GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 7 éve
Az persze eszetekbe se jut, hogy kellene néhány órát (napot) egy sajáttal foglalkozni?! Csibészek 😉😂Megadom a 6.kört és emelek egy Taveze Calhounnal 😀Kamara, Barkley, Leonard - két év alatt sikerült három O/DRoY-t draftolni. 😊A draft boardodat majd mutasd már meg...adok érte egy alibi 6.kört 😀
Ugyanitt, 1/22-ről jönnék előrébb az első körben. Extraként alapvetően egy 3/17-et adnék, minden további a konkrét draftpozíciótól függ.
vassadi
Chargers LT
Gergőke
több mint 7 éve
Megadom a 6.kört és emelek egy Taveze Calhounnal 😀Kamara, Barkley, Leonard - két év alatt sikerült három O/DRoY-t draftolni. 😊A draft boardodat majd mutasd már meg...adok érte egy alibi 6.kört 😀
Ugyanitt, 1/22-ről jönnék előrébb az első körben. Extraként alapvetően egy 3/17-et adnék, minden további a konkrét draftpozíciótól függ.
vassadi
Chargers LT
több mint 7 éve
Kamara, Barkley, Leonard - két év alatt sikerült három O/DRoY-t draftolni. 😊A draft boardodat majd mutasd már meg...adok érte egy alibi 6.kört 😀
vassadi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Kamara, Barkley, Leonard - két év alatt sikerült három O/DRoY-t draftolni. 😊Ugyanitt, 1/22-ről jönnék előrébb az első körben. Extraként alapvetően egy 3/17-et adnék, minden további a konkrét draftpozíciótól függ.
több mint 7 éve
Akkor meg is vagyunk.@Klaci79 marad rózi, @dankodavid pedig új tagként lép be. Így ha @Rajna is marad, akkor meg is van a hét fős bizottság.Maradok.
vassadi
Rajna
Tudom egyébként javasolni a róziknak (főleg az újaknak, a régiek között lehet van, aki már eddig is így csinálta), hogy előre is tudtok dolgozni: a komplett hosszabbításos lista majd csak február 13-án lesz nyilvánosságra hozva, de ha végigfutjátok a rostereket, nem nehéz kitalálni azoknak a többségét, akikkel majd sanszosan hosszabbítani akar a GM, így őket előre be lehet árazni, a lista közzététele után pedig már csak a maradékot kell.
A másik, hogy ha valaki szeretne pót-rózi lenni (tehát az, aki csak a rózik saját játékosait helyettük beárazza, illetve az adminisztrációt egyébként végző somos játékosait adminisztrálja), akkor jelentkezzen bátran. Ha nem lesz önkéntes erre a feladatra, akkor csinálom idén is én, de ezen kívül is bőven lesz adminisztratív teendő, így szívesen megszabadulnék ettől a tehertől.
több mint 7 éve
@Klaci79 marad rózi, @dankodavid pedig új tagként lép be. Így ha @Rajna is marad, akkor meg is van a hét fős bizottság.Maradok.
vassadi
több mint 7 éve
Ezt a hetet ígértem Ádinak, persze minden közbejött, keddig szeretném megcsinálni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Gabo csinálja, őt kérdezzétek, hol tart vele.Komp pickek mikor szoktak kiosztasra kerulni?2018 március 11-én voltak legutóbb kiosztva
Spigo
De 2017-ben már február 7-én...
Az elmúlt két évben viszont Igor csinálta....nem tudom mennyire lesz ideje most erre.
