NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
3
3
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
8-8, nincs PO, van cserébe 17. helyen draftolás... Sikerült összehozni egy szezont, ami semmire sem jó, köszi Madden 😀Ugyanez itt is, csak 19. pickkel.
dankodavid
Megyek végig az eredményeken:
- Vertem a Hawk-st, megvan a kötelező! 9-7 a mérleg. Ok
- Kikapott a 9ers, 9-7 ők is és előttük leszek. Na...
- Kikapott a Redskins, marad 8-8on, előttük vagyok. Talán?
- Nyert a Panthers egy utolsó FG-al. Oda a PO 😕
- Az első PO-ba nem jutó csapat vagyok az NFC-ből. 😡
Ez a szezon is kuka! 😀
Liverpool Fc
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Én is köszönöm, meg azt is, hogy Brady pont a meccsunk előtt sérult le 1 hétre 😀, amúgy kb esélytelenek lennénk ez ellen a Lions ellen.Köszi az egészet, Löfli!!!Farkynak is mehet a köszi, nélküle nem lenne madcat 😊
Klaci79
Löfli
több mint 6 éve
Köszi az egészet, Löfli!!!Farkynak is mehet a köszi, nélküle nem lenne madcat 😊
Klaci79
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
8-8, nincs PO, van cserébe 17. helyen draftolás... Sikerült összehozni egy szezont, ami semmire sem jó, köszi Madden 😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Köszi az egészet, Löfli!!!
több mint 6 éve
MVP, meg ilyen Madden által adott díjak érdekelnek valakit? 😀
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Ez azért nem törvényszerű. 😊 De azt persze megértem, hogy nem akartál még a ratingekkel is szórakozni.a ratingekkel meg azért nem akartam heteken át pöcsölni, mert kb minden csapatnak ugyanannyi "rossz" ratingje van, így kb ugyanannyira lesz eltúlzott az összes csapatNem hittem az elején, hogy egy percig is veszélyben lesz a PO. Tényleg felejtős ez a régi madden. Őrült dolgokat generált sok csapatnál.Most páran úgy csináltok, mintha nem lenne köztudott a Maddenről, mennyire random eredményeket képes kihozni. 😛
Chargers LT
Egyébként részben magyarázattal szolgálhat, hogy ezeknél a home-made roster fájloknál, mint amilyet nyilván Löfli is letöltött, elég sok képtelenség van a ratingek terén. Például csak a saját csapatomra ránézve, Derek Wolfe 96-os, Dean Lowry 93-as, Taylor Gabriel 90-es overall-lal rendelkezik, míg mondjuk Mike Pouncey 80-as, Beachum 75-ös összértékkel bír, és még hosszasan lehetne sorolni a hasonló anomáliákat mindenkinél.
A másik meg amit Löfli is ír, hogy IRL sem alakul mindig minden a papírforma szerint.
vassadi
Löfli
több mint 6 éve
a ratingekkel meg azért nem akartam heteken át pöcsölni, mert kb minden csapatnak ugyanannyi "rossz" ratingje van, így kb ugyanannyira lesz eltúlzott az összes csapatNem hittem az elején, hogy egy percig is veszélyben lesz a PO. Tényleg felejtős ez a régi madden. Őrült dolgokat generált sok csapatnál.Most páran úgy csináltok, mintha nem lenne köztudott a Maddenről, mennyire random eredményeket képes kihozni. 😛
Chargers LT
Egyébként részben magyarázattal szolgálhat, hogy ezeknél a home-made roster fájloknál, mint amilyet nyilván Löfli is letöltött, elég sok képtelenség van a ratingek terén. Például csak a saját csapatomra ránézve, Derek Wolfe 96-os, Dean Lowry 93-as, Taylor Gabriel 90-es overall-lal rendelkezik, míg mondjuk Mike Pouncey 80-as, Beachum 75-ös összértékkel bír, és még hosszasan lehetne sorolni a hasonló anomáliákat mindenkinél.
A másik meg amit Löfli is ír, hogy IRL sem alakul mindig minden a papírforma szerint.
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Nem hittem az elején, hogy egy percig is veszélyben lesz a PO. Tényleg felejtős ez a régi madden. Őrült dolgokat generált sok csapatnál.Most páran úgy csináltok, mintha nem lenne köztudott a Maddenről, mennyire random eredményeket képes kihozni. 😛
Chargers LT
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
pedig IRL is van ilyen, hogy teljesen más mérleggel végez egy csapat, mint ahogy azt szezon előtt várták 😛Peches, csak egy par ember altal irt PR ranking sokkal valosagosabb, mint amit a Madden csinal.Nem baj 😛Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...Nem értem a mondatot.
Chargers LT
Rataxes
Ok, FG volt, vágom, de megint vezettem a végén. Teljesen mindegy, peches ez a sim idén.
Chargers LT
Beki
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Kiváncsi lennék a kettő kombinaciojara, tehát ha maddentol függetlenül páran PR-t is írnának.Peches, csak egy par ember altal irt PR ranking sokkal valosagosabb, mint amit a Madden csinal.Nem baj 😛Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...Nem értem a mondatot.
Chargers LT
Rataxes
Ok, FG volt, vágom, de megint vezettem a végén. Teljesen mindegy, peches ez a sim idén.
