NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
8-8, nincs PO, van cserébe 17. helyen draftolás... Sikerült összehozni egy szezont, ami semmire sem jó, köszi Madden 😀
dankodavid
Ugyanez itt is, csak 19. pickkel.

Megyek végig az eredményeken:
- Vertem a Hawk-st, megvan a kötelező! 9-7 a mérleg. Ok
- Kikapott a 9ers, 9-7 ők is és előttük leszek. Na...
- Kikapott a Redskins, marad 8-8on, előttük vagyok. Talán?
- Nyert a Panthers egy utolsó FG-al. Oda a PO 😕
- Az első PO-ba nem jutó csapat vagyok az NFC-ből. 😡

Ez a szezon is kuka! 😀

Liverpool Fc
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Köszi az egészet, Löfli!!!
Klaci79
Farkynak is mehet a köszi, nélküle nem lenne madcat 😊
Löfli
Én is köszönöm, meg azt is, hogy Brady pont a meccsunk előtt sérult le 1 hétre 😀, amúgy kb esélytelenek lennénk ez ellen a Lions ellen.

több mint 6 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Klaci79
Farkynak is mehet a köszi, nélküle nem lenne madcat 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 6 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
8-8, nincs PO, van cserébe 17. helyen draftolás... Sikerült összehozni egy szezont, ami semmire sem jó, köszi Madden 😀

Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
MVP, meg ilyen Madden által adott díjak érdekelnek valakit? 😀

Don't blink!
több mint 6 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Nem hittem az elején, hogy egy percig is veszélyben lesz a PO. Tényleg felejtős ez a régi madden. Őrült dolgokat generált sok csapatnál.
Chargers LT
Most páran úgy csináltok, mintha nem lenne köztudott a Maddenről, mennyire random eredményeket képes kihozni. 😛

Egyébként részben magyarázattal szolgálhat, hogy ezeknél a home-made roster fájloknál, mint amilyet nyilván Löfli is letöltött, elég sok képtelenség van a ratingek terén. Például csak a saját csapatomra ránézve, Derek Wolfe 96-os, Dean Lowry 93-as, Taylor Gabriel 90-es overall-lal rendelkezik, míg mondjuk Mike Pouncey 80-as, Beachum 75-ös összértékkel bír, és még hosszasan lehetne sorolni a hasonló anomáliákat mindenkinél.

A másik meg amit Löfli is ír, hogy IRL sem alakul mindig minden a papírforma szerint.
vassadi
a ratingekkel meg azért nem akartam heteken át pöcsölni, mert kb minden csapatnak ugyanannyi "rossz" ratingje van, így kb ugyanannyira lesz eltúlzott az összes csapat
Löfli
Ez azért nem törvényszerű. 😊 De azt persze megértem, hogy nem akartál még a ratingekkel is szórakozni.
több mint 6 éve
Nem hittem az elején, hogy egy percig is veszélyben lesz a PO. Tényleg felejtős ez a régi madden. Őrült dolgokat generált sok csapatnál.
Chargers LT
Most páran úgy csináltok, mintha nem lenne köztudott a Maddenről, mennyire random eredményeket képes kihozni. 😛

Egyébként részben magyarázattal szolgálhat, hogy ezeknél a home-made roster fájloknál, mint amilyet nyilván Löfli is letöltött, elég sok képtelenség van a ratingek terén. Például csak a saját csapatomra ránézve, Derek Wolfe 96-os, Dean Lowry 93-as, Taylor Gabriel 90-es overall-lal rendelkezik, míg mondjuk Mike Pouncey 80-as, Beachum 75-ös összértékkel bír, és még hosszasan lehetne sorolni a hasonló anomáliákat mindenkinél.

A másik meg amit Löfli is ír, hogy IRL sem alakul mindig minden a papírforma szerint.
vassadi
a ratingekkel meg azért nem akartam heteken át pöcsölni, mert kb minden csapatnak ugyanannyi "rossz" ratingje van, így kb ugyanannyira lesz eltúlzott az összes csapat

Don't blink!
több mint 6 éve
Chargers LT

Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...
Chargers LT
Nem értem a mondatot.
Rataxes
Nem baj 😛
Ok, FG volt, vágom, de megint vezettem a végén. Teljesen mindegy, peches ez a sim idén.
Chargers LT
Peches, csak egy par ember altal irt PR ranking sokkal valosagosabb, mint amit a Madden csinal.
Beki
pedig IRL is van ilyen, hogy teljesen más mérleggel végez egy csapat, mint ahogy azt szezon előtt várták 😛

