GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Nekem jó helyre ment a három pick, ráadásul elég korán, nem panaszkodok.Chubb kurva sokat fog tanulni Millertől, és ráadásul nem is rá fognak főleg figyelni, szerintem állat lesz.
Payne ment a Allen mellé, mint ahogy nálam is 😊
Alexander meg GB-ben sima kezdő lesz.
Tetszik ez a nap, ha a Steelers picket nem nézem..
több mint 6 éve
Nálam természeten (minimum) 2. körös lesz az első körös pickem, Ronnie Harrison. Anno a legelső pickem, Eric Fisher(akit Joeckelre cseréltem pár héttel később - nagy trade volt az is..) és Njoku kivételével minden 1. körös pickem 2. (vagy Jaelen Strong esetében 3.) körös lett IRL.
több mint 6 éve
Azt nem mondtam, hogy jó helyre került, csak azt, hogy vicces. 😊 Miller miatt sem feltétlen örülök, hogy fél körrel korábban ment ki IRL, de Cable kezei közé...Haha, Igor, addig fikáztad a Hurst pickemet, hogy nézheted IRL is a csávót! 😊 Karma... 😊Olyan jók voltak mostanában a TE pickjeink... én aggódnék a helyedben 😛
somoskovig
Amúgy meg Lamar mellett/után leszarom 😛 és legalább letradelve rícseltünk érte..
Igor
több mint 6 éve
Haha, Igor, addig fikáztad a Hurst pickemet, hogy nézheted IRL is a csávót! 😊 Karma... 😊Olyan jók voltak mostanában a TE pickjeink... én aggódnék a helyedben 😛
somoskovig
Amúgy meg Lamar mellett/után leszarom 😛 és legalább letradelve rícseltünk érte..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Bakker, Mayfield... 😕tuti bust, megveszem olcsóért 😀
dankodavid
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Itt is legalább Roquan és Evans tökéletes helyre kerültek, bár meglepődtem h a Vikings és a SEA átlépett Hernandezen.
több mint 6 éve
Nálam mindkét első körös (Rosen, James) "reach" volt, de legalább IRL mindketten jó helyre kerültek 😊
több mint 6 éve
Mooret sikerült 16 hellyel később begyűjteni, csak lett egy IRL első körös pickem első kör nélkül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Haha, Igor, addig fikáztad a Hurst pickemet, hogy nézheted IRL is a csávót! 😊 Karma... 😊
több mint 6 éve
Hekkert este cutolom addig aki ad érte barmit viheti.Ha nem akkor FAn kell érte versenyezni.
Most még vehető
1,5-1,5-2,7es 3éves fizuval.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Friss keres-kínálVárom a válaszokat a kétezredik hozzászolásomra 😀
több mint 6 éve
Most Egon cikke miatt még nyomorultabbnak érzem magam 😕 (Falkra emlékeztem, de Litton már nem tűnt fel...)Ne izgasd magad, egyáltalán nem haragszom 😉
Igor
Mindig minden valamiért történik, lehet hogy a Falk-Litton páros lesz a befutó, vagy Hubbard lesz az új JJ Watt 😀
Bevállaltam a kockázatot és amikor előre lemodelleztem a 2. körös pickemig a draftot, nálam is kiment mind a 6 QB az első körben, úgyhogy benne volt a pakliban 😊
Szerkesztette: Egon bá
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
Most Egon cikke miatt még nyomorultabbnak érzem magam 😕 (Falkra emlékeztem, de Litton már nem tűnt fel...)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ezzel cap alatt vagyok.. lehet jönni bárkiért tradelni 😊
több mint 6 éve
vassadi
15 617
@vassadiÉn arra gondoltam, hogy egy közös postba rakom a 2019-est és 2020-ast, így ami kell, az ott lesz a legelső helyen, meg legalább nem kell két külön hsz.-t szerkeszteni.
nem lehetne amúgy a 18/19-es trackeres hszeket megcserélni? 😀 És előbbi helyére meg bepastelni a linket is.
Igor
több mint 6 éve
@vassadinem lehetne amúgy a 18/19-es trackeres hszeket megcserélni? 😀 És előbbi helyére meg bepastelni a linket is.
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ha tudtam volna, hogy Reiff ilyen menő elcseréltem volna. 😀Senki nem vette volna meg... mindig ez van.
adam8
Mindenki azt hiszi hogy majd neki lesz a legtöbb capje, aztán persze simán van még egy tucat csapat kb 10 millióval.
Nekem is cutolnom kell majd 2-3 használható embert, tuti ugyanez lesz a sorsuk: elmennek 3-szoros áron, pedig most bezzeg senki nem adna értük még 2021/6-ot se...
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ha tudtam volna, hogy Reiff ilyen menő elcseréltem volna. 😀
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Köszi adam8 a 6-7. körös pickelést. 😊Nincs mit, remélem beválnak, úgyse vagyunk egy divízioban 😛
Beki
több mint 6 éve
Köszi Löfli az új Bradyt, azaz Logan Woodsideot Toledoból 😀szívesen 😀 mondjuk szerintem azt elfelejtetted írni, hogy utána is van még picked 😀 ezért jött az utolsó RB a boardról 😀
Chargers LT
több mint 6 éve
Köszi Löfli az új Bradyt, azaz Logan Woodsideot Toledoból 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1449405Eladó egy top punter és egy backup S. Olcsón mehet mindkettő.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Arra figyeljetek az újoncszerződéseknél, hogy első évben nem kereshetnek többet az átlagfizetésnél.
több mint 6 éve
Valaki tervez draft ertekelest csapatonkent? Kivancsi vagyok ti hogy latjatok a draftomat.