NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
467
56
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Supplemental Draft eredményhirdetés:Sam Beal, CB (Western Michigan) -> Rams - 2019/3 (LAR)
Adonis Alexander, CB (Virginia Tech) -> Raiders - 2019/3 (OAK)
Brandon Bryant, DB (Mississippi State) -> Rama - 2019/7 (LAR)
@adam8, @Döme Kéretik helyet csinálni a rosteren/PS-ben az új szerzeményeknek, és beírni a szerződésüket. Bryantnél ez egyértelmű, a másik kettő viszont 3. körös fizetést kap.
több mint 6 éve
Egy PS-meccs alatt 2 IR.www.youtube.com/watch?v=u5CVsCnxyXg
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Wow...elősezlony, de elkaptam a Ravenst 😊 Az azért valami.Hadd gratuláljak!
Chargers LT
Illetve.. várj egy pillanatot, hadd tegyem át előbb a bal kezemre ezeket az ócskaságokat, hogy ne zavarjanak a kézfogásban 😛
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Wow...elősezlony, de elkaptam a Ravenst 😊 Az azért valami.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Megy a madcat!Nicholas Morrow keményen tolja: 5 tackle, mind sack 😀
http://gmgame.pe.hu/player.php?id=5483
Szerkesztette: Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Madcatet azt majd hol talalom? Vagy linkelve lesz?Majd linkelve lesz az eredmények topicba, amint Farkynak lesz rá ideje
Spigo
több mint 6 éve
Madcatet azt majd hol talalom? Vagy linkelve lesz?
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
A hatnál hárommal több a kilenc. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Emlékeztetőül:Supplemental Draft: az igényeket nekem lehet küldeni PM-ben július 10., kedd 20:00-ig.
Az alábbi három játékos vihető:
Sam Beal, CB (Western Michigan)
Adonis Alexander, CB (Virginia Tech)
Brandon Bryant, DB (Mississippi State)
Bright Ugwoegbu, LB (Oregon State)
Marty Carter, RB (Grand Valley State)
Egy darab fixen meglévő (tehát kapcsolódó kondíciótól mentes) 2019-es draft picket lehet ajánlani adott játékosért. Holtverseny esetén az alap 2018-as draftsorrend dönt.
vassadi
több mint 6 éve
Nem engedi el a szezont Pre meccsek nélkül a madden?Mert igazából nettó fölösleg.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Tudom így is sok a meló, de nem lenne célszerűbb inkább várni egy-két napot, és csinálni preseason DC-t, hogy ne sérüljenek le szezonkezdetre a sztárjátékosok? Régen volt olyan, hogy 5 játékost át lehetett sorolni a DC végére.amekkora most az aktivitás a fórumon, szerintem a csapatok harmadának lenne ilyen DC-je, az meg nem annyira fair szerintem
Rataxes
több mint 6 éve
Tudom így is sok a meló, de nem lenne célszerűbb inkább várni egy-két napot, és csinálni preseason DC-t, hogy ne sérüljenek le szezonkezdetre a sztárjátékosok? Régen volt olyan, hogy 5 játékost át lehetett sorolni a DC végére.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Bár ne lenne alapja ennek a feltételezésnek! 😀Joe Flacco 5 hét 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 Azta micsoda kezdés. Még jó, hogy király backupja van, ja várjatok... 😀 Hát ezen de jót nevettem most. Mindegy, első meccs nem lényeges nyilván.cserébe kapsz egy random FA-t hogy meglegyen a posztminimum, csak nehogy ő legyen a kezdő egész szezonban 😀
kristóf17
Löfli
több mint 6 éve
Joe Flacco 5 hét 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 Azta micsoda kezdés. Még jó, hogy király backupja van, ja várjatok... 😀 Hát ezen de jót nevettem most. Mindegy, első meccs nem lényeges nyilván.cserébe kapsz egy random FA-t hogy meglegyen a posztminimum, csak nehogy ő legyen a kezdő egész szezonban 😀
kristóf17
több mint 6 éve
Joe Flacco 5 hét 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 Azta micsoda kezdés. Még jó, hogy király backupja van, ja várjatok... 😀 Hát ezen de jót nevettem most. Mindegy, első meccs nem lényeges nyilván.
több mint 6 éve
Milyen sűrűséggel lesz a sim Löfli?nem is rajtam múlik igazán, hanem Farky-n, ő tölti fel madcatre a statokat. persze leszimulálhatnám az egészet előre, de annak nem sok értelmét látom.
Most elsőre gondolom a 4 pre meccs, aztán a szezon, de 1 nap hány forduló fér neked bele?
alatriste
kövi forduló szerintem csak hétfőn lesz, vb után lehet, hogy naponta is lesz sim, de ez is csak tipp.
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Milyen sűrűséggel lesz a sim Löfli? Most elsőre gondolom a 4 pre meccs, aztán a szezon, de 1 nap hány forduló fér neked bele?
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Végre beindult az igazi foci... 😀... egyből sikerült is elkapni a Cowboyst idegenben...kár , hogy csak preseason 😀
" class="embed">
több mint 6 éve
Elit O#, elit D#, mi sem egyertelmubb kovetkeztetes a 6 felrakott es 26 kapott pontbol. Na majd PO-ra osszeall a banda.Aki ketszer annyi pontot csinal mint a baknokcsapat, ne panaszkodjek! 😊
dankodavid
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Elit O#, elit D#, mi sem egyertelmubb kovetkeztetes a 6 felrakott es 26 kapott pontbol. Na majd PO-ra osszeall a banda.
dankodavid
Liverpool Fc
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Elit O#, elit D#, mi sem egyertelmubb kovetkeztetes a 6 felrakott es 26 kapott pontbol. Na majd PO-ra osszeall a banda.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Na nehéz szülés volt legyőzni Rajna titánjait és jó védelmét, de csak sikerült 😊Persze a kezdő T Ja'Wuan James lesérült, miért is ne ...na de 1 hét nem hét, a lényeg a Win!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
nem nagyon tudod, mert itt nem kell pl FB meg LB is csak darabra, míg a madden simhez kell egy FB meg x db OLB és y db MLB is, szóval elkezdtem átrakni posztokon embereket, h kijöjjön és a DC meg a ratingek se nagyon változzanak. De ma már nem tudom befejezni.Irjuk at sim kompatibilesse a dc-ket?Működik a madcat, viszont a stat file exportáló progit nem találom. Ha valakinek megvan légyszi dobja át.
megvan, de mivel a mi dc-nk nem kompatibilis a madden 08-cal egy kicsit csiszolni kell, mert nem simel addig a cucc
Farky
Spigo
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Irjuk at sim kompatibilesse a dc-ket?Működik a madcat, viszont a stat file exportáló progit nem találom. Ha valakinek megvan légyszi dobja át.
megvan, de mivel a mi dc-nk nem kompatibilis a madden 08-cal egy kicsit csiszolni kell, mert nem simel addig a cucc
Farky
több mint 6 éve
Szerkesztette: Farky