NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
elkezdtem csinálni a madden rostert, remélem akit Ádi zölddel jelölt, az már nem nagyon akar változtatni rajta 😊 úgy tűnik nem lesz gond vele, rengeteg játékos benne van a fájlban, ha elakadok, vagy kész leszek vele, írok. keretzárás után két héttel szerintem már meglesz
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Waive-nél ha beírjátok a játékosok szerződéseit is, akkor előbb tudom törölni őket a roster fájlból, előbb lesznek láthatók a waive financiális következményei, nem kell külön számolgatni. Ha a topikban nincsenek ott a szerződések, akkor viszont csak a 48 órás waiver periódus után tudom őket törölni, mert addig valahol meg kell lenniük a szerződéseknek, arra az esetre, ha valaki claimelne egy adott játékost.
több mint 6 éve
En csinaltam listat, ha hazaerek delutan at tudom dobni.
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Sok volt a dolgom, még kell 3 ember/UDFA a PS-be. Van valahol lista, vagy a draft tracker 300-as listáján maradtakból lehet még válogatni, vagy jó eséllyel mindenki elkelt onnan? 😊Rendes naprakész lista már nincs, de Jeremy Reaves kivételével - akire UDFA-ként rálicitált Rata, úgyhogy a fizetéselosztása még kérdéses - elvileg minden UDFA bent van a roster fájlban, úgyhogy az legalább könnyen ellenőrizhető, hogy adott újonc még elérhető-e. Amúgy a közös boardon is biztosan vannak még olyan játékosok, akik két UDFA-kör után és a szabad piacon sem keltek el, fejből is tudok ilyet mondani. 😊
Vagy marad az FA és 3 fiatal...
Chargers LT
több mint 6 éve
Sok volt a dolgom, még kell 3 ember/UDFA a PS-be. Van valahol lista, vagy a draft tracker 300-as listáján maradtakból lehet még válogatni, vagy jó eséllyel mindenki elkelt onnan? 😊Vagy marad az FA és 3 fiatal...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Tegnap volt a keretzárási határidő, ne akarjunk már még most tradelgetni...Akartam is szólni, hogy Tavon Wilson depth chartba írását kicsit elkapkodtad. 😛
empty taxi
több mint 6 éve
Lol en is azt hittem, hogy tegnap.
több mint 6 éve
De, a hivatalos közlemények között 20.-a szerepel, este 20:00 óra.Tegnap volt a keretzárási határidő, ne akarjunk már még most tradelgetni...Nem 20-a a határidő?
empty taxi
Farky
" class="embed">
több mint 6 éve
Tegnap volt a keretzárási határidő, ne akarjunk már még most tradelgetni...Nem 20-a a határidő?
empty taxi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Tegnap volt a keretzárási határidő, ne akarjunk már még most tradelgetni...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Back-up OT kezdő potenciállal olcsóért eladó:Jason Spriggs
TJ Clemmings
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1746482
Szerkesztette: Spigo
több mint 6 éve
Köszi 😊Ne haragudjatok, épp munkahelyváltás közben vagyok, az utóbbi másfél hetek kicsit kaotikus lett (és még lesz is).FA licit keretében UDFA-t is hozhatsz még.
A keretre megvannak az embereim, a PS szenvedte meg ezt az egészet a 0 UDFA szerzéssel.
Mik az opcióim jelenleg a feltöltésére? FA licit + waiver claim?
tenorx
empty taxi
Így megleszek estére az 53+10-el.
több mint 6 éve
Ne haragudjatok, épp munkahelyváltás közben vagyok, az utóbbi másfél hetek kicsit kaotikus lett (és még lesz is).FA licit keretében UDFA-t is hozhatsz még.
