GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Tony G bevezetve a Redskins keretbe.A Chargers-Rams párost felvittem hivatalosba, így már csak a Packers-Redskins-Broncos csapatoknál van kupleráj.
több mint 12 éve
azt o nem akarja, ha jol vettem ki a szavaibol.akkor mit diktál a Justice League? adam8 capje nem bírja el, szóval egyből a cut topikba írja be aztán mehet a versengés?HöriHát szerintem ha már így állunk meg kéne hagyni adam8-nak a lehetőséget hogy mást vágjon ki...Rataxes
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
sztem logikus. ha neki nem kell, akkor cut/waive es mehet erte a tolongas, mint mas kivagottra.hori te pedig a szabalyzatot nem fogod szeretni. annak ertelmeben ha vki nem irja be a szerzodest 3 nap alatt, akkor a playa az eves atlaggal megegyezo szerzodest kap, tehat nyert licit eseten mindenkepp ezesetben a skinse tony g, csak a valtozo osszegu szerzodest bukta a be nem irassal. ottvan a szabalyzat vegen, nezd csak meg.akkor mit diktál a Justice League? adam8 capje nem bírja el, szóval egyből a cut topikba írja be aztán mehet a versengés?Höri
azert szep probalkozas vot 😉MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
akkor mit diktál a Justice League? adam8 capje nem bírja el, szóval egyből a cut topikba írja be aztán mehet a versengés?HöriHát szerintem ha már így állunk meg kéne hagyni adam8-nak a lehetőséget hogy mást vágjon ki...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Odaadom én Hörinek.adam8Dehogy adod! Nem jótékonysági intézmény ez. Ha szabály szerint a tiéd, akkor cseréld el vele, jó drágán 😉
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
hori te pedig a szabalyzatot nem fogod szeretni. annak ertelmeben ha vki nem irja be a szerzodest 3 nap alatt, akkor a playa az eves atlaggal megegyezo szerzodest kap, tehat nyert licit eseten mindenkepp ezesetben a skinse tony g, csak a valtozo osszegu szerzodest bukta a be nem irassal. ottvan a szabalyzat vegen, nezd csak meg.akkor mit diktál a Justice League? adam8 capje nem bírja el, szóval egyből a cut topikba írja be aztán mehet a versengés?
azert szep probalkozas vot 😉MMMS
több mint 12 éve
hori te pedig a szabalyzatot nem fogod szeretni. annak ertelmeben ha vki nem irja be a szerzodest 3 nap alatt, akkor a playa az eves atlaggal megegyezo szerzodest kap, tehat nyert licit eseten mindenkepp ezesetben a skinse tony g, csak a valtozo osszegu szerzodest bukta a be nem irassal. ottvan a szabalyzat vegen, nezd csak meg.azert szep probalkozas vot 😉
több mint 12 éve
Az tényleg szép... De hogyan? 😊 A kereső szerint a 'Skins licitált rá utoljára, cut/waive meg nem volt... Adam8 elfelejtett szerződést adni?Rataxesbizony
több mint 12 éve
Az tényleg szép... De hogyan? 😊 A kereső szerint a 'Skins licitált rá utoljára, cut/waive meg nem volt... Adam8 elfelejtett szerződést adni?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Szép húzás Höri! Hogy menj a... 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
ilyenkor még van paycut? 😮kristofnincs, már Spikes-nál se nagyon akartam tolerálni de az ő esetében is IRL is előfordulhatna ilyesmi.
több mint 12 éve
ha ezt tudom...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ilyenkor még van paycut? 😮
több mint 12 éve
Ha minden igaz Hörinek kell küldeni PM-ben.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
kiválasztott UDFA-kat (PS-be) hova írjam be ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
az kell h legyenkeress az arcokra wikin az eleg megbizhato.
több mint 12 éve
minden roster up to date a googledoxban ?h ki tudja keresni h ki nincs rosteren a PS töltelék jelöltjeim közül.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Nekem mit kell?adam8mint látható 63 játékosod van beírva. ki a felesleges?
kikerestem szóval gondolom Moss és Bell, de waivelve sose voltak. Terrell Manning nem Ps-képes, se Quanterus
több mint 12 éve
Nekem mit kell?adam8Szerintem arra gondolhatott Höri hogy 53 név legyen a rosteren, ne neki kelljen kimatekozni hogy melyik player hány helyre van beírva a depthbe.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hát felőlem jövő hétre is csinálhatod annyira nem zavar, hogy az hihetetlenWyattAkkor miért jött a megjegyzés?
több mint 12 éve
Hát felőlem jövő hétre is csinálhatod annyira nem zavar, hogy az hihetetlen