Klaci79
több mint 7 éve
Komp pickek mikor szoktak kiosztasra kerulni?
több mint 7 éve
Akár korábban is nyithatnánk 😊 Most napokig várunk a semmire, legálabb több idő lenne agyalni dolgokon, ha beindul a buli, tradek nyilvánosak lesznek, stb. És adminisztrálni is kényelmesebb lenne, több idővel.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Összegeztem a szabálymódosításokat a közleményeknél, illetve már a szabálykönyv is frissítve van.
több mint 7 éve
@Klaci79 marad rózi, @dankodavid pedig új tagként lép be. Így ha @Rajna is marad, akkor meg is van a hét fős bizottság.
több mint 7 éve
@alatriste is jelentkezett rózinak (a tavalyi után illett is 😀 ), úgyhogy 7-ből 4 tag már megvan, és ketten még nem jelezték a tavalyiak közül, hogy maradnának-e.Ki kérem magamnak!
vassadi
A mai napig áll a G. Jackson for Lang ajánlatom, ha érdekel! 😀

Liverpool Fc
több mint 7 éve
@alatriste is jelentkezett rózinak (a tavalyi után illett is 😀 ), úgyhogy 7-ből 4 tag már megvan, és ketten még nem jelezték a tavalyiak közül, hogy maradnának-e.
több mint 7 éve
maradok rózi.
több mint 7 éve
A vetminek csökkentése miatt értelemszerűen a PS-be tehető játékosok fizetési limitje is csökken 450 ezerre, a váltás első évében viszont én még lehet tennék egy olyan engedményt, hogy akik korábban 525, illetve 600 ezres vetmines fizetést kaptak, azok ebben a szezonban még berakhatók PS-be. Ellenkező esetben lényegében csak újoncok és idén igazolt másod- és harmadéves játékosok lennének PS-jogosultak a mostani idényben. (Azt nem mondom, hogy idén még korlátlanul lehessen 600 ezres fizetésig PS-be tenni bárkit, mert akkor pl. az új vetminek miatt akár hatodik szezonjában járó vetmines játékos is bekerülhetne, ami elég hülyén nézne ki.)
több mint 7 éve
Ahogy gondolod, már úgyis eldőlt.vassadiÉn nem fogok újraszavazni az 1. kérdésre.
Egyrészt, ha a B/C-re akartam volna szavazni, akkor egyből arra szavazok alapból... másrészt ha már így lett föltéve a kérdés, szerintem nem korrekt/befolyásolja a szavazást ha a kisebbségnek egy 2. szavazatot adunk.
Igor
Szerintem egyébként az lett volna inkorrekt, ha azok, akik alapvetően a limitált carryovert támogatják, nem szólhatnak bele abba, hogy az esetleges korlátlan carryoverre való átállás mikor lépjen érvénybe, miközben nyilván mindenki, aki utóbbira szavazott, az alapján választott az idei és a jövő évi bevezetés között, hogy neki személy szerint melyik a kedvezőbb a tavalyról idénre áthozható összeg alapján. (Ha csak 100 ezrem maradt tavaly, akkor inkább vezessük be jövőre és hozok most át csak 80 ezret, nem érdekel az a 20 ezer, amíg más meg mondjuk 5 helyett csak 2,5 millió cap space-szel gazdagodik idén.)
több mint 7 éve
Nem hiszel a kétfordulós választási rendszerben? 😛vassadiÉn nem fogok újraszavazni az 1. kérdésre.
Egyrészt, ha a B/C-re akartam volna szavazni, akkor egyből arra szavazok alapból... másrészt ha már így lett föltéve a kérdés, szerintem nem korrekt/befolyásolja a szavazást ha a kisebbségnek egy 2. szavazatot adunk.
Igor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
vassadiÉn nem fogok újraszavazni az 1. kérdésre.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Bocs nekem most ez az elmúlt pár nap nagyon káosz volt + a mostani hét is (itt vagyok épp LA-ben 😀 ). Megpróbálom átnézni majd a dolgokat.
több mint 7 éve
Ezt én is akartam kérdezni, gondolom akik korábbi vetmines szerződéssel rendelkeznek, akkor is ingyen kivághatoak, ha magasabb mint az új értékek, ugyE?Természetesen.
adam8