A keretre megvannak az embereim, a PS szenvedte meg ezt az egészet a 0 UDFA szerzéssel.
tenorx
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ne haragudjatok, épp munkahelyváltás közben vagyok, az utóbbi másfél hetek kicsit kaotikus lett (és még lesz is).A keretre megvannak az embereim, a PS szenvedte meg ezt az egészet a 0 UDFA szerzéssel.
több mint 6 éve
A Tampa is elmehet a csudába. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Heisman Trophy1db hszt írj a kereskínálba, mint ahogy mindenki más.
de ezt is már elmítette valaki...
több mint 6 éve
Ja, más f*szával könnyű verni a csalánt. 😊Örömmel, én ezzel csak jól járhatok. Bár Dömét is kérdezd meg, mert a Texans 3. kör nála van. 😉Szerintem rakjunk bele egy olyan kondit, hogy ha ez bejön, akkor megkapod a 49ers 3. körös pickjét, de ha nem, akkor én kapom meg a Texans 3. kört. 😊Ez azért kemény feltrade 😀Vagy: Cowboys-Texans Super Bowl lesz, IRL Vannett clear-cut no. 1 tight end lesz a Seahawksnál, Waltonból minden eddiginél többet kihoz a contract year és oszlopos tagja lesz a Steelers DL-rotációjának, Burris harmadik NFL-szezonjára kellő rutint felszedve stabil második/harmadik számú CB lesz a Jetsnél, így pedig egy majdhogynem már 4. körös pickért megy ez a "3 gyenge csereember" és egy messze nem értéktelen 6. körös pick.
Ha a sim kihozza a cowboyst top5 draft helyre, texanst meg PO csapat lesz, akkor egy ekkora feltradeért(kb2-3db 1.körnek kéne lenni) jár 3 gyenge csereember és 4.körös pick?!
braxa88
vassadi
somoskovig
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Örömmel, én ezzel csak jól járhatok. Bár Dömét is kérdezd meg, mert a Texans 3. kör nála van. 😉Szerintem rakjunk bele egy olyan kondit, hogy ha ez bejön, akkor megkapod a 49ers 3. körös pickjét, de ha nem, akkor én kapom meg a Texans 3. kört. 😊Ez azért kemény feltrade 😀Vagy: Cowboys-Texans Super Bowl lesz, IRL Vannett clear-cut no. 1 tight end lesz a Seahawksnál, Waltonból minden eddiginél többet kihoz a contract year és oszlopos tagja lesz a Steelers DL-rotációjának, Burris harmadik NFL-szezonjára kellő rutint felszedve stabil második/harmadik számú CB lesz a Jetsnél, így pedig egy majdhogynem már 4. körös pickért megy ez a "3 gyenge csereember" és egy messze nem értéktelen 6. körös pick.
Ha a sim kihozza a cowboyst top5 draft helyre, texanst meg PO csapat lesz, akkor egy ekkora feltradeért(kb2-3db 1.körnek kéne lenni) jár 3 gyenge csereember és 4.körös pick?!
braxa88
vassadi
somoskovig
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Nyilván. Csak arra akartam utalni a saját verziómmal (bár amint látom lehet volt, aki komolyan gondolta, hogy komolyan gondoltam... 😛 ), hogy nem kell készpénznek venni, hogy a Cowboys szempontjából vett worst-case scenario valósul meg.az én verzióm azért nem kevéssel esélyesebbEz azért kemény feltrade 😀Vagy: Cowboys-Texans Super Bowl lesz, IRL Vannett clear-cut no. 1 tight end lesz a Seahawksnál, Waltonból minden eddiginél többet kihoz a contract year és oszlopos tagja lesz a Steelers DL-rotációjának, Burris harmadik NFL-szezonjára kellő rutint felszedve stabil második/harmadik számú CB lesz a Jetsnél, így pedig egy majdhogynem már 4. körös pickért megy ez a "3 gyenge csereember" és egy messze nem értéktelen 6. körös pick.
braxa88
vassadi
braxa88
Egyébként Farky megmondta, hogy neki ez a három játékos kell, én mondtam egy ajánlatot, nyilván ha én nyitok konkrét ajánlattal, akkor egy számomra elég kedvezővel kezdek, és ő mindenféle alkudozás nélkül rá is bólintott erre, úgy, hogy előtte ő is mérlegelhette az erőviszonyokat és azt, hogy szerinte melyik kimenetelnek mekkora a valószínűsége. Most akkor?
