NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
467
56
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
szerintem csak csütörtökön fogTényleg el is felejtettem, holnap akkor indul a sim?Remélem, már nagyon várós 😊
Gergőke
Chargers LT
több mint 6 éve
Tényleg el is felejtettem, holnap akkor indul a sim?Remélem, már nagyon várós 😊
Gergőke
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Tényleg el is felejtettem, holnap akkor indul a sim?
" class="embed">
több mint 6 éve
átküldtem Farky-nak a rostert, ő fog majd simelni, mert ő ért a madcathez is, talán a héten elkezdi 😊| én azért leszimuláltam egy szezont sérülések nélkül, a Bucs lett a SB győztes, és a Saints lett az 1/1 |
több mint 6 éve
Marty Carter (RB, Grand Valley State) is jelentkezett elvilegSupplemental Draft: az igényeket nekem lehet küldeni PM-ben július 10., kedd 20:00-ig.Közben az Oregon State LB-je, Bright Ugwoegbu is jelentkezett a supplemental draftra, természetesen ő is vihető. Határidőig még bárki módosíthatja a pickjeit, ha esetleg arra lenne szükség.
Az alábbi három játékos vihető:
Sam Beal, CB (Western Michigan)
Adonis Alexander, CB (Virginia Tech)
Brandon Bryant, DB (Mississippi State)
Egy darab fixen meglévő (tehát kapcsolódó kondíciótól mentes) 2019-es draft picket lehet ajánlani adott játékosért. Holtverseny esetén az alap 2018-as draftsorrend dönt.
vassadi
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Supplemental Draft: az igényeket nekem lehet küldeni PM-ben július 10., kedd 20:00-ig.Közben az Oregon State LB-je, Bright Ugwoegbu is jelentkezett a supplemental draftra, természetesen ő is vihető. Határidőig még bárki módosíthatja a pickjeit, ha esetleg arra lenne szükség.
Az alábbi három játékos vihető:
Egy darab fixen meglévő (tehát kapcsolódó kondíciótól mentes) 2019-es draft picket lehet ajánlani adott játékosért. Holtverseny esetén az alap 2018-as draftsorrend dönt.
vassadi
több mint 6 éve
Egyetértek.Én úgy vagyok vele, hogy három supplemental draft játékos már nem oszt - nem szoroz, sőt azokkal a játékosokkal sanszosan még jobban is járna a csapatuk, akiknek a helyét átveszik a rosteren, bár a Maddennek kb. tökmindegy. Illetve semmi nem tiltja azt, hogy ezeket a játékosokat PS-ben helyezze el valaki, akkor pedig a simre nincsenek is befolyással. Szóval én amondó vagyok, hogy felesleges megvárni a supplemental draftot.A simnek nem a supplemental draft után kellene kezdődnie?nekem mindegy, akkor kezdünk, amikor mondjátok
Kösz amúgy Löfli a munkát!
Habi
Löfli
vassadi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Én úgy vagyok vele, hogy három supplemental draft játékos már nem oszt - nem szoroz, sőt azokkal a játékosokkal sanszosan még jobban is járna a csapatuk, akiknek a helyét átveszik a rosteren, bár a Maddennek kb. tökmindegy. Illetve semmi nem tiltja azt, hogy ezeket a játékosokat PS-ben helyezze el valaki, akkor pedig a simre nincsenek is befolyással. Szóval én amondó vagyok, hogy felesleges megvárni a supplemental draftot.A simnek nem a supplemental draft után kellene kezdődnie?nekem mindegy, akkor kezdünk, amikor mondjátok
Habi
Löfli
több mint 6 éve
A simnek nem a supplemental draft után kellene kezdődnie?nekem mindegy, akkor kezdünk, amikor mondjátok
Habi
több mint 6 éve
A simnek nem a supplemental draft után kellene kezdődnie?Kösz amúgy Löfli a munkát!
JT Daniels fan
több mint 6 éve
lehet, hogy csak a nyolcaddöntők után kezdem a simet, mert még nem sikerült kiszedni azokat a játékosokat, akik IRL kerettagok, nálunk viszont FA-k, és meglepően sok ilyen vanmost már tényleg kész a roster, már csak a finomhangolás maradt, szóval ha minden jól megy akkor július 4-én lesz az első forduló szimulálása
Löfli
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Supplemental Draft: az igényeket nekem lehet küldeni PM-ben július 10., kedd 20:00-ig.Az alábbi három játékos vihető:
több mint 6 éve
lehet, hogy csak a nyolcaddöntők után kezdem a simet, mert még nem sikerült kiszedni azokat a játékosokat, akik IRL kerettagok, nálunk viszont FA-k, és meglepően sok ilyen van
több mint 6 éve
megvártam az első olyan rostert, amiben benne voltak. szerencsére az UDFA-k nagy részét is beletettékA sim kezdete: 2018. június 29. 20:00, szóval addig adjátok le a GM of the Year szavazataitokatIlyenkor a rookie-kat hogy rakod be?
Löfli
Spigo
több mint 6 éve
A sim kezdete: 2018. június 29. 20:00, szóval addig adjátok le a GM of the Year szavazataitokatIlyenkor a rookie-kat hogy rakod be?
Löfli
több mint 6 éve
A sim kezdete: 2018. június 29. 20:00, szóval addig adjátok le a GM of the Year szavazataitokatToljuk már ki még egy héttel, pont utána leszek szabin.... 😀
Löfli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
A sim kezdete: 2018. június 29. 20:00, szóval addig adjátok le a GM of the Year szavazataitokat
több mint 6 éve
kristof imádlak, bár nem tudom mivel érdemeltem (még) ki :d
több mint 6 éve
reálisan amúgy a vb csoportkör után tudjuk kezdeni, ha van rá igényPersze, hogy van rá igény.
Löfli
több mint 6 éve
A GM of the Year szavazás meghosszabbítva a sim kezdetéig.akkor holnap kezdem a simet 😀
Három GM szavazata alapján amúgy is elég vicces lenne eredményt hirdetni.
vassadi
reálisan amúgy a vb csoportkör után tudjuk kezdeni, ha van rá igény
több mint 6 éve
vassadi
15 617
A GM of the Year szavazás meghosszabbítva a sim kezdetéig.Három GM szavazata alapján amúgy is elég vicces lenne eredményt hirdetni.
több mint 6 éve
@vassadi,kitolnád legalább éjfélig pls? nem fogok 8-ra hazaérni... 😕
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Nem kell túlspilázni... 😛De felőlem meghosszabbíthatjuk a határidőt.
több mint 6 éve
Nekem is ez a bajom, nincs időm lecsekkolni a dolgokat, hasraütés szerűen meg nem akarok három nevet beírni. Ha kitoljuk a határidőt júli elejéig, akkor tuti leszek szabin és megnézném. Tényleg van vmi extra ok, hogy miért sietünk vele, ha a vb után jön csak a sim. Nem lehetne mondjuk a sim kezdetéig kitolni a szavazást?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.