NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Supplemental Draft eredményhirdetés:

Sam Beal, CB (Western Michigan) -> Rams - 2019/3 (LAR)
Adonis Alexander, CB (Virginia Tech) -> Raiders - 2019/3 (OAK)
Brandon Bryant, DB (Mississippi State) -> Rama - 2019/7 (LAR)

@adam8, @Döme Kéretik helyet csinálni a rosteren/PS-ben az új szerzeményeknek, és beírni a szerződésüket. Bryantnél ez egyértelmű, a másik kettő viszont 3. körös fizetést kap.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Egy PS-meccs alatt 2 IR.
 www.youtube.com/watch?v=u5CVsCnxyXg

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Wow...elősezlony, de elkaptam a Ravenst 😊 Az azért valami.
Chargers LT
Hadd gratuláljak!
Illetve.. várj egy pillanatot, hadd tegyem át előbb a bal kezemre ezeket az ócskaságokat, hogy ne zavarjanak a kézfogásban 😛

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master
Wow...elősezlony, de elkaptam a Ravenst 😊 Az azért valami.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Megy a madcat!

Nicholas Morrow keményen tolja: 5 tackle, mind sack 😀
http://gmgame.pe.hu/player.php?id=5483

Szerkesztette: Farky

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 206 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Madcatet azt majd hol talalom? Vagy linkelve lesz?
Spigo
Majd linkelve lesz az eredmények topicba, amint Farkynak lesz rá ideje

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Madcatet azt majd hol talalom? Vagy linkelve lesz?
több mint 6 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
A hatnál hárommal több a kilenc. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Emlékeztetőül:

Supplemental Draft: az igényeket nekem lehet küldeni PM-ben július 10., kedd 20:00-ig.

Az alábbi három játékos vihető:
Sam Beal, CB (Western Michigan)
Adonis Alexander, CB (Virginia Tech)
Brandon Bryant, DB (Mississippi State)
Bright Ugwoegbu, LB (Oregon State)
Marty Carter, RB (Grand Valley State)

Egy darab fixen meglévő (tehát kapcsolódó kondíciótól mentes) 2019-es draft picket lehet ajánlani adott játékosért. Holtverseny esetén az alap 2018-as draftsorrend dönt.
vassadi
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 311 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem engedi el a szezont Pre meccsek nélkül a madden?
Mert igazából nettó fölösleg.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Tudom így is sok a meló, de nem lenne célszerűbb inkább várni egy-két napot, és csinálni preseason DC-t, hogy ne sérüljenek le szezonkezdetre a sztárjátékosok? Régen volt olyan, hogy 5 játékost át lehetett sorolni a DC végére.
Rataxes
amekkora most az aktivitás a fórumon, szerintem a csapatok harmadának lenne ilyen DC-je, az meg nem annyira fair szerintem

Don't blink!
több mint 6 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Tudom így is sok a meló, de nem lenne célszerűbb inkább várni egy-két napot, és csinálni preseason DC-t, hogy ne sérüljenek le szezonkezdetre a sztárjátékosok? Régen volt olyan, hogy 5 játékost át lehetett sorolni a DC végére.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Joe Flacco 5 hét 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 Azta micsoda kezdés. Még jó, hogy király backupja van, ja várjatok... 😀 Hát ezen de jót nevettem most. Mindegy, első meccs nem lényeges nyilván.
kristóf17
cserébe kapsz egy random FA-t hogy meglegyen a posztminimum, csak nehogy ő legyen a kezdő egész szezonban 😀
Löfli
Bár ne lenne alapja ennek a feltételezésnek! 😀
több mint 6 éve
Joe Flacco 5 hét 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 Azta micsoda kezdés. Még jó, hogy király backupja van, ja várjatok... 😀 Hát ezen de jót nevettem most. Mindegy, első meccs nem lényeges nyilván.
kristóf17
cserébe kapsz egy random FA-t hogy meglegyen a posztminimum, csak nehogy ő legyen a kezdő egész szezonban 😀

Don't blink!
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 6 éve
Milyen sűrűséggel lesz a sim Löfli?
Most elsőre gondolom a 4 pre meccs, aztán a szezon, de 1 nap hány forduló fér neked bele?
alatriste
nem is rajtam múlik igazán, hanem Farky-n, ő tölti fel madcatre a statokat. persze leszimulálhatnám az egészet előre, de annak nem sok értelmét látom.

kövi forduló szerintem csak hétfőn lesz, vb után lehet, hogy naponta is lesz sim, de ez is csak tipp.

Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 311 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Milyen sűrűséggel lesz a sim Löfli?
Most elsőre gondolom a 4 pre meccs, aztán a szezon, de 1 nap hány forduló fér neked bele?

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Végre beindult az igazi foci... 😀... egyből sikerült is elkapni a Cowboyst idegenben...kár , hogy csak preseason 😀

" class="embed">
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Elit O#, elit D#, mi sem egyertelmubb kovetkeztetes a 6 felrakott es 26 kapott pontbol. Na majd PO-ra osszeall a banda.
dankodavid
Aki ketszer annyi pontot csinal mint a baknokcsapat, ne panaszkodjek! 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Elit O#, elit D#, mi sem egyertelmubb kovetkeztetes a 6 felrakott es 26 kapott pontbol. Na majd PO-ra osszeall a banda.
dankodavid

Liverpool Fc
több mint 6 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246

Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master
Na nehéz szülés volt legyőzni Rajna titánjait és jó védelmét, de csak sikerült 😊
Persze a kezdő T Ja'Wuan James lesérült, miért is ne ...na de 1 hét nem hét, a lényeg a Win!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Működik a madcat, viszont a stat file exportáló progit nem találom. Ha valakinek megvan légyszi dobja át.

megvan, de mivel a mi dc-nk nem kompatibilis a madden 08-cal egy kicsit csiszolni kell, mert nem simel addig a cucc
Farky
Irjuk at sim kompatibilesse a dc-ket?
Spigo
nem nagyon tudod, mert itt nem kell pl FB meg LB is csak darabra, míg a madden simhez kell egy FB meg x db OLB és y db MLB is, szóval elkezdtem átrakni posztokon embereket, h kijöjjön és a DC meg a ratingek se nagyon változzanak. De ma már nem tudom befejezni.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Működik a madcat, viszont a stat file exportáló progit nem találom. Ha valakinek megvan légyszi dobja át.

megvan, de mivel a mi dc-nk nem kompatibilis a madden 08-cal egy kicsit csiszolni kell, mert nem simel addig a cucc
Farky
Irjuk at sim kompatibilesse a dc-ket?
több mint 6 éve

Szerkesztette: Farky