NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
7
6
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Ja, hogy vezetjük a csoportot az igen előkelő 7-6-os mérleggel? Parádé.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Amúgy nem gyenge, hogy jelenleg mindkét QB rangsorban az első 7 QB NFC csapatból van. 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Prescott az uccsó 4 meccsen 292, 343, 351, és 452 yard 😊 Derék fiú, elkapta a fonalat a csapat a RB és WR sorban lévő cserélgetések után.Mondjuk pont Andrewstól és Zeitlertől a beszedett 14 és 12 sack...meh
több mint 6 éve
Ebből a Packers, Lions, Redskins, Rams, 49ers, Cardinals 6os fogatból két csapat nagyon szomorú lesz az alapszakasz végére.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Én ár át se látom, hogy hogy állok. Kéne a madcat. 😀A Rams és 9ers vereséggel újra harcban vagyok az biztos.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Te elleniktriad vagy, tehát ha jinxelsz, az csak pozitív irányba szokott jönni. 😊Wow, 10-3 és ideiglenesen csoportelsősség. Erre nem számítottam Scholeséktól.mondjuk közben eszembe jutott, hogy 10-6-tal simán lemaradhatsz a playoffról, szóval előre is bocsi a jinx miatt 😀
iktriad
Löfli
több mint 6 éve
Wow, 10-3 és ideiglenesen csoportelsősség. Erre nem számítottam Scholeséktól.mondjuk közben eszembe jutott, hogy 10-6-tal simán lemaradhatsz a playoffról, szóval előre is bocsi a jinx miatt 😀
iktriad
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Beki, hiába kevered, kavarod minden nap az OL-t, attól nem lesz jobb 😀Majd jövőre a pickeddel megoldom. 😀
Chargers LT
több mint 6 éve
Wow, 10-3 és ideiglenesen csoportelsősség. Erre nem számítottam Scholeséktól.
több mint 6 éve
Beki, hiába kevered, kavarod minden nap az OL-t, attól nem lesz jobb 😀
több mint 6 éve
Majd a Madden beszél helyettem 😀 Annak jobban lehet hinniha ezzel a kerettel nem leszek PO-ban 😀 Főcsoport döntők, erősorrend szavazás, stb után még erősödtem is idén, de az elcseszett Madden elvitte az év elejét... persze most kezd visszajönni a papírforma, de remélem nem lesz késő.
Chargers LT
Igor
Chargers LT
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Majd a Madden beszél helyettem 😀 Annak jobban lehet hinniha ezzel a kerettel nem leszek PO-ban 😀 Főcsoport döntők, erősorrend szavazás, stb után még erősödtem is idén, de az elcseszett Madden elvitte az év elejét... persze most kezd visszajönni a papírforma, de remélem nem lesz késő.
Chargers LT
Igor
több mint 6 éve
ha ezzel a kerettel nem leszek PO-ban 😀 Főcsoport döntők, erősorrend szavazás, stb után még erősödtem is idén, de az elcseszett Madden elvitte az év elejét... persze most kezd visszajönni a papírforma, de remélem nem lesz késő.
Chargers LT
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Lóf@szt! Egyrészt 10-6 lesz, és az ég megba...., ha ezzel a kerettel nem leszek PO-ban 😀 Főcsoport döntők, erősorrend szavazás, stb után még erősödtem is idén, de az elcseszett Madden elvitte az év elejét... persze most kezd visszajönni a papírforma, de remélem nem lesz késő. Fura mód az elit védelmem kap sokkal több pontot, mint kellene :STudjuk, itt mindenkinek minden csapatrésze elit. 😀
AB13 végre hozta a formát 😊
Chargers LT
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
jólvan sikerül annyit nyerni h ne tudjak QBt draftolni. 😀én is úgy nyerek ennyit, hogy év elején még reálisan álmodoztam Ed Oliverről 😕
braxa88
több mint 6 éve
Lóf@szt! Egyrészt 10-6 lesz, és az ég megba...., ha ezzel a kerettel nem leszek PO-ban 😀 Főcsoport döntők, erősorrend szavazás, stb után még erősödtem is idén, de az elcseszett Madden elvitte az év elejét... persze most kezd visszajönni a papírforma, de remélem nem lesz késő. Fura mód az elit védelmem kap sokkal több pontot, mint kellene :SNekem mind1, csak a PO-ról csússzanak le, hogy Chargers LT leg agybajt kapjon. 😀Löfli...hányszor fog még a Redskins 35000-0-ra uccsó negyedet nyerni, vagy utolsó percben egyenlíteni? 😀az év első felében meg mindig ők szoptak így ki, ezért lesz 8-8-as mérlegük 😀
Beki
Löfli
Beki
AB13 végre hozta a formát 😊
több mint 6 éve
Nyertem az Eagles ellen, kikapott a Pats, it's been a good day.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nekem mind1, csak a PO-ról csússzanak le, hogy Chargers LT leg agybajt kapjon. 😀Löfli...hányszor fog még a Redskins 35000-0-ra uccsó negyedet nyerni, vagy utolsó percben egyenlíteni? 😀az év első felében meg mindig ők szoptak így ki, ezért lesz 8-8-as mérlegük 😀
Beki
Löfli
több mint 6 éve
Löfli...hányszor fog még a Redskins 35000-0-ra uccsó negyedet nyerni, vagy utolsó percben egyenlíteni? 😀az év első felében meg mindig ők szoptak így ki, ezért lesz 8-8-as mérlegük 😀
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Löfli...hányszor fog még a Redskins 35000-0-ra uccsó negyedet nyerni, vagy utolsó percben egyenlíteni? 😀
több mint 6 éve
Eladó az 1/1...😂Adok érte egy 1/18at, tehetek bármit ebből jobb úgy se lesz 😀
Klaci79
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Eladó az 1/1...😂
több mint 6 éve
Jól van Löfli, nem kapsz semmit, sőt te fogsz sört venni nekem...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Szemét Madden...először elcseszi a szezonomat, most meg tartalék QB-kal a pickemet is. 😀