GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Jó hosszú vizsgaWyattJó, egész héten dolgoztam szabadságolás miatt, ne haragudj.
több mint 12 éve
a közleményekben említett 8 csapatból egyik sem rendezte a dolgait az elmúlt 24 órában, megtisztelőHöriHolnap vizsga, szombatra kész!
több mint 12 éve
a közleményekben említett 8 csapatból egyik sem rendezte a dolgait az elmúlt 24 órában, megtisztelőHöriBocs, éjszaka megcsinálom.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
a közleményekben említett 8 csapatból egyik sem rendezte a dolgait az elmúlt 24 órában, megtisztelőHöriBocs, idióta napom volt, de most elméletileg megvagyok.
több mint 12 éve
a közleményekben említett 8 csapatból egyik sem rendezte a dolgait az elmúlt 24 órában, megtisztelő
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azóta szerkesztve is lett a poszt 😊több mint 12 éve
Ha kihirdeted az UDFA igényem elbírálását, akkor hirdetek végleges DC-t.somoskovig2 napja beírtam az udfa topikba mindenkiétHöri
Az utóbbi poszt mai. 😊Ha még kinéztem magamnak egy UDFA-t, akkor mi a teendő? FA-licit?somoskovigPM nekemHöri
több mint 12 éve
fun fact: 4 olyan játékos van akit IRL draftoltak de itt nem kellett senkinek, az egyik 6. körös ráadásul 😀
több mint 12 éve
Ha kihirdeted az UDFA igényem elbírálását, akkor hirdetek végleges DC-t.somoskovig2 napja beírtam az udfa topikba mindenkiét
több mint 12 éve
Igazából annyira nem érdekel a punterem minősége, inkább minél olcsóbb legyen 😊 Neki még 3 évig van szerződése és csak 685k, legalább egy darabig nem lesz vele gond.De egyébként PFF szerint jobb volt 2012-ben ratingben, hang time-ban, és 20-on belüli puntokban is, meg az átlaga is jobb. Maddenben biztos sokkal szarabb de azt leszarom 😀
szerk.:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ha kihirdeted az UDFA igényem elbírálását, akkor hirdetek végleges DC-t.
több mint 12 éve
Mikor kezdődik a "szezon"?Farkybelátható időn kívül.
attól függ Döme mikor vesz magának számítógépet a vikingektől és hogy át tudja-e vállalni a maddenes feladatkörét.
ezenkívül a rosterzárás után én olyan 6-7 nap alatt át szoktam igazolni a teljes ligát, de hétvégente nem vagyok a gépemnél és vizsgaidőszak is van. Utána pedig rating javítási hullám is indul, az legalább annyi idő megint.
tehát soká. ezért kellene haladni
több mint 12 éve
Mikor kezdődik a "szezon"?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ha még kinéztem magamnak egy UDFA-t, akkor mi a teendő? FA-licit?somoskovigPM nekem
több mint 12 éve
Ha még kinéztem magamnak egy UDFA-t, akkor mi a teendő? FA-licit?
több mint 12 éve
gdavid: Curry sztem már az enyém, mert nem mostanába lett cutolva...Kicsit késő van már, azt hittem, hogy most vágták ki. Biztos káprázott a szemem 😀 Persze, hogy a tiéd!
bowl.hu/forum/manager_jatek/hivatalos_kozlemenyek/818661Shilkor
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
gdavid: Curry sztem már az enyém, mert nem mostanába lett cutolva...több mint 12 éve
" tilos FA-n megszerzett játékost tradelni (ha mégsem kell, akkor cut az egyetlen út)"
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes