GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 7 éve
A rózik helyett Spigo fogja beárazni a saját játékosaikat.A 49ers-játékosok fizetési igényét nekem küldjék a rózik PM-ben, mindenki másé somoshoz juttatandó el.
több mint 7 éve
A mostani trade-ek fényében amit Carr-ért kérek már nem is sok 😁 Szóval csak tessék csak tessék 😉
több mint 7 éve
Belendültetek fiúk 💪
több mint 7 éve
De igen! A Steelers sokat benyel most a fizetésével, mivel garantált neki. Így új helyen nem lesz vészes fizetése, bár mintha már jelezte volna, hogy új szerződést is akar.Remelem ezt a tradet látják az NFL-ben is 😂Annyi különbséggel, hogy én állat kedvezve magamnak a jövőre első 2 évében benyeltem 30 milla fizut, hogy most 3 évig alig keressen. Itt neki most nagyon kedvező fizuja van 😉
Klaci79
IRL nem teljesen ez a helyzet 😀
Chargers LT
több mint 7 éve
Remelem ezt a tradet látják az NFL-ben is 😂Annyi különbséggel, hogy én állat kedvezve magamnak a jövőre első 2 évében benyeltem 30 milla fizut, hogy most 3 évig alig keressen. Itt neki most nagyon kedvező fizuja van 😉
Klaci79
IRL nem teljesen ez a helyzet 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Remelem ezt a tradet látják az NFL-ben is 😂El kéne valahogy juttatni ezt Tomlinnak és Colbertnek 😀😀
Klaci79
több mint 7 éve
Remelem ezt a tradet látják az NFL-ben is 😂
több mint 7 éve
Ma beindult az élet! 😊
több mint 7 éve
Újabb blockbuster trade a fővárosban 😊
több mint 7 éve
Pont ezt akartam írni, hogy ez a harmadik körös kompenzáció max. akkor biztos, ha megkötöd a saját kezed, és a szabadügynök-piacon csak olyan játékoshoz nyúlsz, akit más vágott ki, olyanhoz nem, aki UFA-ként távozott, a'la Ozzie Newsome.De miért jobb idén egy ötödik kör, mint egy jövő évi harmadik kör?Igazából szerintem ez a valid argument erre a trade-re, de még nem tudom hogy fog kinézni a free agency-m, és nem vagyok benne biztos, hogy kapnék kompenzációt.
Ha nem cseréled el, kapsz érte egy harmadik körös komp picket...
gabokocka
tenorx
több mint 7 éve
De miért jobb idén egy ötödik kör, mint egy jövő évi harmadik kör?Igazából szerintem ez a valid argument erre a trade-re, de még nem tudom hogy fog kinézni a free agency-m, és nem vagyok benne biztos, hogy kapnék kompenzációt.
gabokocka
több mint 7 éve
De miért jobb idén egy ötödik kör, mint egy jövő évi harmadik kör?főleg hogy 2020as az a 5.kör
gabokocka
több mint 7 éve
De miért jobb idén egy ötödik kör, mint egy jövő évi harmadik kör?Ha nem cseréled el, kapsz érte egy harmadik körös komp picket...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
itt is megérte a tag pénzt 😊
több mint 7 éve
Ki ez a srác? Mert a neve nagyon hasonlít arra a srácra aki 3 éve hoz 2 számjegyű sacket, még csak 25 éves és IRL tag-elni fogják mert megéri a tag pénzt.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
azigen
több mint 7 éve
Friss a Kekim: bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1748204
több mint 7 éve
Bár nem tettem piacra, de többen is érdeklődnek AB iránt, így "meghallgatok" ajánlatokat rá még, ha lesz. Nem feltétlenül akarom eladni, hiszen most lesz nagyon faja a fizuja 3 évig, de akit érdekel írjon korrekt ajánlattal 😊Ha már IRL is távozni fog a Steelersből, talán itt is vált.
több mint 7 éve
Friss a KeKI Atlantában, Adam Thielen elit WR is elérhető.több mint 7 éve
Továbbra is várom egy lelkes önkéntes jelentkezését, aki beárazná csak a rózik játékosait. 😊
több mint 7 éve
Határidőig még lehet, persze.Egy emlékeztető azoknak, akik még nem nyilatkoztak szerződéshosszabbítás ügyben, hogy erre már csak holnap estig van lehetőségModositani lehet meg leadott listan?
vassadi
dankodavid