Chargers LT
Beki
több mint 6 éve
Nekem bejön, pedig csúnyán szopok én is.Peches, csak egy par ember altal irt PR ranking sokkal valosagosabb, mint amit a Madden csinal.Nem baj 😛Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...Nem értem a mondatot.
Chargers LT
Rataxes
Chargers LT
Beki
Ennél jobbnak éreztem a dolgokat, de hát mégsem. Azt hittem egy jó védelemmel lehet legalább 8-8-at hozni.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Peches, csak egy par ember altal irt PR ranking sokkal valosagosabb, mint amit a Madden csinal.Nem baj 😛Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...Nem értem a mondatot.
Chargers LT
Rataxes
Chargers LT
több mint 6 éve
Nem baj 😛Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...Nem értem a mondatot.
Chargers LT
Rataxes
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ez így alapból fura lenne, ha a Panthers esetében a konferencia mérleg döntene, de a Cards - 49ers között meg nem...és az abban gyengébb menne tovább. Apropó, én amúgy megvertem a Pantherst...és gondolom ez számít jobban. Tehát szerintem nekem nyerni kell, és csak reménykedni egy Niners vereségben 😊Ebben az esetben a Panthers jutna be, jobb konferencián belüli mérleg miatt (8-4, Was 7-5, Cardinals 5-7, 49ers 6-6)Nyilván az az alap, de ha az meg is lenne, 9-7 és 3-3 div mérleggel mind a kettőnknek. Ilyenkor mi dönt a maddenbe?Megint megölik Staffordot... Petermanen meg szépen elmegy a rájátszás.szerintem max akkor, ha a 49ers kikap
Azt se tudom van-e még esélyem. 😀
alatriste
Löfli
Illetve ha a Was és vagy a Panthers is 9-7el zár mi a helyzet? 😀
alatriste
Ha csak te és a niners végez 9-7-tel akkor te jutsz be valamiért a madden szerint 😀 strength of schedule szerintem
Löfli
több mint 6 éve
Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...Nem értem a mondatot.
Chargers LT
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...és ezzel mák kell a POhoz.Ha most tenyleg jon pc-re a 19 akkor en beruhazok ra amugyis sztem
Nem hittem az elején, hogy egy percig is veszélyben lesz a PO. Tényleg felejtős ez a régi madden. Őrült dolgokat generált sok csapatnál.
Jól emlékszem, szó volt róla, hogy jövőre már az új madden 18-al mehet a sim?
Chargers LT
több mint 6 éve
Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...és ezzel mák kell a POhoz. Nem hittem az elején, hogy egy percig is veszélyben lesz a PO. Tényleg felejtős ez a régi madden. Őrült dolgokat generált sok csapatnál.
Jól emlékszem, szó volt róla, hogy jövőre már az új madden 18-al mehet a sim?
több mint 6 éve
Sztem a Packers, Lions duo is biztos PO resztvevoMeg a Rams 8)Már biztos playoff résztvevő csapatok: Jaguars, Colts, Bills, Raiders, Falcons, EaglesLöfli+ Texans 😊
A Madden ugyan nem mutatja, de elméletileg már az én playoff-részvételem is biztos. Legrosszabb esetben holtversenyben 9-7-tel zárok a Pats-cel, de őket megvertem, más pedig nem áll olyan mérleggel, hogy képben legyen a második wild card helyet illetően.
vassadi
adam8
több mint 6 éve
Teljesen reális egy KO ret TD-vel elbukni a lehetséges PO részvételt
JT Daniels fan
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Meg a Rams 8)Már biztos playoff résztvevő csapatok: Jaguars, Colts, Bills, Raiders, Falcons, EaglesLöfli+ Texans 😊
A Madden ugyan nem mutatja, de elméletileg már az én playoff-részvételem is biztos. Legrosszabb esetben holtversenyben 9-7-tel zárok a Pats-cel, de őket megvertem, más pedig nem áll olyan mérleggel, hogy képben legyen a második wild card helyet illetően.
vassadi
több mint 6 éve
Ha a Falcons és az Eagles egyező mérleggel zár, akkor az egymás elleni eredmény dönt az első kiemelésről, ugye?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Ebben az esetben a Panthers jutna be, jobb konferencián belüli mérleg miatt (8-4, Was 7-5, Cardinals 5-7, 49ers 6-6)Nyilván az az alap, de ha az meg is lenne, 9-7 és 3-3 div mérleggel mind a kettőnknek. Ilyenkor mi dönt a maddenbe?Megint megölik Staffordot... Petermanen meg szépen elmegy a rájátszás.szerintem max akkor, ha a 49ers kikap
Azt se tudom van-e még esélyem. 😀
alatriste
Löfli
Illetve ha a Was és vagy a Panthers is 9-7el zár mi a helyzet? 😀
alatriste
Ha csak te és a niners végez 9-7-tel akkor te jutsz be valamiért a madden szerint 😀 strength of schedule szerintem
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Kiesett Kenny Stills, és ezzel úgy tűnik kb vége is a Jaguars szezonjának. Olyan leszek, mint a Carr-t elvesztő Raiders 2 éve. Mindegy a minimális célkitűzés, a PO megvan.
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Már biztos playoff résztvevő csapatok: Jaguars, Colts, Bills, Raiders, Falcons, EaglesLöfli+ Texans 😊