jobban is járok amíg Teddy nem lesz IRL kezdő 😀Sokáig nem tartana, csak néhány hétig 😀 😀
braxa88
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
mondjuk azért még jobban is járok amíg Teddy nem lesz IRL kezdő 😀
több mint 6 éve
Sziasztok!34 OLB lesz, te meg ott játszatod ahol akarod
Ha Barr úgy néz ki, hogy a Jets-nél DE lesz, akkor a rosteren is át kell minősíteni?
Ha igen, meddig?
ljambrik
több mint 6 éve
Sziasztok!Ha Barr úgy néz ki, hogy a Jets-nél DE lesz, akkor a rosteren is át kell minősíteni?
Ha igen, meddig?
több mint 6 éve
2020/5 lett helyetteCardinals adja:A Cardinals egyetlen 2020-as 4. körös pickjéhez más kondíció kapcsolódik, úgyhogy ez ebben a formában nem kivitelezhető, tárgyaljátok újra.
Max Unger C 7 500 000 - 8 500 000 - UFA
2020/5
*
Broncos adja:
2020/7
*/ha Unger a 2019-es GM játék keretzárása előtt visszavonul, a 2020/4 is a Broncosé
alatriste
@Löfli
vassadi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Buccaneers KeKi-je is frissült néhány nagyon olcsón vihetö játékossal.erős
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1896287
Paul43
több mint 6 éve
Frissült a Lions KeKi!Richburg, Okafor olcsón vihető
J-Mac is eladó lett
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1746482
több mint 6 éve
Nah, látom az OL terén nem viccelt a társaság 😀És ami a legjobb, hogy van egy fasza fal, de nem kell bajlódni QB-val meg skill playerekkel 😀
Nagy király, hogy Villanuevát el is vittem, van egy faja LT végre, és nem is drágán, simán korrekt az ár.
A Villanueva, Zeitler, Andrews, JaWuan J. falam elég tetszetős 😊
Chargers LT
Villanueva tavaly bemutatott már egy TD elkapást...😉 😀
több mint 6 éve
Nah, látom az OL terén nem viccelt a társaság 😀Nagy király, hogy Villanuevát el is vittem, van egy faja LT végre, és nem is drágán, simán korrekt az ár.
A Villanueva, Zeitler, Andrews, JaWuan J. falam elég tetszetős 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Jótanács ingyen 😀Én Adrian Amosnál csúsztam le kemény 900.000-rel a 80%-ról. Rohadt szorzók. Grat a nyertesnek.nálam 7.2 -ért nem akart hosszabbítani... 😕
Paul43
kristof
Ha úgyis rászántad a pénzt be kell tolni a FA körben....hátha bejön
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Én Adrian Amosnál csúsztam le kemény 900.000-rel a 80%-ról. Rohadt szorzók. Grat a nyertesnek.nálam 7.2 -ért nem akart hosszabbítani... 😕
Paul43
több mint 6 éve
Én Adrian Amosnál csúsztam le kemény 900.000-rel a 80%-ról. Rohadt szorzók. Grat a nyertesnek.
több mint 6 éve
Ja értem már az analogiat. Oke, amúgy is csak érdekesség kép kerdezten 😊Somos, jól számolom, hogy Scherffnél 79%-ot ajánlottam? 😀Nem, mert nálad a szerződés hossza is rövidebb volt. A Lions nyertes ajánlata 38.250.000$-t ért, a tiéd pedig 24.300.000$-t.
alatriste
somoskovig

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Somos, jól számolom, hogy Scherffnél 79%-ot ajánlottam? 😀Nem, mert nálad a szerződés hossza is rövidebb volt. A Lions nyertes ajánlata 38.250.000$-t ért, a tiéd pedig 24.300.000$-t.
alatriste
több mint 6 éve
Somos, jól számolom, hogy Scherffnél 79%-ot ajánlottam? 😀

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Rájuk még most lehet licitálni a következő 48 órában, aki egyáltalán nem kap ajánlatot, az kerül át asszem a 2. licitkör listájára.Köszönöm 👍
somoskovig