GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
Akire nem jött ajánlat arra a 2. körben lehet tenni vagy automatikusan a következő fordulóba kerülnek?
Klaci79
Sztem lehet, mert az elsőszámú célpontról lemaradó GM-ek nyilván rástartolnak a következő célpontra.

Asszem azok kerülnek a következő körbe, akik a 2. körben sem kapnak ajánlatot.
Soldados
Így van.

De amúgy a szabálykönyvben megtalálható a free agency leírása. 😊
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 097 — Chiefs GM
A rozik majdnem meglopták szegény Cousinsot is jó pár millától.
Somos Nelsonra senki se ajánlott 3 évesnél hosszabb szerződést?
Ork
De ajánlott, de sokkal kevesebb lóvéval.

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Akire nem jött ajánlat arra a 2. körben lehet tenni vagy automatikusan a következő fordulóba kerülnek?
Klaci79
Sztem lehet, mert az elsőszámú célpontról lemaradó GM-ek nyilván rástartolnak a következő célpontra.

Asszem azok kerülnek a következő körbe, akik a 2. körben sem kapnak ajánlatot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sztem vigyék el őket, nem ők hibáztak, másnak meg lett volna lehetősége ajánlani, így talán a legkorrektebb.
gabokocka
mondjuk az túlzás, hogy másnak lett volna lehetősége, én pl. ajánlottam X millát Cousinsnak amitől többet nem szeretnék, de akkor azt nem tudom odatolni sem Wakenek sem Bennettnek? én inkább a második körbe raknám őket
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
A rozik majdnem meglopták szegény Cousinsot is jó pár millától.
Somos Nelsonra senki se ajánlott 3 évesnél hosszabb szerződést?
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 206 — Keep pounding
Sztem vigyék el őket, nem ők hibáztak, másnak meg lett volna lehetősége ajánlani, így talán a legkorrektebb.

Jó megoldás nincs, így bűnhődnek legkevésbé a vétlenek.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez a Keenan Allen offer valami brutális! Annyit kap, mint Jordy Nelson, vagy mint AB. Sakadok. 😊 Éljen Rosenhaus. 😉
Soldados
Ennek mi köze a Rosenhaushoz? Volt olyan GM a piacon, aki ennyire értékelte. 😊
somoskovig
Ezért mondom, hogy éljen Rosenhaus, hogy tudta, hogy lesz egy balek. 😊

Amúgy Igor, elárulod az összeged. :p
Soldados
Én annyit elárulok, hogy Igor a saját korábbi árazásához képest belül volt a 20%-on, vagyis ha az lett volna Allen ára, amennyire ő tartotta, akkor tehetett volna 2. körös offert.
somoskovig
Ez így korrekt a részéről. Nekem ennyi elég is. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Szerintem őket vegyük ki ebből a körből és kerüljenek át a 2. körbe. Tudom, hogy ez se jó megoldás, de nincs jobb ötletem.
somoskovig
Attól se lesz fairebb.
Soldados
Tudom, hogy nem jó megoldás. A másik az, hogy vihetitek kivételesen így a két játékost, nekem azzal sincs bajom.
somoskovig
Véleményem van, de mivel most érintett vagyok, nem szeretnék kardoskodni.

Döntsön Ádi vagy a többség.

több mint 8 éve
Ez a Keenan Allen offer valami brutális! Annyit kap, mint Jordy Nelson, vagy mint AB. Sakadok. 😊 Éljen Rosenhaus. 😉
Soldados
somoskovig

Soldados
Én annyit elárulok, hogy Igor a saját korábbi árazásához képest belül volt a 20%-on, vagyis ha az lett volna Allen ára, amennyire ő tartotta, akkor tehetett volna 2. körös offert.

több mint 8 éve
Soldados
somoskovig

több mint 8 éve
Soldados

több mint 8 éve
Szerintem őket vegyük ki ebből a körből és kerüljenek át a 2. körbe. Tudom, hogy ez se jó megoldás, de nincs jobb ötletem.
somoskovig
Attól se lesz fairebb.
Soldados
Tudom, hogy nem jó megoldás. A másik az, hogy vihetitek kivételesen így a két játékost, nekem azzal sincs bajom.

több mint 8 éve
Ez a Keenan Allen offer valami brutális! Annyit kap, mint Jordy Nelson, vagy mint AB. Szakadok. 😊 Éljen Rosenhaus. 😉

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
somoskovig
Attól se lesz fairebb.

több mint 8 éve
Részemről oda is adnám...hiba volt, de ne őket szívassuk ezért...
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Cameron Wake
Chargers – Csak ők ajánlottak.

