GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 650
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fucu virítsd a lóvét!

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
a kedves Ravens annak idején is rámlicitálhatott volna :3

több mint 12 éve
Tony G bevezetve a Redskins keretbe.

A Chargers-Rams párost felvittem hivatalosba, így már csak a Packers-Redskins-Broncos csapatoknál van kupleráj.

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
akkor mit diktál a Justice League? adam8 capje nem bírja el, szóval egyből a cut topikba írja be aztán mehet a versengés?Höri
Hát szerintem ha már így állunk meg kéne hagyni adam8-nak a lehetőséget hogy mást vágjon ki...Rataxes
azt o nem akarja, ha jol vettem ki a szavaibol.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
hori te pedig a szabalyzatot nem fogod szeretni. annak ertelmeben ha vki nem irja be a szerzodest 3 nap alatt, akkor a playa az eves atlaggal megegyezo szerzodest kap, tehat nyert licit eseten mindenkepp ezesetben a skinse tony g, csak a valtozo osszegu szerzodest bukta a be nem irassal. ottvan a szabalyzat vegen, nezd csak meg.
azert szep probalkozas vot 😉MMMS
akkor mit diktál a Justice League? adam8 capje nem bírja el, szóval egyből a cut topikba írja be aztán mehet a versengés?Höri
sztem logikus. ha neki nem kell, akkor cut/waive es mehet erte a tolongas, mint mas kivagottra.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Hát szerintem ha már így állunk meg kéne hagyni adam8-nak a lehetőséget hogy mást vágjon ki...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 918 — Patriots fan
Odaadom én Hörinek.adam8
Dehogy adod! Nem jótékonysági intézmény ez. Ha szabály szerint a tiéd, akkor cseréld el vele, jó drágán 😉

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
hori te pedig a szabalyzatot nem fogod szeretni. annak ertelmeben ha vki nem irja be a szerzodest 3 nap alatt, akkor a playa az eves atlaggal megegyezo szerzodest kap, tehat nyert licit eseten mindenkepp ezesetben a skinse tony g, csak a valtozo osszegu szerzodest bukta a be nem irassal. ottvan a szabalyzat vegen, nezd csak meg.
azert szep probalkozas vot 😉MMMS
akkor mit diktál a Justice League? adam8 capje nem bírja el, szóval egyből a cut topikba írja be aztán mehet a versengés?

több mint 12 éve
Odaadom én Hörinek.

több mint 12 éve
azert szep probalkozas vot 😉

több mint 12 éve
Az tényleg szép... De hogyan? 😊 A kereső szerint a 'Skins licitált rá utoljára, cut/waive meg nem volt... Adam8 elfelejtett szerződést adni?Rataxes
bizony

több mint 12 éve
Az tényleg szép... De hogyan? 😊 A kereső szerint a 'Skins licitált rá utoljára, cut/waive meg nem volt... Adam8 elfelejtett szerződést adni?

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 918 — Patriots fan
Szép húzás Höri! Hogy menj a... 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
ilyenkor még van paycut? 😮kristof
nincs, már Spikes-nál se nagyon akartam tolerálni de az ő esetében is IRL is előfordulhatna ilyesmi.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
ha ezt tudom...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ilyenkor még van paycut? 😮
több mint 12 éve
Ha minden igaz Hörinek kell küldeni PM-ben.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
kiválasztott UDFA-kat (PS-be) hova írjam be ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
az kell h legyen

keress az arcokra wikin az eleg megbizhato.

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
minden roster up to date a googledoxban ?

h ki tudja keresni h ki nincs rosteren a PS töltelék jelöltjeim közül.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Nekem mit kell?adam8
mint látható 63 játékosod van beírva. ki a felesleges?

kikerestem szóval gondolom Moss és Bell, de waivelve sose voltak. Terrell Manning nem Ps-képes, se Quanterus

több mint 12 éve
Nekem mit kell?adam8
Szerintem arra gondolhatott Höri hogy 53 név legyen a rosteren, ne neki kelljen kimatekozni hogy melyik player hány helyre van beírva a depthbe.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 842
Hát felőlem jövő hétre is csinálhatod annyira nem zavar, hogy az hihetetlenWyatt
Akkor miért jött a megjegyzés?
több mint 12 éve
Nekem mit kell?

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát felőlem jövő hétre is csinálhatod annyira nem zavar, hogy az hihetetlen