NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
braxa88
12 534
túl jó a csapat 😛
több mint 6 éve
Te legalább csak egyet vesztettél (mondjuk kb ezzel számoltam, igazánc sak Skai lepett meg 😕)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
vassadi
15 617
PS claimek:Marcus Johnson, WR: Seahawks -> Steelers
Tyler Matakevich, LB: Buccaneers -> Raiders
Skai Moore, LB: Ravens -> Texans
Rashard Higgins, WR: Ravens -> Giants
Jordan Evans, LB: Browns -> Bengals
C.J. Beathard, QB: Seahawks -> Falcons
Corn Elder, CB: Ravens -> Panthers
Chad Kelly, QB: Lions -> Texans
Tyvis Powell, S: Saints -> Giants
D.J. Jones, DT: Raiders -> Bengals
Isaac Rochell, DE: Titans -> Texans
Malachi Dupre, WR: Dolphins -> Texans
Tanner Vallejo, LB: Browns -> Texans
David Jones, S: 49ers -> Texans
Akik játékost szereztek, azok csináljanak helyet az érkezőnek a rosteren; akiktől játékost vittek el, azok pótolják. Ezekre a határidő június 5., kedd 20:00. A claimelt játékosok pótlására egyaránt lehet FA-t igazolni (rá lehet licitálni a másikra, csak arra figyeljetek, hogy olyan szerződést tudjatok adni az illetőnek, amivel PS-jogosult) és a most waiverre kerülők közül claimelni (a waiver sorrend frissítve a PS claimek utáni állapotnak megfelelően). Ha valaki esetleg azért fut ki a határidőből, mert waiver claimet nyújtott be valakiért, aki végül más csapathoz került, neki lehetősége lesz határidő után is pótolni az elvitt játékosát.
Szerződések átstrukturálására is a fenti határidőig van még mód, ha valaki még élne ezzel a lehetőséggel.
több mint 6 éve
Egy denveri a Chargers élén...itt az Apokalipszis 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Köszönöm én is! 😊Személyi változások:ő is megkapta a gmjátékos rangot a most beregisztrált Heisman Trophy-hoz hasonlóan
Soldi nem folytatja a játékot. A helyére már megvan az ember, @StormST visszatér a következő szezontól; hogy a Chargers vagy esetlegesen egy másik, addig még felszabaduló csapat élén, az majd kiderül.
vassadi
r.baggio
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
látom, kösziSzemélyi változások:ő is megkapta a gmjátékos rangot a most beregisztrált Heisman Trophy-hoz hasonlóan
Soldi nem folytatja a játékot. A helyére már megvan az ember, @StormST visszatér a következő szezontól; hogy a Chargers vagy esetlegesen egy másik, addig még felszabaduló csapat élén, az majd kiderül.
vassadi
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Személyi változások:ő is megkapta a gmjátékos rangot a most beregisztrált Heisman Trophy-hoz hasonlóan
vassadi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Remek, köszi. Előbb-utóbb csak odaér mindenki.DeSean, Rajna és Heisman Trophy kivételével elméletileg mindenkinél beállítottam a gmjátékos státuszt (őket nem találtam meg az fk-n), pár embernek moderátori jogkört is adtambowl.hu/forum/manager-jatek/gm-listapersze, mert egyelőre farky-nak állítottam be a gmjátékos usergroupot, vassadi meg moderátor lettCsatlakozom...szintén így vagyok én is.Én pl nem látom a topicot, csak a kategória elnevezését.Így állítottam be elméletilegegy listát majd írjatok, hogy az fk-s fórumon kik a gm játékosok, mert azoknak akkor beállítom az egyedi usergroupot amivel majd csak ők (meg a moderátorok és az adminok) láthatják a gm-es témákatKöszi.
egyelőre csak egy csevegőt csináltam ott
r.baggio
Így is rendben van, de úgy nem lehetne, hogy a topikok nyilvánosak maradnak, viszont írni csak a csoport tagjai tudnak bele? Szóval ahogy itt is volt. Olyan szempontból jobb lenne, ha publikus maradna az egész, hogy hátha valaki kedvet kap hozzá, és üresedés esetén könnyebben találnánk új GM-et.
