NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
azért a Vincy Jacksonért a majd 9 guriga az igen erős.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
1,7 millát keres idén még, kristof biztos megpróbálta 6-ért, hátha 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
akkor nem is menő 😕
több mint 11 éve
most akkor mekkora a max szerződés hossz amit lehet adni? 5 vagy 6?
több mint 11 éve
Wright aláírt 2 misi alatt, Powers meg még csak következő kört sem hallgat meg? Ilyen szezon után, és még egyetlen éve sem volt, mikor egészséges tudott volna maradni, szinte folyton IR-en végzi.BOOOOOOOOOOOO 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
stafford a piacon, na neki is lesz ára 😀braxa88Tagelni nem tudja őt már kristof? 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
stafford a piacon, na neki is lesz ára 😀
több mint 11 éve
Nálam azzal túl is fizetted volna 😛 Ezért mondtam, hogy én áraztam alul a többi rózshoz képest 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
btw kristof 😀 Minek írtad be ezt ahárom szerencsétlent, hát még 2-ra se elég amit adsz nekik? 😀 Bár lehet csak én áraztam alul eme remek embereket 😊fetomyMcCarthy HS óta kb nem tud lehozni egy egészséges szezont, ehhez képest a 2M nem volt elég a 75%-hoz, szerintem nem mi áraztuk őket alul 😊
több mint 11 éve
Már bocsánat, deMathis is hosszabbítás alatt van éppen, Chestert meg hagyjuk. 😊
Jobbra nézek a snap előtt a falban, senki használható. Balra nézek, szintén senki.
Evan Mathist azért finoman szólva se a nem használható kategória, Chris Chester meg szintén elég faszán játszott idén pont Montgomery mellett 😀tenorx
De azért nem kell mindent szó szerint komolyan venni, amit leírok. De legközelebb ezt is beleírom a hivatalos közleménybe. 😀somoskovig
Nem akartam fakkolni, csak pont a belső falam az, ami valamennyire használható, két van a két bust tackle 😀
több mint 11 éve
és akkor még csökkentésről volt szó 😛egyébként sztem is. Egy 10 millás ember 7,5-ért már kaphat másodikat.
btw kristof 😀 Minek írtad be ezt ahárom szerencsétlent, hát még 2-ra se elég amit adsz nekik? 😀 Bár lehet csak én áraztam alul eme remek embereket 😊
több mint 11 éve
Már bocsánat, deMathis is hosszabbítás alatt van éppen, Chestert meg hagyjuk. 😊
Jobbra nézek a snap előtt a falban, senki használható. Balra nézek, szintén senki.
Evan Mathist azért finoman szólva se a nem használható kategória, Chris Chester meg szintén elég faszán játszott idén pont Montgomery mellett 😀tenorx
De azért nem kell mindent szó szerint komolyan venni, amit leírok. De legközelebb ezt is beleírom a hivatalos közleménybe. 😀
több mint 11 éve
Ez kurva érdekes.Lol, Montgomery 4,5 milla.tenorx
Nagyon szeretheted terrorxStez
Végül is csak a liga legjobb centere keres egy millával többet nála.
De mondjuk ha nem zavar, hogy túlfizetted, akkor senkit sem szerintem. 😀
A többletből kifizetheted nekem Powerst. 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
magas sztem ez a 75%. kb 10ből 8játékosra mehet uj ajánlat...
több mint 11 éve
Lol, Montgomery 4,5 milla.
Nagyon szeretheted terrorxStez
több mint 11 éve
Lol, Montgomery 4,5 milla.Nagyon szeretheted terrorx
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Beki:Igen, már megtaláltam közben. :/
Ez mondjuk jó kérdés... "Élő szerződés hosszabbítása esetén az új szerződés nem lehet alacsonyabb az eredeti kontraktusnál!"Rataxesfetomy
somos akkor a Vilma hosszabbítást tekintsük semmisnek 😉 Köszönöm! 😊
több mint 11 éve
Beki:Ez mondjuk jó kérdés... "Élő szerződés hosszabbítása esetén az új szerződés nem lehet alacsonyabb az eredeti kontraktusnál!"Rataxes
több mint 11 éve
még nem küldtem ajánlatot, de már most bassza meg az összes Rózi! 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mi a gond, ezt nem értem? 😀Nézd inkább át a szabálykönyvet 😛RataxesVilma hogy hosszabbíthat 6 alatt? SzegecsÚgyhogy valaki nem csak a nullákat látja? 😀Beki
több mint 11 éve
Már bocsánat, de Jobbra nézek a snap előtt a falban, senki használható. Balra nézek, szintén senki.
Evan Mathist azért finoman szólva se a nem használható kategória, Chris Chester meg szintén elég faszán játszott idén pont Montgomery mellett 😀
több mint 11 éve
Igen az ilyen szintű játékosoknál tulajdonképpen nincs is olyan, hogy legalacsonyabb érték. Max legkevésbé kurvamagas. 😛Meglepődnék, ha 6 milla alatt lett volna a legalacsonyabb értékWyattMennyit ajánlottál Cushingnak? 4 millát? 😀Wyatta végső ajánlatban talán elmentem volna addig. de még 75%-át sem ajánlottam elsőre.gabtsi
Igen az a baj, hogy nem írják oda a gm-ek az aktuális pénzeket, én meg mind a 150 embernél nem nézem meg, hogy van-e neki. Evidens, hogy ilyen esetben kapja a meglévő átlagot.