NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
19
8
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Sajnálom Igor, de Ravenst verni legalább egyszer egy évben megér annyit, hogy elbukom az 1/1-et 😉 😀
több mint 6 éve
Azért kellően pofátlanul tankolunk, h most összejöjjön a vereség, ahhoz 3/7-es FG mutató kellett a Dawson helyére beugró El Barthotól.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Nyilván az az alap, de ha az meg is lenne, 9-7 és 3-3 div mérleggel mind a kettőnknek. Ilyenkor mi dönt a maddenbe?Megint megölik Staffordot... Petermanen meg szépen elmegy a rájátszás.szerintem max akkor, ha a 49ers kikap
Azt se tudom van-e még esélyem. 😀
alatriste
Löfli
Illetve ha a Was és vagy a Panthers is 9-7el zár mi a helyzet? 😀
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nyilvan pont az a Bryce Petty nyer meccset, akinek eleteben egy ertelmes meccse nem volt... jovore tenyleg remelem h ezt a fos Maddent elhagyjuk vegre.
több mint 6 éve
Megint megölik Staffordot... Petermanen meg szépen elmegy a rájátszás.szerintem max akkor, ha a 49ers kikap
Azt se tudom van-e még esélyem. 😀
alatriste
több mint 6 éve
Megint megölik Staffordot... Petermanen meg szépen elmegy a rájátszás.Azt se tudom van-e még esélyem. 😀
Liverpool Fc
több mint 6 éve
közérdekű közlemény: holnap du 4-5 körül lesz sim, az eddigi délelőtti helyett, addig lehet nyaggatni a madden módosítgatásokkal
több mint 6 éve
Ja, akkor jó, csak láttam a team oldalon, hogy sérült.Löfli, Rankins sérüléséről tájékoztatsz? 😊probable a státusza, azokat nem szoktam beírni, mert mindig játszanak
somoskovig
Löfli
több mint 6 éve
Löfli, Rankins sérüléséről tájékoztatsz? 😊probable a státusza, azokat nem szoktam beírni, mert mindig játszanak
somoskovig
több mint 6 éve
Igen, köszi az emlékeztetőt, egy élmény volt a szezon azon része 😀még hat másodperccel a vége előtt is vezettél 😛Lions 9-5 (SF'13, CHI'22) 35Hát nagyon bízom benne, hogy az Eagles ellen most nálam lesz a "Luck", mert az első meccsen pont tőlük szívtam ki 22-21 úgy, hogy uccsó percben még vezettem 😀
Packers 9-5 (ARI'9, MIN'31) 40
------
49ers 9-5 (DET'4, LAR'6) 10
Cardinals 8-6 (GB'10, SEA'20) 30
-----
Redskins 8-6 (PHI'5, DAL'23) 28
A kövi fordulóban négyen is egymás ellen játszunk. Így akár a Skins fordulója is lehetne, de ők meg pont egy baromi nehéz csoportmeccs elé néznek.
A 49ers sorsolása a legkeményebb, míg a Packersé a "legkönnyebb".
Ha én kikapok a Packers ellen ki is szálltam és DeSean nagy eséllyel POban.
Viszont még az is összejöhetne, hogy mind az 5 csapat 10-6os mérleggel zár 😀
alatriste
Chargers LT
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ebben a fordulóban sok NFC-AFC párharc volt, és tegnap a QB-kat illetően írtam a statokról, ma jellemzően nagy arányú NFC győzelmek születtek.És még a liga idei legjobb elkapója, Stills is kiesett a playoffra(?) is. Picsába.Nem jött be 😀Amúgy nem gyenge, hogy jelenleg mindkét QB rangsorban az első 7 QB NFC csapatból van. 😀Amúgy következő fordulóban szuperrangadó jön: a NFC 1. Falcons látogat az AFC 1. Jaguarshoz. Bízom a tisztes helytállásban. 😊
Chargers LT
iktriad
Löfli
iktriad
több mint 6 éve
És még a liga idei legjobb elkapója, Stills is kiesett a playoffra(?) is. Picsába.Nem jött be 😀Amúgy nem gyenge, hogy jelenleg mindkét QB rangsorban az első 7 QB NFC csapatból van. 😀Amúgy következő fordulóban szuperrangadó jön: a NFC 1. Falcons látogat az AFC 1. Jaguarshoz. Bízom a tisztes helytállásban. 😊
Chargers LT
iktriad
Löfli
több mint 6 éve
még hat másodperccel a vége előtt is vezettél 😛Lions 9-5 (SF'13, CHI'22) 35Hát nagyon bízom benne, hogy az Eagles ellen most nálam lesz a "Luck", mert az első meccsen pont tőlük szívtam ki 22-21 úgy, hogy uccsó percben még vezettem 😀
------
-----
A kövi fordulóban négyen is egymás ellen játszunk. Így akár a Skins fordulója is lehetne, de ők meg pont egy baromi nehéz csoportmeccs elé néznek.