vassadi
r.baggio
somoskovig
Gergőke
azért kértem, hogy legyen egy lista a gm játékosokról, és akkor azt ma délután megcsinálom
r.baggio
Ez a lista naprakész, azt leszámítva, hogy Jack Zoltán csapatát Heisman Trophy vette át, illetve Soldados már nem GM. Akik ugyanazzal a nickkel regisztráltak FK-ra, azokat ez alapján be lehet venni a csoportba, de tuti, hogy még nincs meg mindenki.
vassadi
r.baggio
több mint 6 éve
DeSean, Rajna és Heisman Trophy kivételével elméletileg mindenkinél beállítottam a gmjátékos státuszt (őket nem találtam meg az fk-n), pár embernek moderátori jogkört is adtambowl.hu/forum/manager-jatek/gm-listapersze, mert egyelőre farky-nak állítottam be a gmjátékos usergroupot, vassadi meg moderátor lettCsatlakozom...szintén így vagyok én is.Én pl nem látom a topicot, csak a kategória elnevezését.Így állítottam be elméletilegegy listát majd írjatok, hogy az fk-s fórumon kik a gm játékosok, mert azoknak akkor beállítom az egyedi usergroupot amivel majd csak ők (meg a moderátorok és az adminok) láthatják a gm-es témákatKöszi.
r.baggio
Így is rendben van, de úgy nem lehetne, hogy a topikok nyilvánosak maradnak, viszont írni csak a csoport tagjai tudnak bele? Szóval ahogy itt is volt. Olyan szempontból jobb lenne, ha publikus maradna az egész, hogy hátha valaki kedvet kap hozzá, és üresedés esetén könnyebben találnánk új GM-et.
vassadi
r.baggio
somoskovig
Gergőke
azért kértem, hogy legyen egy lista a gm játékosokról, és akkor azt ma délután megcsinálom
r.baggio
Ez a lista naprakész, azt leszámítva, hogy Jack Zoltán csapatát Heisman Trophy vette át, illetve Soldados már nem GM. Akik ugyanazzal a nickkel regisztráltak FK-ra, azokat ez alapján be lehet venni a csoportba, de tuti, hogy még nincs meg mindenki.
vassadi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
vassadi
15 617
persze, mert egyelőre farky-nak állítottam be a gmjátékos usergroupot, vassadi meg moderátor lettCsatlakozom...szintén így vagyok én is.Én pl nem látom a topicot, csak a kategória elnevezését.Így állítottam be elméletilegegy listát majd írjatok, hogy az fk-s fórumon kik a gm játékosok, mert azoknak akkor beállítom az egyedi usergroupot amivel majd csak ők (meg a moderátorok és az adminok) láthatják a gm-es témákatKöszi.
r.baggio
vassadi
r.baggio
somoskovig
Gergőke
r.baggio
több mint 6 éve
persze, mert egyelőre farky-nak állítottam be a gmjátékos usergroupot, vassadi meg moderátor lettCsatlakozom...szintén így vagyok én is.Én pl nem látom a topicot, csak a kategória elnevezését.Így állítottam be elméletilegegy listát majd írjatok, hogy az fk-s fórumon kik a gm játékosok, mert azoknak akkor beállítom az egyedi usergroupot amivel majd csak ők (meg a moderátorok és az adminok) láthatják a gm-es témákatKöszi.
r.baggio
vassadi
r.baggio
somoskovig
Gergőke
---
több mint 6 éve
Csatlakozom...szintén így vagyok én is.Én pl nem látom a topicot, csak a kategória elnevezését.Így állítottam be elméletilegegy listát majd írjatok, hogy az fk-s fórumon kik a gm játékosok, mert azoknak akkor beállítom az egyedi usergroupot amivel majd csak ők (meg a moderátorok és az adminok) láthatják a gm-es témákatKöszi.
r.baggio
vassadi
r.baggio
somoskovig
" class="embed">
több mint 6 éve
Én pl nem látom a topicot, csak a kategória elnevezését.Így állítottam be elméletilegegy listát majd írjatok, hogy az fk-s fórumon kik a gm játékosok, mert azoknak akkor beállítom az egyedi usergroupot amivel majd csak ők (meg a moderátorok és az adminok) láthatják a gm-es témákatKöszi.
r.baggio
vassadi
r.baggio
több mint 6 éve
Így állítottam be elméletilegegy listát majd írjatok, hogy az fk-s fórumon kik a gm játékosok, mert azoknak akkor beállítom az egyedi usergroupot amivel majd csak ők (meg a moderátorok és az adminok) láthatják a gm-es témákatKöszi.