Michael Bennett
Ravens – Szintén csak ők ajánlottakChargers LT
Ezzel az a gond, hogy ha egyetlen ajánlat érkezik valakire, akkor nála lesz második kör...
vassadi
Na most ez így azért érdekes... Egyrészt valóban nem az enyém még, másrészt az rohadtul nem fair, hogy most más úgy ajánlhat, hogy tudja a vezető licitemet. :/

Szerkesztette: somoskovig

több mint 8 éve
Cameron Wake
Chargers – Csak ők ajánlottak

Michael Bennett
Ravens – Szintén csak ők ajánlottakChargers LT
Ezzel az a gond, hogy ha egyetlen ajánlat érkezik valakire, akkor nála lesz második kör...

Szerkesztette: somoskovig
több mint 8 éve
A négy adminisztrátor külön hirdet, vagy össze lesz gyűjtve és egybe kerül ki? 😊
Soldados
Külön, én most kezdek összesíteni.
több mint 8 éve
A négy adminisztrátor külön hirdet, vagy össze lesz gyűjtve és egybe kerül ki? 😊

több mint 8 éve
vassadi
Azert az FA piacon az esetleges felullicitalasok/visszajelzesek miatt lehet hogy elcsuszik a dolog... meg akkor is ha mindenki minel hamarabb emel.. nem hiszem hogy minden GM van minden nap netkozelben.
Igor
Lehet én látom rosszul, de a mai telefonok világában ez az egész FA lebonyolítás kib@szott lassú 😕
Klaci79
???

En aprilis elejen elmegyek 3 napra turazni.. ott biztos nem lesz net 😊
Ha valaki kulfoldre utazik, detto nem biztos hogy ezen kell/tud logni, arrol meg ne is beszeljunk ha komolyabb bajok vannak..

Szerintem ezen nem kell rugozni sokat, 3 kor menjen le a draftig (az 1-2 nap csuszasokkal siman belefer), es nincs nagy gond. Foleg ha a draft a 20-22-i hetvegen van, akkor plane van idonk.

Ha gyorsabb lenne a dolog, meg tobb "kenyszer"trade lenne, mert mindenki unna a banant..
Igor
Szerencsés ha 3 napra el tudsz menni olyan helyre ahol nincs net 😊 Gyanítom ritka kivétel vagy. Én még valahogy külföldön is mindig belebotlok.
Amúgy csak megállapítottam, hogy szerintem baromi lassan megy ez az egész. Nem gond, max ritkábban jövök ide, de az email úgyis jelzi ha valami feladat van.
Mindezek ellenére kétlem, hogy mindenki egyfolytában túrázni és külföldre járna, de én ráérek 😊
Klaci79
Én is megyek külföldre és ott jóval kevesebbet foglalkozom ilyen dolgokkal, max csak reggeli átolvasás gyanánt lépek fel.

több mint 8 éve
vassadi
Azert az FA piacon az esetleges felullicitalasok/visszajelzesek miatt lehet hogy elcsuszik a dolog... meg akkor is ha mindenki minel hamarabb emel.. nem hiszem hogy minden GM van minden nap netkozelben.
Igor
Lehet én látom rosszul, de a mai telefonok világában ez az egész FA lebonyolítás kib@szott lassú 😕
Klaci79
???

Ha valaki kulfoldre utazik, detto nem biztos hogy ezen kell/tud logni, arrol meg ne is beszeljunk ha komolyabb bajok vannak..

Szerintem ezen nem kell rugozni sokat, 3 kor menjen le a draftig (az 1-2 nap csuszasokkal siman belefer), es nincs nagy gond. Foleg ha a draft a 20-22-i hetvegen van, akkor plane van idonk.

Ha gyorsabb lenne a dolog, meg tobb "kenyszer"trade lenne, mert mindenki unna a banant..
Igor
Szerencsés ha 3 napra el tudsz menni olyan helyre ahol nincs net 😊 Gyanítom ritka kivétel vagy. Én még valahogy külföldön is mindig belebotlok.
Amúgy csak megállapítottam, hogy szerintem baromi lassan megy ez az egész. Nem gond, max ritkábban jövök ide, de az email úgyis jelzi ha valami feladat van.
Mindezek ellenére kétlem, hogy mindenki egyfolytában túrázni és külföldre járna, de én ráérek 😊
több mint 8 éve
vassadi
Igor
Ha egy első körben vezető ajánlatot felüllicitálnak, akkor a GM-nek az értesítéstől számított 48 órán belül (tehát értelemszerűen az alap határidőn túl is) lehetősége van ráemelni, úgyhogy az általad felhozott probléma nem valós. 😊
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 749 — No 1 duplaszánkó fan
vassadi
Igor
Klaci79
???

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)