GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 852
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 369 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
június 3. ugyebár a kerethírdetési határidő, ha addigra nem sikerül amadeusnak valami haladást elérni a keretével akkor kénytelen lesz a liga elvenni a tulajdonjogot Atlanta városától.Höri
felmondtamAmadeus91
Minden NFLbe vágyó kazah tragédiaként éli meg ezt a lépést. 😕
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
el is tudom kepzelni ork sunyi troll mosolyat amint a tenyeret dorzsolgeti, mikozben ujra es ujra atirja a kijavitott kepletet 😀
apropo Corda feje mien lehetett amikor meghallotta a nevet drafton ? mar epp elkezdene orulni h mien elokelo helyen vittek el, amikor villanykent hasit a tudataba, h a mezony kb legrasszistabb csapata valasztotta ki 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Kész, egyelőre bent hagytam a régit Cin Old néven... Majd azért szerintem nézzen rá Ork az újra hogy stimmelnek-e az összegek 😊
Arra majd figyelj amikor törölsz hogy a roster és a bünti sáv közötti rejtett sorokat ne töröld ki, az tartalmazza a nullásokat amit korábban írtam (azok nélkül nem működik a top 51-et számoló képlet 😊 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Rata csinálni kéne egy új Bengals táblát mert ha beleírok szétesik az egész.

biztos vagyok benne, hogy Ork hekkelte meg, hogy megtarthassa a KKK embereit.

több mint 12 éve
Jó hát mindenki másban tehetséges... Attól hogy "van akit" 2 zsemléért nem küldenék le a kisboltba, attól más területen még lehet értékes ember 😀

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

azert azt nem hittem vna h egyszer megelem, h vkinek nehezseget okoz a gm game szabalyrendszere es a rosterepites rejtelme. ketsegtelen, mint mindent, ezt is lehet jol-rosszul csinalni, de ez 😂
zsombi ba megy a helyere ? hatha bekit visszalehetne csabitani 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Höri Andrew Jackson - Bills Tyler Nielsen - Vikings tagnak kéne lennie legalábbis nem találtam náluk nyomott hogy ki lettek volna vágvaOrk
 www.spotrac.com/nfl/minnesota-vikings/tyler-nielsen/
 www.spotrac.com/nfl/buffalo-bills/andrew-jackson/

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Höri Andrew Jackson - Bills Tyler Nielsen - Vikings tagnak kéne lennie legalábbis nem találtam náluk nyomott hogy ki lettek volna vágvaOrk
szeretném látni amint fel vannak tüntetve a csapat tagjaként.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 404
június 3. ugyebár a kerethírdetési határidő, ha addigra nem sikerül amadeusnak valami haladást elérni a keretével akkor kénytelen lesz a liga elvenni a tulajdonjogot Atlanta városától.Höri
felmondtam
több mint 12 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Höri Andrew Jackson - Bills Tyler Nielsen - Vikings tagnak kéne lennie legalábbis nem találtam náluk nyomott hogy ki lettek volna vágva
több mint 12 éve
június 3. ugyebár a kerethírdetési határidő, ha addigra nem sikerül amadeusnak valami haladást elérni a keretével akkor kénytelen lesz a liga elvenni a tulajdonjogot Atlanta városától.

több mint 12 éve
Kéne a lájk mellé valami megtapsolós feature is 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ha keretet hirdetek az már végleges, vagy lehet még alakítani rajta? (esetleges kivágott játékosokra tudok-e licitálni, stb.)Rataxes
tudsz

több mint 12 éve
Ha keretet hirdetek az már végleges, vagy lehet még alakítani rajta? (esetleges kivágott játékosokra tudok-e licitálni, stb.)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 369 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az OG, Kelemete probléma is elhárítva. Köszönöm, hogy szóltatok.
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
1. csapatként keretet hirdettem az új szezonra. Gondolom biztos van benne 1-2 hivba, szóval a veteránok a comishsal az élen nézzenek rá.
Tudom, hogy még 1 ember kell a Practice squadba ez vagy UDFA rookie lesz vagy 1 másik csapat practice squadosa.iktriad
az OG-d is kevés az aktív keretben nem?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kelemete sem PS eligble a fizetése miatt, és amúgy nem is Sergionak hívják. 😀

több mint 12 éve
1. csapatként keretet hirdettem az új szezonra. Gondolom biztos van benne 1-2 hivba, szóval a veteránok a comishsal az élen nézzenek rá.
Tudom, hogy még 1 ember kell a Practice squadba ez vagy UDFA rookie lesz vagy 1 másik csapat practice squadosa.iktriad
Másik PS-éből csak az aktív rosterre tehetsz embert.Rajna
És tényleg.
Jól látom, hogy Guyton a PS-re kerülés egyetlen feltételének sem tesz eleget? 😀Schleck
Mondtam, hogy lesz valami hiba. 😀 Hiba korrigálva.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jól látom, hogy Guyton a PS-re kerülés egyetlen feltételének sem tesz eleget? 😀

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Másik PS-éből csak az aktív rosterre tehetsz embert.

több mint 12 éve
Tudom, hogy még 1 ember kell a Practice squadba ez vagy UDFA rookie lesz vagy 1 másik csapat practice squadosa.
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
Ide is: Cowboys nem kíván több UDFA-t húzni

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
hatan vihetnek udfát

több mint 12 éve
Evanst ugyan minden bizonnyal kivágom, de nemtom mi a gond vele, IRL is Titans PS-en volt tavaly...Rajna
nem gugliztam rá senkire, csak azokat írtam fel akiket momentán nem látok rosteren.
leszámítva persze a veteránokat, akik majd kikötnek valahol (boley, bradshaw, abraham stb)

PS-ben elférne 1-2 léhűtő felőlem, hiszen azokat nem kell megcsinálnom, de mindenkinek jobb ha nem a szemetet gyűjti

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Helyes, szívesen˘˘