NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
525
57
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Valószínűleg csak kedden tudom folytatni a keretzárással kapcsolatos dolgok adminisztrálását.Ahogy említettem, a kerethirdetési határidő előtt waivelt játékosokra a waive-től számított 48 órán belül még lehet claimet benyújtani, az ezután kitett játékosokat (tehát akiknek a helyét a claimelt játékos veszi át a rosteren) viszont már nem lehet leigazolni.
több mint 6 éve
Elvileg a Panthers is oké
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
49ers ezzel a két PS-cserével szintén végleges, bocs a variálásért.
több mint 6 éve
Giants is kész.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Megvagyok én is.
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Na mik vannak, megérte a hetedik kort 😀 köszi, intezkedek 😊Elvileg a Rams is megvan.PS-ben mondjuk van egy visszavonult játékosod. 😛 | Lotulelei |
adam8
vassadi
több mint 6 éve
Lions is ready
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Elvileg a Rams is megvan.PS-ben mondjuk van egy visszavonult játékosod. 😛 | Lotulelei |
adam8
több mint 6 éve
FA listát nézegetve UDFA-k után észrevettem, hogy WR Rishard Matthews a listán van, de régen szerződtettem már. Kéretik kivenni, thxelég rég frissítettem már, majd keretzárás után azt is megpróbálom megcsinálni 😊
Chargers LT
több mint 6 éve
FA listát nézegetve UDFA-k után észrevettem, hogy WR Rishard Matthews a listán van, de régen szerződtettem már. Kéretik kivenni, thx
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
A Bengals is az utolso waive-atsturturalassal befejezte idenre.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Ééés elvileg a Chiefs is.
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Elvileg a Rams is megvan.Ha valaki frissíti a DC-jét, szólhat, és úgy valószínűleg én is előbb updatelem a roster fájlt.Phillyben is kész az 53+10-es DC.
vassadi
bowl.hu/forum/manager-jatek/depth-chartok-2018/1770340
Rataxes
több mint 6 éve
Ha valaki frissíti a DC-jét, szólhat, és úgy valószínűleg én is előbb updatelem a roster fájlt.Phillyben is kész az 53+10-es DC.
vassadi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Jogos! Összekevertem a két szót 😉Waivelni mindig lehet...Ugy sejtem; igen, de valaki megerosithetne: tudok ps-bol csak ugy waivelni idei udfa-t?Ideit nem
dankodavid
Egon
Claimelni nem lehet
- idei 5-7. kört és
- idei UDFA-t.
Igor
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
Waivelni mindig lehet...Ugy sejtem; igen, de valaki megerosithetne: tudok ps-bol csak ugy waivelni idei udfa-t?Ideit nem
dankodavid
Egon
Claimelni nem lehet
- idei 5-7. kört és
- idei UDFA-t.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ugy sejtem; igen, de valaki megerosithetne: tudok ps-bol csak ugy waivelni idei udfa-t?Ideit nem
dankodavid
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Ugy sejtem; igen, de valaki megerosithetne: tudok ps-bol csak ugy waivelni idei udfa-t?
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Holnap este cut-olom TJ Clemmings, OT-t. Ha valaki nem akar majd FA-ként licitálni rá hátsó körösért viheti
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Nem elég, hogy somos mások draft pickjével kereskedik, te mások csapatából akarsz waivelni. Még ilyet...Nagy részét waivelem a 7-ből akit kinéztél, ne aggódj 😛elkezdtem csinálni a madden rostert, remélem akit Ádi zölddel jelölt, az már nem nagyon akar változtatni rajta 😊 úgy tűnik nem lesz gond vele, rengeteg játékos benne van a fájlban, ha elakadok, vagy kész leszek vele, írok. keretzárás után két héttel szerintem már megleszAzért mérget ne vegyél rá, én például úgy is felírtam már magamnak hét potenciális PS claim célpontot, hogy a többség még nem hirdetett PS-t. 😊 Én a helyedben az elején csak azokkal a játékosokkal foglalkoznék, akik 1000%, hogy rosteren maradnak adott csapatnál. 😊
Löfli
vassadi
Igor
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bears rosterén levő Anthony Davis OT nem visszavonult hivatalosan, vagy harmadik alkalommal is meggondolta magát?
több mint 6 éve
Nagy részét waivelem a 7-ből akit kinéztél, ne aggódj 😛elkezdtem csinálni a madden rostert, remélem akit Ádi zölddel jelölt, az már nem nagyon akar változtatni rajta 😊 úgy tűnik nem lesz gond vele, rengeteg játékos benne van a fájlban, ha elakadok, vagy kész leszek vele, írok. keretzárás után két héttel szerintem már megleszAzért mérget ne vegyél rá, én például úgy is felírtam már magamnak hét potenciális PS claim célpontot, hogy a többség még nem hirdetett PS-t. 😊 Én a helyedben az elején csak azokkal a játékosokkal foglalkoznék, akik 1000%, hogy rosteren maradnak adott csapatnál. 😊
Löfli
vassadi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
vassadi
15 617
elkezdtem csinálni a madden rostert, remélem akit Ádi zölddel jelölt, az már nem nagyon akar változtatni rajta 😊 úgy tűnik nem lesz gond vele, rengeteg játékos benne van a fájlban, ha elakadok, vagy kész leszek vele, írok. keretzárás után két héttel szerintem már megleszAzért mérget ne vegyél rá, én például úgy is felírtam már magamnak hét potenciális PS claim célpontot, hogy a többség még nem hirdetett PS-t. 😊 Én a helyedben az elején csak azokkal a játékosokkal foglalkoznék, akik 1000%, hogy rosteren maradnak adott csapatnál. 😊
Löfli