r.baggio
vassadi
---
több mint 6 éve
vassadi
15 617
egy listát majd írjatok, hogy az fk-s fórumon kik a gm játékosok, mert azoknak akkor beállítom az egyedi usergroupot amivel majd csak ők (meg a moderátorok és az adminok) láthatják a gm-es témákatKöszi.
r.baggio
több mint 6 éve
egy listát majd írjatok, hogy az fk-s fórumon kik a gm játékosok, mert azoknak akkor beállítom az egyedi usergroupot amivel majd csak ők (meg a moderátorok és az adminok) láthatják a gm-es témákategyelőre csak egy csevegőt csináltam ott
---
több mint 6 éve
vanB tervként lehetne saját tárhelyen saját fórum, ez domainel együtt kb 6-7000 ft lenne / év, és ott azt csinálunk amit akarunk. Ha ezt az összeget leosztjuk a GM-ekre szerintem senki nem halna bele 😊Am van közöttünk olyan szaki, aki össze tudná dobni, ha ilyen vészmegoldásra kerülne sor? 😀
Farky
Beki
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
B tervként lehetne saját tárhelyen saját fórum, ez domainel együtt kb 6-7000 ft lenne / év, és ott azt csinálunk amit akarunk. Ha ezt az összeget leosztjuk a GM-ekre szerintem senki nem halna bele 😊Am van közöttünk olyan szaki, aki össze tudná dobni, ha ilyen vészmegoldásra kerülne sor? 😀
Farky
több mint 6 éve
asszem nem szereti az ékezeteket a rencer. plusz twitteren is ez a nevemIgen, már rájöttem, mert utána láttam a neved mellett az admint...de lenyúlták a neved vaze? :S vagy miért -lofli- vagy?én is tudok csinálni 😀Az admin jogoktól én is meg lettem fosztva, így a hivatalos közleményekhez nincs hozzáférésem, ezért ide írom:Megkértem a topicnyitásra Baggiot 😉
"A" terv: Mindenki regisztráljon FK-ra, első körben ott próbáljuk meg folytatni a játékot.
De! A PS claim igényeket változatlanul itt küldjétek PM-ben, az eseményekre való tekintettel a határidő meghosszabbítva május 30., szerda 20:00-ig. Bár célszerű minél előbb elküldeni, ki tudja mi lesz itt... 😊
Valamelyik szerkesztő-GM intézhetne FK-n egy topikot a GM játéknak. Egyelőre elég lenne egyetlen, mindenes topik is, a többi ügyében ráérünk a következő néhány hónap alatt intézkedni. Köszi.
vassadi
Chargers LT
Löfli
Chargers LT
több mint 6 éve
Igen, már rájöttem, mert utána láttam a neved mellett az admint...de lenyúlták a neved vaze? :S vagy miért -lofli- vagy?én is tudok csinálni 😀Az admin jogoktól én is meg lettem fosztva, így a hivatalos közleményekhez nincs hozzáférésem, ezért ide írom:Megkértem a topicnyitásra Baggiot 😉
"A" terv: Mindenki regisztráljon FK-ra, első körben ott próbáljuk meg folytatni a játékot.
De! A PS claim igényeket változatlanul itt küldjétek PM-ben, az eseményekre való tekintettel a határidő meghosszabbítva május 30., szerda 20:00-ig. Bár célszerű minél előbb elküldeni, ki tudja mi lesz itt... 😊
Valamelyik szerkesztő-GM intézhetne FK-n egy topikot a GM játéknak. Egyelőre elég lenne egyetlen, mindenes topik is, a többi ügyében ráérünk a következő néhány hónap alatt intézkedni. Köszi.
vassadi
Chargers LT
Löfli
több mint 6 éve
én is tudok csinálni 😀Az admin jogoktól én is meg lettem fosztva, így a hivatalos közleményekhez nincs hozzáférésem, ezért ide írom:Megkértem a topicnyitásra Baggiot 😉
vassadi
Chargers LT
több mint 6 éve
Az admin jogoktól én is meg lettem fosztva, így a hivatalos közleményekhez nincs hozzáférésem, ezért ide írom:Megkértem a topicnyitásra Baggiot 😉
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Az admin jogoktól én is meg lettem fosztva, így a hivatalos közleményekhez nincs hozzáférésem, ezért ide írom:"A" terv: Mindenki regisztráljon FK-ra, első körben ott próbáljuk meg folytatni a játékot.