NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Két nap múlva határidő, jöjjenek azok a szavazatok. 😊nincs időm átnézni minden csapat tradejeit, draftát, előtte-utáni csapatot hogy korrektül tudjak szavazni.
| Tudom, hogy még én se adtam le, de indoklást is tervezek írni, és nem akarok befolyásolni senkit. |
vassadi
így idén se fogok.
több mint 6 éve
Két nap múlva határidő, jöjjenek azok a szavazatok. 😊Dettó, úgy gondoltam kicsivel a határidő előtt adom le 😊
| Tudom, hogy még én se adtam le, de indoklást is tervezek írni, és nem akarok befolyásolni senkit. |
vassadi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Két nap múlva határidő, jöjjenek azok a szavazatok. 😊| Tudom, hogy még én se adtam le, de indoklást is tervezek írni, és nem akarok befolyásolni senkit. |
több mint 6 éve
Azzal, hogy széttrollkodtam a draft (de legalább a 4. kört), már a 2. GM legjobb vagyok?Díjaztam a lelkesedést és a kreativitást. 😊
Nájsz.. 😊
Igor
több mint 6 éve
Az talán megvan, idén is volt sok inaktív, meg voltak olyan bohócok mint akik a 49erst vezették.. 😛Azzal, hogy széttrollkodtam a draft (de legalább a 4. kört), már a 2. GM legjobb vagyok?Szerintem a top 10-ben se. 😊
Nájsz.. 😊
Jó lenne, azért ha nem névre osztaná megint mindenki a dolgot... szerintem idén én a TOP 5-ben sem vagyok benne, na majd este fölrakom a saját listát, hátha az befolyásol 1-2 embert...
Igor
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Azzal, hogy széttrollkodtam a draft (de legalább a 4. kört), már a 2. GM legjobb vagyok?Szerintem a top 10-ben se. 😊
Nájsz.. 😊
Jó lenne, azért ha nem névre osztaná megint mindenki a dolgot... szerintem idén én a TOP 5-ben sem vagyok benne, na majd este fölrakom a saját listát, hátha az befolyásol 1-2 embert...
Igor
több mint 6 éve
Azzal, hogy széttrollkodtam a draft (de legalább a 4. kört), már a 2. GM legjobb vagyok? Nájsz.. 😊
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Supplementalt meg se várod Ádi? 😛Valószínű. 😛
Mi van, ha azon múlik a dolog! 😀
Igor
több mint 6 éve
Supplementalt meg se várod Ádi? 😛Mi van, ha azon múlik a dolog! 😀
több mint 6 éve
akkor nem sietek 😊 reálisabb is amúgy, vb meccsek alatt szerintem több időm lesz, mint most...Szerintem pont ideális lenne, ha a sim nagyja a VB vége és az IRL preseason beindulása közti időszakban zajlana. Bár én a magam részéről már annak is örülök, hogy egyáltalán volt, aki bevállalta a Maddent, és ha minden jól megy, lesz sim; ha az említett intervallumra, a szó szoros értelmében vett holt idényre sikerül időzíteni, az már csak a hab a tortán. 😊Áhh, a ruszki VB úgyis szar és érdektelen lesz...😕 Nincsenek ott az olaszok 😛@Löfli,ja, már elkezdtem, igyekszem vb előtt befejezni
akkor elkezded a roster filet?
kristof
Löfli
Chargers LT
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Szerintem pont ideális lenne, ha a sim nagyja a VB vége és az IRL preseason beindulása közti időszakban zajlana. Bár én a magam részéről már annak is örülök, hogy egyáltalán volt, aki bevállalta a Maddent, és ha minden jól megy, lesz sim; ha az említett intervallumra, a szó szoros értelmében vett holt idényre sikerül időzíteni, az már csak a hab a tortán. 😊Áhh, a ruszki VB úgyis szar és érdektelen lesz...😕 Nincsenek ott az olaszok 😛@Löfli,ja, már elkezdtem, igyekszem vb előtt befejezni
kristof
Löfli
Chargers LT
több mint 6 éve
Áhh, a ruszki VB úgyis szar és érdektelen lesz...😕 Nincsenek ott az olaszok 😛@Löfli,ja, már elkezdtem, igyekszem vb előtt befejezni
kristof
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Lesz majd természetesen supplemental draft, de ezt leszámítva a 2018-as GM szezon hivatalosan is lezárva.Köszönjük az idei komisszárkodást is. 😊
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Lesz majd természetesen supplemental draft, de ezt leszámítva a 2018-as GM szezon hivatalosan is lezárva.
több mint 6 éve
vassadi
15 617
IgenRemélem jó lett 😊Tudom hogy olvastam valahol, de hirtelen nem találom. Lehet még átsrukturálni, vagy kicsúsztam? Ha lehet mi a végleges határidő?Ma 20:00 😊
Rataxes
vassadi
Rataxes
több mint 6 éve
Remélem jó lett 😊Tudom hogy olvastam valahol, de hirtelen nem találom. Lehet még átsrukturálni, vagy kicsúsztam? Ha lehet mi a végleges határidő?Ma 20:00 😊
Rataxes
vassadi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Tudom hogy olvastam valahol, de hirtelen nem találom. Lehet még átsrukturálni, vagy kicsúsztam? Ha lehet mi a végleges határidő?Ma 20:00 😊
Rataxes
több mint 6 éve
Tudom hogy olvastam valahol, de hirtelen nem találom. Lehet még átsrukturálni, vagy kicsúsztam? Ha lehet mi a végleges határidő?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
@Löfli,ja, már elkezdtem, igyekszem vb előtt befejezni
kristof
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
@Löfli,akkor elkezded a roster filet?
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Szerencsére bőven van időnk kivárni. 😀"A" terv: Mindenki regisztráljon FK-ra, első körben ott próbáljuk meg folytatni a játékot.Látva, hogyan alakulnak a dolgok, azt hiszem most ennek kell következnie:
vassadi
"A" terv v2.0: Minden marad a régiben, itt folytatódik a játék.
| Az eddigiek alapján azért még nem merném kizárni, hogy nem jön majd egy harmadik verzió. 😊 De remélhetőleg nem lesz rá szükség. |
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
"A" terv: Mindenki regisztráljon FK-ra, első körben ott próbáljuk meg folytatni a játékot.Látva, hogyan alakulnak a dolgok, azt hiszem most ennek kell következnie:
vassadi
"A" terv v2.0: Minden marad a régiben, itt folytatódik a játék.
| Az eddigiek alapján azért még nem merném kizárni, hogy nem jön majd egy harmadik verzió. 😊 De remélhetőleg nem lesz rá szükség. |
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Gyors kérdés: aki veszített ps claim alatt játékost, az csak fa-ról és waiverről hozhat újat vagy más csapatok ps-ből is?Csak FA vagy waiver.
Spigo
több mint 6 éve
Én szerettem volna Moore-t, de adminisztrációs hiba miatt nem tudtam claimelni. A fax gépet már kidobtam... 😊Gyors kérdés: aki veszített ps claim alatt játékost, az csak fa-ról és waiverről hozhat újat vagy más csapatok ps-ből is?
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Te legalább csak egyet vesztettél (mondjuk kb ezzel számoltam, igazánc sak Skai lepett meg 😕)Engem pont, hogy az lepett meg leginkább az egész PS claimelősdi alatt, hogy rá egyedül én tartottam igényt. Fel tudnék sorolni "pár" tucat olyan játékost a rosterekről, akiben jóval kisebb potenciál van, mint benne, nálam toronymagasan a legjobb claim jelölt volt.
Igor
Szerkesztette: vassadi