alatriste
Chargers LT
több mint 6 éve
Lions 9-5 (SF'13, CHI'22) 35Hát nagyon bízom benne, hogy az Eagles ellen most nálam lesz a "Luck", mert az első meccsen pont tőlük szívtam ki 22-21 úgy, hogy uccsó percben még vezettem 😀
------
-----
alatriste
több mint 6 éve
Elverjük az Eagles-t, aztán megaláz minket a Redskins 😀Nagyon tartottam ettől a Bills meccstől pedig, 😀 mert tipikusan az, ahol nagyot lehet bukni, de keveset nyerni, hiába talán én voltam az esélyes. Pláne itt a PO közeli helyzetben.
tenorx
több mint 6 éve
Ha ilyen remek húzásokon fog elmenni a PO, akkor a Black Monday számára valószínűleg nagyon Black lesz..😀Packers @ Raiders 13-14McCarthy bealudt a meccsen? 😀 😀
Nem volt olyan szoros meccs, mint amilyennek tűnik, 14-0-ra ment az Oakland az első félidőben, az utolsó FG-t fél perccel a vége előtt lőtte a Packers, de azzal is csak szépíteni tudtak.
Löfli
adam8
több mint 6 éve
Elverjük az Eagles-t, aztán megaláz minket a Redskins 😀
több mint 6 éve
Jobban bízott az Onside Kick Team-ben, mint a QB-ben/támadósorban... 😀Packers @ Raiders 13-14McCarthy bealudt a meccsen? 😀 😀
Nem volt olyan szoros meccs, mint amilyennek tűnik, 14-0-ra ment az Oakland az első félidőben, az utolsó FG-t fél perccel a vége előtt lőtte a Packers, de azzal is csak szépíteni tudtak.
Löfli
adam8
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ejj, hogy pont a Ravensnek kaparom ki a gesztenyét... 😊 Legalább a Cards is zakózott, utolsó körben mókás lesz a Rams elleni derbi.Köszi szépen!
somoskovig
Ezzel most W16 gyakorlatilag érdektelen, W17-en fog eldőlni hogy melyikünk jut be 8-8-cal (vagy ne adj isten 9-7-tel)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Packers @ Raiders 13-14McCarthy bealudt a meccsen? 😀 😀
Löfli
több mint 6 éve
Lions 9-5 (SF'13, CHI'22) 35Packers 9-5 (ARI'9, MIN'31) 40
------
-----
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ejj, hogy pont a Ravensnek kaparom ki a gesztenyét... 😊 Legalább a Cards is zakózott, utolsó körben mókás lesz a Rams elleni derbi.
több mint 6 éve
Nem jött be 😀Amúgy nem gyenge, hogy jelenleg mindkét QB rangsorban az első 7 QB NFC csapatból van. 😀Amúgy következő fordulóban szuperrangadó jön: a NFC 1. Falcons látogat az AFC 1. Jaguarshoz. Bízom a tisztes helytállásban. 😊
Chargers LT
iktriad
több mint 6 éve
Amúgy nem gyenge, hogy jelenleg mindkét QB rangsorban az első 7 QB NFC csapatból van. 😀Jó, az AFC jelenleg 1. kiemelt csapatában sokszor nem is Scholes, hanem Davis Webb hozza a W-ket, ez mindent elmond a konferenciáról. 😊
Chargers LT
Amúgy következő fordulóban szuperrangadó jön: a NFC 1. Falcons látogat az AFC 1. Jaguarshoz. Bízom a tisztes helytállásban. 😊