Don't blink!
több mint 6 éve
Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...
Chargers LT
Nem értem a mondatot.
Rataxes
Nem baj 😛
Ok, FG volt, vágom, de megint vezettem a végén. Teljesen mindegy, peches ez a sim idén.
Chargers LT
Peches, csak egy par ember altal irt PR ranking sokkal valosagosabb, mint amit a Madden csinal.
Beki
Kiváncsi lennék a kettő kombinaciojara, tehát ha maddentol függetlenül páran PR-t is írnának.
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Chargers LT
Nem értem a mondatot.
Rataxes
Nem baj 😛
Chargers LT
Beki
Nekem bejön, pedig csúnyán szopok én is.
Ennél jobbnak éreztem a dolgokat, de hát mégsem. Azt hittem egy jó védelemmel lehet legalább 8-8-at hozni.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Chargers LT
Nem értem a mondatot.
Rataxes
Nem baj 😛
Chargers LT
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Chargers LT
Nem értem a mondatot.
Rataxes
Nem baj 😛

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Megint megölik Staffordot... Petermanen meg szépen elmegy a rájátszás.
Azt se tudom van-e még esélyem. 😀
alatriste
szerintem max akkor, ha a 49ers kikap
Löfli
Nyilván az az alap, de ha az meg is lenne, 9-7 és 3-3 div mérleggel mind a kettőnknek. Ilyenkor mi dönt a maddenbe?
Illetve ha a Was és vagy a Panthers is 9-7el zár mi a helyzet? 😀
alatriste
Ebben az esetben a Panthers jutna be, jobb konferencián belüli mérleg miatt (8-4, Was 7-5, Cardinals 5-7, 49ers 6-6)

Ha csak te és a niners végez 9-7-tel akkor te jutsz be valamiért a madden szerint 😀 strength of schedule szerintem
Löfli
Ez így alapból fura lenne, ha a Panthers esetében a konferencia mérleg döntene, de a Cards - 49ers között meg nem...és az abban gyengébb menne tovább. Apropó, én amúgy megvertem a Pantherst...és gondolom ez számít jobban. Tehát szerintem nekem nyerni kell, és csak reménykedni egy Niners vereségben 😊

több mint 6 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Chargers LT
Nem értem a mondatot.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...és ezzel mák kell a POhoz.
Jól emlékszem, szó volt róla, hogy jövőre már az új madden 18-al mehet a sim?
Chargers LT
Ha most tenyleg jon pc-re a 19 akkor en beruhazok ra amugyis sztem
több mint 6 éve
Nyilván megint az utolsó percben bukok el az Eagles ellen egy már megnyert meccset...és ezzel mák kell a POhoz.
Jól emlékszem, szó volt róla, hogy jövőre már az új madden 18-al mehet a sim?

több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Már biztos playoff résztvevő csapatok: Jaguars, Colts, Bills, Raiders, Falcons, EaglesLöfli
+ Texans 😊

A Madden ugyan nem mutatja, de elméletileg már az én playoff-részvételem is biztos. Legrosszabb esetben holtversenyben 9-7-tel zárok a Pats-cel, de őket megvertem, más pedig nem áll olyan mérleggel, hogy képben legyen a második wild card helyet illetően.
vassadi
Meg a Rams 8)
adam8
Sztem a Packers, Lions duo is biztos PO resztvevo
több mint 6 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Teljesen reális egy KO ret TD-vel elbukni a lehetséges PO részvételt

JT Daniels fan
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Már biztos playoff résztvevő csapatok: Jaguars, Colts, Bills, Raiders, Falcons, EaglesLöfli
+ Texans 😊

A Madden ugyan nem mutatja, de elméletileg már az én playoff-részvételem is biztos. Legrosszabb esetben holtversenyben 9-7-tel zárok a Pats-cel, de őket megvertem, más pedig nem áll olyan mérleggel, hogy képben legyen a második wild card helyet illetően.
vassadi
Meg a Rams 8)

több mint 6 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ha a Falcons és az Eagles egyező mérleggel zár, akkor az egymás elleni eredmény dönt az első kiemelésről, ugye?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Megint megölik Staffordot... Petermanen meg szépen elmegy a rájátszás.
Azt se tudom van-e még esélyem. 😀
alatriste
szerintem max akkor, ha a 49ers kikap
Löfli
Nyilván az az alap, de ha az meg is lenne, 9-7 és 3-3 div mérleggel mind a kettőnknek. Ilyenkor mi dönt a maddenbe?
Illetve ha a Was és vagy a Panthers is 9-7el zár mi a helyzet? 😀
alatriste
Ebben az esetben a Panthers jutna be, jobb konferencián belüli mérleg miatt (8-4, Was 7-5, Cardinals 5-7, 49ers 6-6)

Ha csak te és a niners végez 9-7-tel akkor te jutsz be valamiért a madden szerint 😀 strength of schedule szerintem

Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kiesett Kenny Stills, és ezzel úgy tűnik kb vége is a Jaguars szezonjának. Olyan leszek, mint a Carr-t elvesztő Raiders 2 éve.

Mindegy a minimális célkitűzés, a PO megvan.
több mint 6 éve
+ Texans 😊