GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 852
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Rolando-t nem tudom reserve/retired listára tenni mint a Ravens IRL? Tehát visszavonultatom, a büntijeit beírom, de ha visszatérne akkor enyémek a jogai az eredeti contracttal és onnantól a bünti is annulálódik... vagy valami ilyesmi 😊
Randy Moss végülis így jött hozzám vissza 1-2 éve, visszavonultattam, de aztán amikor aláírt a 49ershez visszakerültek hozzám a jogai. Igaz akkor még volt nálunk ingyen visszavonultatás.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha kiszálltam udfa bidből, de mint kiderült kell még ember akkor FA keretében tudok rá ajánlani?briareos
nemHöri
akkor mi a megoldás?briareos
húzol free agentet

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ha kiszálltam udfa bidből, de mint kiderült kell még ember akkor FA keretében tudok rá ajánlani?briareos
nemHöri
akkor mi a megoldás?

több mint 12 éve
nem

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ha kiszálltam udfa bidből, de mint kiderült kell még ember akkor FA keretében tudok rá ajánlani?

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
ok, koszi szepen.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 777
valaki segitsen ki legyen kedves.
jol gondolom h minnifield ugye az irre tetele miatt jogosan kaphatott tolem (450-525-600) felbontasban szerzodest ? illetve mi a helyzet akkor ha vki elso eveben 3 meccsen jatszott amugy inaktiv volt vegig ? az o uj szerzodesenek elso eve 450k v 525k ? valaszokat elore is koszi.MMMS
Ha valaki IR-en tölt egy évet, annak megvan a credited season, tehát Minnifield hivatalosan is másodéves, ez alapján szerintem az 525-600-685 felbontás a helyes.
Ugyanez a helyzet a második esetben is, a három aktív meccs is már credited seasonnek számít, hivatalosan másodéves az illető.
több mint 12 éve
Elvileg már húzhatok UDFA-t, nem? Braxának letelt az egy napja bőven... Csak azért kérdem mert zúzok mindjárt kirándulni aztán csak késő este érek haza.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
valaki segitsen ki legyen kedves.
jol gondolom h minnifield ugye az irre tetele miatt jogosan kaphatott tolem (450-525-600) felbontasban szerzodest ? illetve mi a helyzet akkor ha vki elso eveben 3 meccsen jatszott amugy inaktiv volt vegig ? az o uj szerzodesenek elso eve 450k v 525k ? valaszokat elore is koszi.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kösz a PR-t, Newmant meg még mindig utálom, estére megnézem, van-e még valaki, aki érdekel, és beírom

több mint 12 éve
ja bocs, akkor Fafia Karoly ugye az enyem ? Igor elbaszta a rebidet javohl herr commissionaar ?MMMS
eléggé szabálytalannak tűnik az emelés szóval viheted

több mint 12 éve
ja bocs, akkor Fafia Karoly ugye az enyem ? Igor elbaszta a rebidet javohl herr commissionaar ?

több mint 12 éve
sylvester williams mint nt ? jovicc.
ezt a 3. helyet keptelen vagyok megemeszteni, kurvanagy pofaracsapodast szaglintok a levegoben 😀
schedulet majd kifejtem a lapzsemles posztban, de h bazzanizzak egy kicsit elore: az elso forduloban fingodeusszal jatszok. tehat lapatra teszi ryant, ket kulcsjatekosomat es elbasz 40 ponttal, majd jo nagyfejukent nekiall majd menozni es kurvara nem fogja erdekelni h o kb csak rontott azon a csapaton. en szoltam elore.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 135
IRL a Vikes Webbet WR-ként akarja használni, nálam maradhat QB v keressek vkit h meglegyen a 3 QB-m?empty taxi
Ilyenkor tiéd a döntés.

Höri, Sylvester Will-t én NT-ben szeretném játszatni.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 203 — Lájkold a zsűrit!
IRL a Vikes Webbet WR-ként akarja használni, nálam maradhat QB v keressek vkit h meglegyen a 3 QB-m?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Byron Bell játszott már guardot a Panthersben, szóval ott csak 1 mínuszban vagyok. 😀

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 404
nem vagyok utolsó a PR-n! Juhhé 😀 Nem véletlen nem adtam el a keret legjobbjait egy zacskó szotyiért.
több mint 12 éve
Köszi a PR-t! Én IRL egy 8-8-at, esetleg 7-9-et mondanék a keretemre, itt viszont szoros csoportgyőzelmet és divisional roundot várok a csapattól, de csak mert szeret a madden 😊
AP 2000+ yard, 20+ TD

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
Nem értek egyet a rangsorral, szerintem simán lesz 2x annyi W-m isFarky
viszont Garrardot kivághatod mert nem tud mozogniHöri
fasza, akkor így 3x annyi lesz

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Nem értek egyet a rangsorral, szerintem simán lesz 2x annyi W-m isFarky
viszont Garrardot kivághatod mert nem tud mozogni

több mint 12 éve
bejött az MLB projected Rata 😊kristof
Ilyen egy gyökeret...
 larrybrownsports.com/wp-content/uploads/2012/05/rolando-mcclain-arrested.jpg

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
Nem értek egyet a rangsorral, szerintem simán lesz 2x annyi W-m is

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 369 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Alualut beírtad DTnek, erre ma a Jags bejelentette, hogy idén DE lesz belőle. 😀 Valószínűleg inkább Paea kezd ott majd a helyén amúgy is.
Rosszabra számítottam, szóval köszi a 21. helyet.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 777
Erősen átlagon aluli OT-párossal én is kb. ilyesmi végeredményt várok, playoffról éppen lemaradó csapat / wild card búcsú. Ismerve a Madden simet, Moore-nak minden második meccsen be kell majd állnia hosszabb-rövidebb időre. Jövőre prioritás lesz drafton/FA-n/trade útján beszerezni egy elit(közeli) LT-t.
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Alulértékeltek vagyunk mert nem látja a számtalan hatalmas playmaker játékost a szokásosan hülye PR-író, de hát elfogult a csoportrivális publicistája, nem kell komolyan venni.