GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Egyébként azt a 10%-os szitut én korhoz kötném... Aki a szabályok szerint egyébként sem kaphat már emelkedőt, az ilyen esetben inkább a hosszabb és a szerződés összértéke alapján nagyobb szerződést válassza, míg a fiatalok inkább írjanak alá 1 évre, hátha jövőre még jobb kontraktot kapnak.Rataxes
NPV.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 240 — Eagles fan
Egyébként azt a 10%-os szitut én korhoz kötném... Aki a szabályok szerint egyébként sem kaphat már emelkedőt, az ilyen esetben inkább a hosszabb és a szerződés összértéke alapján nagyobb szerződést válassza, míg a fiatalok inkább írjanak alá 1 évre, hátha jövőre még jobb kontraktot kapnak.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
PS: Igazából itt elméletileg kijöhet a 10%-os szerződés hátránya.. és ezt most nem is somos emelésére, mert az emberes/korrekt volt. De mondjuk a végén, ha 6m for 2 year vs 6.5/7m for 1 year között kell majd dönteni.. akkor egyértelmű melyik lenne jobb.. és nem azt fogja Gonzo választani, hanem az 1 évest.Igor
mindezt elhomályosítja, hogy valójában hozzám jönne minimumért mert gyűrűt akar.Höri
Ugyanmár, ha az Indy beat writer is nyolcadiknak rangsorolja a csapatot... 😛
Olyan helyre kell jönni, ahol nincsenek jó WR-ek, így rengeteg labdát kapna -> Baltimore.

Verhetetlen slot párosom lenne, úgy állnék fel, hogy 4 slot WR+TE, és 1 outside receiver.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Fucu simán kifizet neki 8-9 milkát is, akkor meg hiába százalékolunk 😊

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
PS: Igazából itt elméletileg kijöhet a 10%-os szerződés hátránya.. és ezt most nem is somos emelésére, mert az emberes/korrekt volt. De mondjuk a végén, ha 6m for 2 year vs 6.5/7m for 1 year között kell majd dönteni.. akkor egyértelmű melyik lenne jobb.. és nem azt fogja Gonzo választani, hanem az 1 évest.Igor
mindezt elhomályosítja, hogy valójában hozzám jönne minimumért mert gyűrűt akar.

több mint 12 éve
Már csak azért is megérné, mert jól kicseszel mindenkivel, és feltolod a TE-taget is jövőre 😊
(Nem is értem miért vágta ki adam.. de mindegy.Biztos lett volna a 135 emberből még egy valaki aki inkább mehetett volna.)

PS: Igazából itt elméletileg kijöhet a 10%-os szerződés hátránya.. és ezt most nem is somos emelésére, mert az emberes/korrekt volt. De mondjuk a végén, ha 6m for 2 year vs 6.5/7m for 1 year között kell majd dönteni.. akkor egyértelmű melyik lenne jobb.. és nem azt fogja Gonzo választani, hanem az 1 évest.

PS2: azért nem vittem el márciusban/áprilisban mert lemaradtam róla.. speciel 1.8/3 évre sima steal volt, akár 1, akár 2 évnyi büntit kell benyelni érte.. már ha az FA a szerződéskötés után volt.. de úgy volt, ha jól rémlik.

több mint 12 éve
A Dickson-Tony G. páros már egész jól hangzana 😊

több mint 12 éve
de most tényleg, Somos a riválisod és van 9 millád, miért ne?

több mint 12 éve
Tömd be a sapid Gonzoval 😊

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Fucu virítsd a lóvét!Höri
he?

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Fucu virítsd a lóvét!

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
a kedves Ravens annak idején is rámlicitálhatott volna :3

több mint 12 éve
Tony G bevezetve a Redskins keretbe.

A Chargers-Rams párost felvittem hivatalosba, így már csak a Packers-Redskins-Broncos csapatoknál van kupleráj.

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
akkor mit diktál a Justice League? adam8 capje nem bírja el, szóval egyből a cut topikba írja be aztán mehet a versengés?Höri
Hát szerintem ha már így állunk meg kéne hagyni adam8-nak a lehetőséget hogy mást vágjon ki...Rataxes
azt o nem akarja, ha jol vettem ki a szavaibol.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
hori te pedig a szabalyzatot nem fogod szeretni. annak ertelmeben ha vki nem irja be a szerzodest 3 nap alatt, akkor a playa az eves atlaggal megegyezo szerzodest kap, tehat nyert licit eseten mindenkepp ezesetben a skinse tony g, csak a valtozo osszegu szerzodest bukta a be nem irassal. ottvan a szabalyzat vegen, nezd csak meg.
azert szep probalkozas vot 😉MMMS
akkor mit diktál a Justice League? adam8 capje nem bírja el, szóval egyből a cut topikba írja be aztán mehet a versengés?Höri
sztem logikus. ha neki nem kell, akkor cut/waive es mehet erte a tolongas, mint mas kivagottra.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Hát szerintem ha már így állunk meg kéne hagyni adam8-nak a lehetőséget hogy mást vágjon ki...

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 930 — Patriots fan
Odaadom én Hörinek.adam8
Dehogy adod! Nem jótékonysági intézmény ez. Ha szabály szerint a tiéd, akkor cseréld el vele, jó drágán 😉

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
hori te pedig a szabalyzatot nem fogod szeretni. annak ertelmeben ha vki nem irja be a szerzodest 3 nap alatt, akkor a playa az eves atlaggal megegyezo szerzodest kap, tehat nyert licit eseten mindenkepp ezesetben a skinse tony g, csak a valtozo osszegu szerzodest bukta a be nem irassal. ottvan a szabalyzat vegen, nezd csak meg.
azert szep probalkozas vot 😉MMMS
akkor mit diktál a Justice League? adam8 capje nem bírja el, szóval egyből a cut topikba írja be aztán mehet a versengés?

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Odaadom én Hörinek.

több mint 12 éve
azert szep probalkozas vot 😉

több mint 12 éve
Az tényleg szép... De hogyan? 😊 A kereső szerint a 'Skins licitált rá utoljára, cut/waive meg nem volt... Adam8 elfelejtett szerződést adni?Rataxes
bizony

több mint 12 éve
Az tényleg szép... De hogyan? 😊 A kereső szerint a 'Skins licitált rá utoljára, cut/waive meg nem volt... Adam8 elfelejtett szerződést adni?

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 930 — Patriots fan
Szép húzás Höri! Hogy menj a... 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
ilyenkor még van paycut? 😮kristof
nincs, már Spikes-nál se nagyon akartam tolerálni de az ő esetében is IRL is előfordulhatna ilyesmi.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 515 — ℧
ha ezt tudom...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning