GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Így van.Akire nem jött ajánlat arra a 2. körben lehet tenni vagy automatikusan a következő fordulóba kerülnek?Sztem lehet, mert az elsőszámú célpontról lemaradó GM-ek nyilván rástartolnak a következő célpontra.
Klaci79
Asszem azok kerülnek a következő körbe, akik a 2. körben sem kapnak ajánlatot.
Soldados
De amúgy a szabálykönyvben megtalálható a free agency leírása. 😊
több mint 8 éve
A rozik majdnem meglopták szegény Cousinsot is jó pár millától.De ajánlott, de sokkal kevesebb lóvéval.
Somos Nelsonra senki se ajánlott 3 évesnél hosszabb szerződést?
Ork
több mint 8 éve
Akire nem jött ajánlat arra a 2. körben lehet tenni vagy automatikusan a következő fordulóba kerülnek?Sztem lehet, mert az elsőszámú célpontról lemaradó GM-ek nyilván rástartolnak a következő célpontra.
Klaci79
Asszem azok kerülnek a következő körbe, akik a 2. körben sem kapnak ajánlatot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sztem vigyék el őket, nem ők hibáztak, másnak meg lett volna lehetősége ajánlani, így talán a legkorrektebb.mondjuk az túlzás, hogy másnak lett volna lehetősége, én pl. ajánlottam X millát Cousinsnak amitől többet nem szeretnék, de akkor azt nem tudom odatolni sem Wakenek sem Bennettnek? én inkább a második körbe raknám őket
gabokocka
több mint 8 éve
Akire nem jött ajánlat arra a 2. körben lehet tenni vagy automatikusan a következő fordulóba kerülnek?
több mint 8 éve
A rozik majdnem meglopták szegény Cousinsot is jó pár millától.Somos Nelsonra senki se ajánlott 3 évesnél hosszabb szerződést?
több mint 8 éve
Sztem vigyék el őket, nem ők hibáztak, másnak meg lett volna lehetősége ajánlani, így talán a legkorrektebb.Jó megoldás nincs, így bűnhődnek legkevésbé a vétlenek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ez így korrekt a részéről. Nekem ennyi elég is. 😊Én annyit elárulok, hogy Igor a saját korábbi árazásához képest belül volt a 20%-on, vagyis ha az lett volna Allen ára, amennyire ő tartotta, akkor tehetett volna 2. körös offert.Ezért mondom, hogy éljen Rosenhaus, hogy tudta, hogy lesz egy balek. 😊Ez a Keenan Allen offer valami brutális! Annyit kap, mint Jordy Nelson, vagy mint AB. Sakadok. 😊 Éljen Rosenhaus. 😉Ennek mi köze a Rosenhaushoz? Volt olyan GM a piacon, aki ennyire értékelte. 😊
Soldados
somoskovig
Amúgy Igor, elárulod az összeged. :p
Soldados
somoskovig

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Véleményem van, de mivel most érintett vagyok, nem szeretnék kardoskodni.Tudom, hogy nem jó megoldás. A másik az, hogy vihetitek kivételesen így a két játékost, nekem azzal sincs bajom.Szerintem őket vegyük ki ebből a körből és kerüljenek át a 2. körbe. Tudom, hogy ez se jó megoldás, de nincs jobb ötletem.Attól se lesz fairebb.
somoskovig
Soldados
somoskovig
Döntsön Ádi vagy a többség.

több mint 8 éve
Én annyit elárulok, hogy Igor a saját korábbi árazásához képest belül volt a 20%-on, vagyis ha az lett volna Allen ára, amennyire ő tartotta, akkor tehetett volna 2. körös offert.Ezért mondom, hogy éljen Rosenhaus, hogy tudta, hogy lesz egy balek. 😊Ez a Keenan Allen offer valami brutális! Annyit kap, mint Jordy Nelson, vagy mint AB. Sakadok. 😊 Éljen Rosenhaus. 😉Ennek mi köze a Rosenhaushoz? Volt olyan GM a piacon, aki ennyire értékelte. 😊
Soldados
somoskovig
Soldados
több mint 8 éve
Ezért mondom, hogy éljen Rosenhaus, hogy tudta, hogy lesz egy balek. 😊Ez a Keenan Allen offer valami brutális! Annyit kap, mint Jordy Nelson, vagy mint AB. Sakadok. 😊 Éljen Rosenhaus. 😉Ennek mi köze a Rosenhaushoz? Volt olyan GM a piacon, aki ennyire értékelte. 😊
Soldados
somoskovig

több mint 8 éve
Ez a Keenan Allen offer valami brutális! Annyit kap, mint Jordy Nelson, vagy mint AB. Sakadok. 😊 Éljen Rosenhaus. 😉Ennek mi köze a Rosenhaushoz? Volt olyan GM a piacon, aki ennyire értékelte. 😊
Soldados
több mint 8 éve
Tudom, hogy nem jó megoldás. A másik az, hogy vihetitek kivételesen így a két játékost, nekem azzal sincs bajom.Szerintem őket vegyük ki ebből a körből és kerüljenek át a 2. körbe. Tudom, hogy ez se jó megoldás, de nincs jobb ötletem.Attól se lesz fairebb.
somoskovig
Soldados
több mint 8 éve
Szerintem őket vegyük ki ebből a körből és kerüljenek át a 2. körbe. Tudom, hogy ez se jó megoldás, de nincs jobb ötletem.Attól se lesz fairebb.
somoskovig

több mint 8 éve
Részemről oda is adnám...hiba volt, de ne őket szívassuk ezért...
több mint 8 éve
Szerintem őket vegyük ki ebből a körből és kerüljenek át a 2. körbe. Tudom, hogy ez se jó megoldás, de nincs jobb ötletem.
több mint 8 éve
Na most ez így azért érdekes... Egyrészt valóban nem az enyém még, másrészt az rohadtul nem fair, hogy most más úgy ajánlhat, hogy tudja a vezető licitemet. :/Cameron WakeEzzel az a gond, hogy ha egyetlen ajánlat érkezik valakire, akkor nála lesz második kör...
Chargers – Csak ők ajánlottak.
Michael Bennett
Ravens – Szintén csak ők ajánlottakChargers LT
vassadi
Szerkesztette: somoskovig

több mint 8 éve
Cameron WakeEzzel az a gond, hogy ha egyetlen ajánlat érkezik valakire, akkor nála lesz második kör...
Chargers – Csak ők ajánlottak
Michael Bennett
Ravens – Szintén csak ők ajánlottakChargers LT
Szerkesztette: somoskovig
több mint 8 éve
A négy adminisztrátor külön hirdet, vagy össze lesz gyűjtve és egybe kerül ki? 😊Külön, én most kezdek összesíteni.
Soldados
több mint 8 éve
A négy adminisztrátor külön hirdet, vagy össze lesz gyűjtve és egybe kerül ki? 😊

több mint 8 éve
Én is megyek külföldre és ott jóval kevesebbet foglalkozom ilyen dolgokkal, max csak reggeli átolvasás gyanánt lépek fel.Szerencsés ha 3 napra el tudsz menni olyan helyre ahol nincs net 😊 Gyanítom ritka kivétel vagy. Én még valahogy külföldön is mindig belebotlok.???Lehet én látom rosszul, de a mai telefonok világában ez az egész FA lebonyolítás kib@szott lassú 😕vassadiAzert az FA piacon az esetleges felullicitalasok/visszajelzesek miatt lehet hogy elcsuszik a dolog... meg akkor is ha mindenki minel hamarabb emel.. nem hiszem hogy minden GM van minden nap netkozelben.
Igor
Klaci79
En aprilis elejen elmegyek 3 napra turazni.. ott biztos nem lesz net 😊
Ha valaki kulfoldre utazik, detto nem biztos hogy ezen kell/tud logni, arrol meg ne is beszeljunk ha komolyabb bajok vannak..
Szerintem ezen nem kell rugozni sokat, 3 kor menjen le a draftig (az 1-2 nap csuszasokkal siman belefer), es nincs nagy gond. Foleg ha a draft a 20-22-i hetvegen van, akkor plane van idonk.
Ha gyorsabb lenne a dolog, meg tobb "kenyszer"trade lenne, mert mindenki unna a banant..
Igor
Amúgy csak megállapítottam, hogy szerintem baromi lassan megy ez az egész. Nem gond, max ritkábban jövök ide, de az email úgyis jelzi ha valami feladat van.
Mindezek ellenére kétlem, hogy mindenki egyfolytában túrázni és külföldre járna, de én ráérek 😊
Klaci79

több mint 8 éve
Szerencsés ha 3 napra el tudsz menni olyan helyre ahol nincs net 😊 Gyanítom ritka kivétel vagy. Én még valahogy külföldön is mindig belebotlok.???Lehet én látom rosszul, de a mai telefonok világában ez az egész FA lebonyolítás kib@szott lassú 😕vassadiAzert az FA piacon az esetleges felullicitalasok/visszajelzesek miatt lehet hogy elcsuszik a dolog... meg akkor is ha mindenki minel hamarabb emel.. nem hiszem hogy minden GM van minden nap netkozelben.
Igor
Klaci79
Ha valaki kulfoldre utazik, detto nem biztos hogy ezen kell/tud logni, arrol meg ne is beszeljunk ha komolyabb bajok vannak..
Szerintem ezen nem kell rugozni sokat, 3 kor menjen le a draftig (az 1-2 nap csuszasokkal siman belefer), es nincs nagy gond. Foleg ha a draft a 20-22-i hetvegen van, akkor plane van idonk.
Ha gyorsabb lenne a dolog, meg tobb "kenyszer"trade lenne, mert mindenki unna a banant..
Igor
Amúgy csak megállapítottam, hogy szerintem baromi lassan megy ez az egész. Nem gond, max ritkábban jövök ide, de az email úgyis jelzi ha valami feladat van.
Mindezek ellenére kétlem, hogy mindenki egyfolytában túrázni és külföldre járna, de én ráérek 😊
több mint 8 éve
Ha egy első körben vezető ajánlatot felüllicitálnak, akkor a GM-nek az értesítéstől számított 48 órán belül (tehát értelemszerűen az alap határidőn túl is) lehetősége van ráemelni, úgyhogy az általad felhozott probléma nem valós. 😊vassadiAzert az FA piacon az esetleges felullicitalasok/visszajelzesek miatt lehet hogy elcsuszik a dolog... meg akkor is ha mindenki minel hamarabb emel.. nem hiszem hogy minden GM van minden nap netkozelben.
Igor
több mint 8 éve
???Lehet én látom rosszul, de a mai telefonok világában ez az egész FA lebonyolítás kib@szott lassú 😕vassadiAzert az FA piacon az esetleges felullicitalasok/visszajelzesek miatt lehet hogy elcsuszik a dolog... meg akkor is ha mindenki minel hamarabb emel.. nem hiszem hogy minden GM van minden nap netkozelben.
Igor
Klaci79
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)