GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 043 — Chiefs GM
Rájuk még most lehet licitálni a következő 48 órában, aki egyáltalán nem kap ajánlatot, az kerül át asszem a 2. licitkör listájára.

több mint 6 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Azokra a játékosokra akikre az első körben nem jött ajánlat, a 2-ban lehet licitálni? Ők benne lesznek a 2. körös listában ugye?
Nagyon hülye kérdés tudom, de mivel rookie vagyok szeretném ha minden 110% lenne.
több mint 6 éve
Ezt a tradet ki véleményezte a rookienak?
braxa88
látod milyen keveset ér egy top elkapó 😀
Klaci79
Sose felejtsük azért azt el, hogy nem csak magát a játékost kell nézni, hanem a csapat anyagi helyzetét. Jones bazi drága, nagyon sok cap space-t fel lehetett ezzel a trade-del szabadítani.
Attól, hogy valaki rookie itt a játékban, nem jelenti azt, hogy nem ért a dologhoz 😉
A másik oldalról meg, akkor tessenek az érdeklődök rendes, értelmes ajánlattal előrukkolni.
Paul43
Igaz, de:
1., Nem láttam hirdetve Jones-t...eszembe sem jutott
2., Azért az ellenérték sem keres keveset 😀
Klaci79
1. néha rá lehet kédezni. Főleg, hogy Laci valamelyik topicba írta, hogy kevés a zséje. Én is érdeklődtem nàla kik eladók. Csak neke drága volt Jones.

2. 16 millánál vagy hogy biztos kevesebbet keres 😁
Paul43
1., Azért az ember nem szokott minden top (de úgy igazán top) játékosra rákérdezni, hátha. Erre való a keki...még akkor is ezt javasolnám, ha jönne ajánlat. Egy napra érdemes kirakni egy frisset, meghirdetni, hogy ki eladó...1-2 ajánlat biztosan jött volna és ki tudja;
2., Ketten együtt 11-et keresnek...de ugye egy 34 éves elkapó és egy FS-ről beszélünk.
Nekem aztán hót mindegy, de a Dallasnak nem biztos, hogy ez nagy business volt....
Na mindegy ki is szálltam...5 milla felszabadul, cserébe egy top WR más NFC csapathoz kerül...ez van
több mint 6 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 788
A górékat kérdezném, hogy kb mikorra várhatjuk az RFA és UFA első kör eredményeit?
Paul43
Parancsolj. 😊
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 043 — Chiefs GM
A górékat kérdezném, hogy kb mikorra várhatjuk az RFA és UFA első kör eredményeit?
Paul43
Én kb fel óra múlva hirdetek

több mint 6 éve
több mint 6 éve
braxa88
Klaci79
Sose felejtsük azért azt el, hogy nem csak magát a játékost kell nézni, hanem a csapat anyagi helyzetét. Jones bazi drága, nagyon sok cap space-t fel lehetett ezzel a trade-del szabadítani.
Attól, hogy valaki rookie itt a játékban, nem jelenti azt, hogy nem ért a dologhoz 😉
A másik oldalról meg, akkor tessenek az érdeklődök rendes, értelmes ajánlattal előrukkolni.
Paul43
Igaz, de:
Klaci79
1. néha rá lehet kédezni. Főleg, hogy Laci valamelyik topicba írta, hogy kevés a zséje. Én is érdeklődtem nàla kik eladók. Csak neke drága volt Jones.

2. 16 millánál vagy hogy biztos kevesebbet keres 😁
több mint 6 éve
braxa88
Klaci79
Paul43
Igaz, de:
több mint 6 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Ha egy CB idén tölti a harmincat (és CB-knél elvileg 30 fölött nem emelkedhet a fizu), akkor a jövő évi szerződése még lehet magasabb az ideinél? Nem teljesen egyértelmű a történet 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 6 éve
braxa88
Klaci79
több mint 6 éve
braxa88
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Legyen már holnap este.
Nagyon várom az RFA meg az UFA eredményeket 😁
Paul43
Ilyen ez, ahol van della 😀
több mint 6 éve
Legyen már holnap este.
Nagyon várom az RFA meg az UFA eredményeket 😁
több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 438 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
amúgy egy friss FA excel jó lenne (ha valakinek van rá ideje).
braxa88
Tavaly csináltam, idén is tervezem, szerintem a héten lesz rá időm
Löfli
hát minden mást csináltam, csak ezt nem, igazából ki is ment a fejemből... jövő hét közepén lesz rá majd időm, bár amíg a top körök mennek, remélhetőleg nem is annyira sürgős

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Cardinals adja:

Max Unger C 7 500 000 - 8 500 000 - UFA
2020/5
*

Broncos adja:
2020/7

*/ha Unger a 2019-es GM játék keretzárása előtt visszavonul, a 2020/4 is a Broncosé
alatriste
A Cardinals egyetlen 2020-as 4. körös pickjéhez más kondíció kapcsolódik, úgyhogy ez ebben a formában nem kivitelezhető, tárgyaljátok újra.
@Löfli
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 160 — Keep pounding
na tök jó, hogy a csoportnyomás hatására meg párszázezer spórolás miatt kivágtam Keenumot, majd elment kezdőnek 😀
kristof
Attól nem lesz jobb irányító, hogy kezdő lesz a Skinsben....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
na tök jó, hogy a csoportnyomás hatására meg párszázezer spórolás miatt kivágtam Keenumot, majd elment kezdőnek 😀
kristof
Még visszaigazolhatod 😀
dankodavid
szerencsére így sincs keret prémium szabadügynökökre 😀
több mint 6 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 517
kristof
Még visszaigazolhatod 😀

Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 709 — Jedi Master
Az RFA offer sheetekre mikor kapunk választ?
Paul43
Természetesen a határidő után lesz visszajelzés. Az 10.-e asszem.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Az RFA offer sheetekre mikor kapunk választ?
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 709 — Jedi Master
Múltkor jeleztem, és bár tudom StormST nem épp mai bowlos tag, de 15 napja nem lépett be...és a Chargers rostere elég,,, hmm...
Ha valaki tudja, érje el, mert ebben a hónapban lehet tönkre vágni egy csapatot. Ha sajnos nincs rá ideje, jó lenne jelezni is, hogy ideiglenesen átvegye valaki.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Itt is megemlítem, hogy miután nincs olyan jellegű adminisztrációs elmaradás, a posztfelelősök le vannak osztva, illetve bátorkodom feltételezni, hogy a végleges névsorban sem talál senki semmiféle drasztikus hibát, így nem szükséges kivárni az eredetileg kiírt holnapi indulást, akár már most is lehet küldeni FA liciteket. A határidő változatlan, minden további a hirdetések időpontjától függ (én várhatóan már vasárnap este hirdetek, legalábbis azon leszek).
több mint 6 éve
Offer sheetek beérkezése után, de FA megkezdése előtt nem lehetne engedélyezni azoknak a csaptoknak a cutot/waive-et, amelyeknek RFA-jára érkezett offer?
empty taxi
Csak az első FA-kör első licitköre után lesz kihirdetve, hogy kik kaptak offer sheetet.