GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
A lopható waiver játékosokról nem lesz lista idén? Csak a lusták kedvéért. 😀
több mint 12 éve
I'm passionate in love AND HATE! 😀triad ahhoz képest h nem rajongasz tebowért elég aktívan pörögsz rajta minden topikban 😀briareosMiért, kötelező hogy keljen évente 1et? 😀iktriadmert nem claimeltem idén senkitSzegecsAkkor minek kellett ide Tebow? 😛iktriadEgyébként itt nem volt logóváltás? 😀iktriadNem, mi sikeresek vagyunk, nincs szükség ilyen média és pr trükkökreSzegecs
több mint 12 éve
triad ahhoz képest h nem rajongasz tebowért elég aktívan pörögsz rajta minden topikban 😀Miért, kötelező hogy keljen évente 1et? 😀iktriadmert nem claimeltem idén senkitSzegecsAkkor minek kellett ide Tebow? 😛iktriadEgyébként itt nem volt logóváltás? 😀iktriadNem, mi sikeresek vagyunk, nincs szükség ilyen média és pr trükkökreSzegecs
több mint 12 éve
Miért, kötelező hogy keljen évente 1et? 😀mert nem claimeltem idén senkitSzegecsAkkor minek kellett ide Tebow? 😛iktriadEgyébként itt nem volt logóváltás? 😀iktriadNem, mi sikeresek vagyunk, nincs szükség ilyen média és pr trükkökreSzegecs
több mint 12 éve
mert nem claimeltem idén senkitAkkor minek kellett ide Tebow? 😛iktriadEgyébként itt nem volt logóváltás? 😀iktriadNem, mi sikeresek vagyunk, nincs szükség ilyen média és pr trükkökreSzegecs

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Akkor minek kellett ide Tebow? 😛Egyébként itt nem volt logóváltás? 😀iktriadNem, mi sikeresek vagyunk, nincs szükség ilyen média és pr trükkökreSzegecs
több mint 12 éve
igor is biztos eladna parat 😀valamelyik guardomat eladom ha kell vkinek 😀MMMSha megoldod, hogy átstruktúrálhassam a szerződését, okéBaltimoreDefense
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
valamelyik guardomat eladom ha kell vkinek 😀MMMSha megoldod, hogy átstruktúrálhassam a szerződését, oké
több mint 12 éve
valamelyik guardomat eladom ha kell vkinek 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
jah 😊Belül én voltam a gyorsabb, kívülről téged írt annak 😊Na menj a picsába, hogy ugyanabban a másodpercben küldtük el 😀Wyattlassú vagy 😛
most mifasz van előbb én voltam előbb, már Te 😀BaltimoreDefense
De már mindegy is 😊Wyatt
több mint 12 éve
Belül én voltam a gyorsabb, kívülről téged írt annak 😊Na menj a picsába, hogy ugyanabban a másodpercben küldtük el 😀Wyattlassú vagy 😛
most mifasz van előbb én voltam előbb, már Te 😀BaltimoreDefense
De már mindegy is 😊

több mint 12 éve
Na menj a picsába, hogy ugyanabban a másodpercben küldtük el 😀Wyattlassú vagy 😛
több mint 12 éve
waiver fun fact: 4 csapat idén még senkit sem claimelt, nyilván azok akik legelől vannak.én a 32. helyről kúsztam fel a negyedikre, cél a dobogó.
több mint 12 éve
Shilkor, a legjobbkor léptél le, mert most látom, hogy Amadeus nem adott szerződést Ed Reednek...Még itt vok mindjárt intézek vele vmit
3 év, 4 millió a nyertes licit.Höri
több mint 12 éve
FYIdolgozok mint a gép, már a teljes offenset és a safetyket is átigazoltam
több mint 12 éve
bővítem a mondatot: 8 fős PS kéne és 53 fős aktív keret 😀Done, sorry for lateTocaPS lopkodás mikortól lesz? Holnaptól nem leszek vasárnapig és lenne 1-2 célpontom...Shilkorha Toca ír practise squadotHöri
több mint 12 éve
Done, sorry for latePS lopkodás mikortól lesz? Holnaptól nem leszek vasárnapig és lenne 1-2 célpontom...Shilkorha Toca ír practise squadotHöri
több mint 12 éve
Shilkor, a legjobbkor léptél le, mert most látom, hogy Amadeus nem adott szerződést Ed Reednek...3 év, 4 millió a nyertes licit.
több mint 12 éve
Egyébként itt nem volt logóváltás? 😀iktriadNem, mi sikeresek vagyunk, nincs szükség ilyen média és pr trükkökre

The response must be equal to the threat.