GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 7 éve
Egy emlékeztető azoknak, akik még nem nyilatkoztak szerződéshosszabbítás ügyben, hogy erre már csak holnap estig van lehetőségModositani lehet meg leadott listan?
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Matthews jogos, elnéztem, hogy tavaly szerződtettem.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
köszi Farky az eddigieketJutányos áron eladó: Rex Burkhead, Danny Trevathan

JT Daniels fan
több mint 7 éve
Sziasztok, sajnos úgy alakult, hogy mégsem tudok maradni a játékban, úgyhogy átadom másnak a csapatot. Köszi ezt a jó pár évet mindenkinek és sok sikert! 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 7 éve
Arizona is frissítettStafford is eladó lehet

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Titans Keki is frissült. kiemelésre került néhány jobb játékos, akik fizujuk miatt ingyen mehetnek, ha valakinek van rá space.
több mint 7 éve
Frissült KeKi Cincinattiben is.bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1628817
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Ha valaki 10+ sackes DT-t keres rookie contracttal, Jarran Reed 1. körért vihető. Az ár enyhén alkuképes.
több mint 7 éve
Hülye kérdés. Akinek eddig vetmin volt a fizuja annak automatikusan lecsökken az új minimumra, vagy marad a régi?Marad a régi.
gabokocka
több mint 7 éve
RFA-tendereket lehet már osztani?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Legyen inkább a South Dakota Coyotes. Hagyjuk már a States-et. Októberben voltam a Coyotes-nál egy hetet. Nagyon komoly volt.Nyilvánvalóan benne vannak a 2/5 pontban... máskülönben nehéz lenne South Dakotát bármi fölé rangsorolni, illetve az is meglepő lenne, ND hogyan kerül a dobogóra a két hölgy ellenében.Igor's Dakota RankingsHiányolom North Dakota State és a South Dakota State futballcsapatait a listáról.
1) Johnson
2) North | (az állam, nem a motorversenyző) |
3) (Blue) Richards
4) Fanning
5) South
6) Prescott
7) Közmondások
Igor
iktriad
Igor
több mint 7 éve
Hülye kérdés. Akinek eddig vetmin volt a fizuja annak automatikusan lecsökken az új minimumra, vagy marad a régi?
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
@vassadi waiver topicban javítsam az összegeket, vagy szimplán töröljem azokat? 😀
több mint 7 éve
hova kell leadni a szerődéshosszabbításos listát pontosan? nem találom...Nekem küldd PM-ben.
Heisman Trophy
több mint 7 éve
hova kell leadni a szerődéshosszabbításos listát pontosan? nem találom...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Kétségkívül..... szerintem C= 75%-kal működne elég jól/flexibilisen. Ez azt is jelenti, hogy B>75%, ami szerintem oké, lásd lentebbEgy gyors közérdekű közlemény...A C) ponton kell lazítani, és meg van oldva.
3 éves szerződés
A) 3-évesnél évi max: az éves átlag 130 %-a
B) 3-évesnél évi min: az éves átlag 70 %-a
C) 3-évesnél a két legmagasabb év összege maximum a teljes összeg 70 %-a lehet
A C) pont miatt A)-nál a maximum valójában 120% (0.9X, 0.9X, 1.2X)
A C) pont miatt B)-nél a minimum valójában 90% (0.9X, 1.05X, 1.05X)
Látom megint hasracsapva lettek megállapítva, alapvető egyismeretlenes egyenlet és szélsőértékek ráapplikálása nélkül 😕
| tudom, szóltam volna korábban... fair enough, de nem gondoltam hogy ennyi át lesznek szabva |
A 4 ill 5 éveseknél nincs probléma, bár arányaiban a 4 éves is picit fura (pláne h 3 évesnél min 90% kell, 4 évesnél meg elég a min 65%), de azoknál lehet a szabályoknak megfelelő módon, flexibilisen mutyulni... i mean, szétosztani.
Igor
vassadi
1) 1 max + egyenletes min (0.85X, 0.85X, 1.3X)
2) 1 max + 1 min (0.75X, 0,95X, 1.3X)
3) 1 min + egyenletes max ( 0.75X, 1,125X, 1.125X)
Illetve ha valaki akar csavarni, az A-t is le lehet húzni 125%-ra, hogy szimmetrikus legyen, de igazából ezt nem érzem kritikus problémának.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Azt ne felejtsétek el, hogy a szerződéshosszabbítási listák leadására csak jövő szerdáig van mód, idén nem lesz második esély annak, aki lekési ezt a határidőt.
több mint 7 éve
Egy gyors közérdekű közlemény...A C) ponton kell lazítani, és meg van oldva.
3 éves szerződés
A) 3-évesnél évi max: az éves átlag 130 %-a
B) 3-évesnél évi min: az éves átlag 70 %-a
C) 3-évesnél a két legmagasabb év összege maximum a teljes összeg 70 %-a lehet
A C) pont miatt A)-nál a maximum valójában 120% (0.9X, 0.9X, 1.2X)
A C) pont miatt B)-nél a minimum valójában 90% (0.9X, 1.05X, 1.05X)
Látom megint hasracsapva lettek megállapítva, alapvető egyismeretlenes egyenlet és szélsőértékek ráapplikálása nélkül 😕
| tudom, szóltam volna korábban... fair enough, de nem gondoltam hogy ennyi át lesznek szabva |
A 4 ill 5 éveseknél nincs probléma, bár arányaiban a 4 éves is picit fura (pláne h 3 évesnél min 90% kell, 4 évesnél meg elég a min 65%), de azoknál lehet a szabályoknak megfelelő módon, flexibilisen mutyulni... i mean, szétosztani.
Igor
több mint 7 éve
Nyilvánvalóan benne vannak a 2/5 pontban... máskülönben nehéz lenne South Dakotát bármi fölé rangsorolni, illetve az is meglepő lenne, ND hogyan kerül a dobogóra a két hölgy ellenében.Igor's Dakota RankingsHiányolom North Dakota State és a South Dakota State futballcsapatait a listáról.
1) Johnson
3) (Blue) Richards
4) Fanning
5) South
6) Prescott
7) Közmondások
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Igor's Dakota RankingsHiányolom North Dakota State és a South Dakota State futballcsapatait a listáról.
1) Johnson
3) (Blue) Richards
4) Fanning
5) South
6) Prescott
7) Közmondások
Igor
több mint 7 éve
Igor's Dakota Rankings1) Johnson
3) (Blue) Richards
4) Fanning
5) South
6) Prescott
7) Közmondások
Szerkesztette: Igor