több mint 6 éve
Szerintem rakjunk bele egy olyan kondit, hogy ha ez bejön, akkor megkapod a 49ers 3. körös pickjét, de ha nem, akkor én kapom meg a Texans 3. kört. 😊Ez azért kemény feltrade 😀Vagy: Cowboys-Texans Super Bowl lesz, IRL Vannett clear-cut no. 1 tight end lesz a Seahawksnál, Waltonból minden eddiginél többet kihoz a contract year és oszlopos tagja lesz a Steelers DL-rotációjának, Burris harmadik NFL-szezonjára kellő rutint felszedve stabil második/harmadik számú CB lesz a Jetsnél, így pedig egy majdhogynem már 4. körös pickért megy ez a "3 gyenge csereember" és egy messze nem értéktelen 6. körös pick.
braxa88
vassadi
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ha nem lesz sérülés sosem lesz így, bár anélkül is vannak aggályaim. 😀Ez azért kemény feltrade 😀Vagy: Cowboys-Texans Super Bowl lesz, IRL Vannett clear-cut no. 1 tight end lesz a Seahawksnál, Waltonból minden eddiginél többet kihoz a contract year és oszlopos tagja lesz a Steelers DL-rotációjának, Burris harmadik NFL-szezonjára kellő rutint felszedve stabil második/harmadik számú CB lesz a Jetsnél, így pedig egy majdhogynem már 4. körös pickért megy ez a "3 gyenge csereember" és egy messze nem értéktelen 6. körös pick.
braxa88
vassadi
több mint 6 éve
Oké, nekem azért braxa verziója életszerűbbnek tűnik.Ez azért kemény feltrade 😀Vagy: Cowboys-Texans Super Bowl lesz, IRL Vannett clear-cut no. 1 tight end lesz a Seahawksnál, Waltonból minden eddiginél többet kihoz a contract year és oszlopos tagja lesz a Steelers DL-rotációjának, Burris harmadik NFL-szezonjára kellő rutint felszedve stabil második/harmadik számú CB lesz a Jetsnél, így pedig egy majdhogynem már 4. körös pickért megy ez a "3 gyenge csereember" és egy messze nem értéktelen 6. körös pick.
braxa88
vassadi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
az én verzióm azért nem kevéssel esélyesebbEz azért kemény feltrade 😀Vagy: Cowboys-Texans Super Bowl lesz, IRL Vannett clear-cut no. 1 tight end lesz a Seahawksnál, Waltonból minden eddiginél többet kihoz a contract year és oszlopos tagja lesz a Steelers DL-rotációjának, Burris harmadik NFL-szezonjára kellő rutint felszedve stabil második/harmadik számú CB lesz a Jetsnél, így pedig egy majdhogynem már 4. körös pickért megy ez a "3 gyenge csereember" és egy messze nem értéktelen 6. körös pick.
braxa88
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Erről van szó. 😀Jó, akkor boooooooo 😀Ádi, ilyen lehúzós feltradek mellett én inkább hallgatnék... 😀Én ha lehet inkább azt a verziót választanám, hogy az én trade-jeimet (vagy bármilyen más roster move-omat) is bárki nyugodtan véleményezheti hangosan. 😛
somoskovig
vassadi
somoskovig
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Ez azért kemény feltrade 😀Vagy: Cowboys-Texans Super Bowl lesz, IRL Vannett clear-cut no. 1 tight end lesz a Seahawksnál, Waltonból minden eddiginél többet kihoz a contract year és oszlopos tagja lesz a Steelers DL-rotációjának, Burris harmadik NFL-szezonjára kellő rutint felszedve stabil második/harmadik számú CB lesz a Jetsnél, így pedig egy majdhogynem már 4. körös pickért megy ez a "3 gyenge csereember" és egy messze nem értéktelen 6. körös pick.
braxa88