GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
nekiállok, még az összes franchise fájl megvan 😀kéne egy topic amiben ezeket vezetjükbraxa88Most mondanám hogy szégyellem magam, de abból kettőt még az elődöm hozott össze, a harmadikat meg mintha megnyertem volna 😀Rataxesszerintem hármat vesztett Go Vikings, de a fene se emlékszik már. A super bowlokat se nagyon tudom felsorolni 2007 ótaHöri
több mint 12 éve
Változnak az idők 😛 De majd a hatodik héten edzünk egyet a nagy meccsre 😊 (nem akartam egyébként arcoskodni, de a "Harbowl"-okat megszégyenítő szóviccet nem hagyhattam ki 😀 )
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
nem sokáig.... 😛Lehet tévedek de mintha én lennek a raining NFC Champion 😉empty taxiIdén akarok SB-t nyerniempty taxiAz sajnos lehetetlen, sőt a Super PappGáBowl sem jöhet össze, hiszen egy konfban vagyunk... Elégedj meg a konferenciadöntő részvétellel 😛 😊Rataxes
több mint 12 éve
Lehet tévedek de mintha én lennek a raining NFC Champion 😉Idén akarok SB-t nyerniempty taxiAz sajnos lehetetlen, sőt a Super PappGáBowl sem jöhet össze, hiszen egy konfban vagyunk... Elégedj meg a konferenciadöntő részvétellel 😛 😊Rataxes

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Valóban 😊 Sőt lehet hogy négyet? 2011 júniusi PR-ben írtad:16. Minnesota VikingsAkkor még az SB-ig jutottunk, a legutóbbi szezon viszont csúnyán elúszott 😊
Számos klasszissal bír a Vikes, akik meccseket nyerhetnek, de! Ez a csapat nem a rutinos és fiatal játékosok remek elegye, hanem kiörgeedő illetve rutintalan játékosok közös halmaza, szóval elég messze a zsinórban 5. (!) NFC döntő.Höri
.png)
több mint 12 éve
kéne egy topic amiben ezeket vezetjükMost mondanám hogy szégyellem magam, de abból kettőt még az elődöm hozott össze, a harmadikat meg mintha megnyertem volna 😀Rataxesszerintem hármat vesztett Go Vikings, de a fene se emlékszik már. A super bowlokat se nagyon tudom felsorolni 2007 ótaHöri
több mint 12 éve
Most mondanám hogy szégyellem magam, de abból kettőt még az elődöm hozott össze, a harmadikat meg mintha megnyertem volna 😀Rataxesszerintem hármat vesztett Go Vikings, de a fene se emlékszik már. A super bowlokat se nagyon tudom felsorolni 2007 óta
több mint 12 éve
Most mondanám hogy szégyellem magam, de abból kettőt még az elődöm hozott össze, a harmadikat meg mintha megnyertem volna 😀 Jó azóta volt egy rendkívül hosszú (egy szezon) rebuilding időszak, de idén újra támadunk 😊
.png)
több mint 12 éve
mondja ezt a háromszoros NFC döntő vesztes franchise vezére.Idén akarok SB-t nyerniempty taxiAz sajnos lehetetlen, sőt a Super PappGáBowl sem jöhet össze, hiszen egy konfban vagyunk... Elégedj meg a konferenciadöntő részvétellel 😛 😊Rataxes
több mint 12 éve
Idén akarok SB-t nyerniempty taxiAz sajnos lehetetlen, sőt a Super PappGáBowl sem jöhet össze, hiszen egy konfban vagyunk... Elégedj meg a konferenciadöntő részvétellel 😛 😊
.png)
több mint 12 éve
Idén akarok SB-t nyerniempty taximégse látom nálad Boss Baileyt, Pat White-ot és Wilhite-ot
több mint 12 éve
csak az enyéim? 😕Idén akarok SB-t nyerni, sok öregedő playám van, Kaepnek is új szerződést kell adnom, a köv 2 szezon az ink a rebuildingről fog szólni.empty taximinden játékosod öregedikSzegecs

Madden hates me.
több mint 12 éve
Benjamin Button nincs rosteren? 😊
.png)
több mint 12 éve
Idén akarok SB-t nyerni, sok öregedő playám van, Kaepnek is új szerződést kell adnom, a köv 2 szezon az ink a rebuildingről fog szólni.empty taximinden játékosod öregedik

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Idén akarok SB-t nyerni, sok öregedő playám van, Kaepnek is új szerződést kell adnom, a köv 2 szezon az ink a rebuildingről fog szólni.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Mintha nem lenne majd kivágva ő is a 3-4. éve utánBtw, ezen a poszton még ez sem kizárt

több mint 12 éve
tied
több mint 12 éve
IRL Jags ≠ GM Jags 😊 Az bizony Szegecs csapata, bele kell törődni... 😊 ( Ezen az alapon mindjárt kivágom AP-t, csak hogy Tocát felbosszantsam 😀 )RataxesNem mered 😀
több mint 12 éve
Ez ideálisabb és frissebb válaszgif lett volna.Szegecs

Szegecs is eternal.Ha idén összejön a Superbowl W neki, részemről rendben. Én meg akkor olyan leszek mint Károly herceg -> örökös trónörökös.
Amúgyis csak jót tett a franchisenak ha tényleg jót akarsz a gm game jagsnek azért szorítasz h mindig ő vigyebriareos
több mint 12 éve
Szegecs is eternal.Amúgyis csak jót tett a franchisenak ha tényleg jót akarsz a gm game jagsnek azért szorítasz h mindig ő vigye
több mint 12 éve
Szegecs asszem finoman felszólítottak a távozásra 😊
több mint 12 éve
Egy kicsit igen és amíg kívűről figyeltem az eseményeket, nem csak kicsit.IRL Jags ≠ GM Jags 😊 Az bizony Szegecs csapata, bele kell törődni... 😊 ( Ezen az alapon mindjárt kivágom AP-t, csak hogy Tocát felbosszantsam 😀 )Rataxesde iktriad klubhű, ezért Szegecsnek drukkol a szimulálás alatt is.Höri
Plusz titkon reménykedem, hogy egyszer megöröklöm a helyét...
Szegecs