NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 534
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
évet ne írjunk az ajánlatba?
több mint 11 éve
elkuldtem.az a baj, h szivem szerint mindent a vegletekig tokeletesitenek es ugy sem lenne az elvarasaimnak eleg jo. remelhetoleg azert igy is megteszi. koszi a turelmet.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
No, már csak Fake listájára várunk, a másik 4 már megvan, úgyhogy ha minden jól megy, akkor délutántól lehet küldeni majd a hosszabbításokat, de külön fogok szólni.Illetve a Róziktól annyi kérés, hogy a 49ers árakat Del-nek küldjék a profiljában szereplő email-címre.
több mint 11 éve
Ne legyen üldözési mániád, nem teszek különbséget GM és GM között, tavaly sem tettem. És egyébként én pont csak röhögök a beszólogatásaidon, de attól még sosem jutott eszembe, hogy na szívassalak akár téged, akár mást Rózinál. 😊minek tennem ? igy is elit qb fizetest irtam neki, amilyet irl is ker. ezen hova emeljek tovabb ? 😀Nem értem mi a gond, Stez kockáztatott és szép pickekkel fizetett, de van ennek másik oldala is, hiszen Revis most taggel megy és utána hosszabbítani kell vele, pláne egy fasza szezon után élmény lesz a Róziknak szép fizut kérni neki. 😀BekiQue?
Most hosszabbítok vele idén, mivel egy ilyen játékossal megtehetem, jövőre konkrétan szabadügynököm is alig lesz. 😊
De tök mindegy, mert idén is elkérnek Fakeék 10 misit, jövőre is. 😀
Bár kinézem Fakeből, hogy msot hogy megtudta, hogy gazdát cserél, átírja az értéket kicsit nagyobbra. 😀
Stez
nem kene magadbol kiindulni, en neked is, wyattnek, delonsonak is pont annyit irok a jatekosaihoz, mint amennyit jogosnak tartanek akkor is, ha nalam lennenek vagy barki masnal. az h ti ezzel nem igy vagytok, az hadd ne legyen az en dolgom ...MMMS
És ettől félned sem kell egyébként, mert én nem vagyok pótrozi, eképp dolgom sem lesz idén. 😊
Az elit QB fizetést tőlem nem fogja megkapni, van különbség aközött, hogy egy játékos mit kér, és mit kap, de ez mellékes.
Kiderül hamarosan, de nyilván azért fizettem érte ennyit, hogy megtartsam. 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Uhh, bazze tényleg van egy plusz lehetőséged, no akkor idei szezonra marad az élvezet a Róziknak. 😀Nem értem mi a gond, Stez kockáztatott és szép pickekkel fizetett, de van ennek másik oldala is, hiszen Revis most taggel megy és utána hosszabbítani kell vele, pláne egy fasza szezon után élmény lesz a Róziknak szép fizut kérni neki. 😀BekiQue?
Most hosszabbítok vele idén, mivel egy ilyen játékossal megtehetem, jövőre konkrétan szabadügynököm is alig lesz. 😊
Bár kinézem Fakeből, hogy msot hogy megtudta, hogy gazdát cserél, átírja az értéket kicsit nagyobbra. 😀
Stez
több mint 11 éve
minek tennem ? igy is elit qb fizetest irtam neki, amilyet irl is ker. ezen hova emeljek tovabb ? 😀Nem értem mi a gond, Stez kockáztatott és szép pickekkel fizetett, de van ennek másik oldala is, hiszen Revis most taggel megy és utána hosszabbítani kell vele, pláne egy fasza szezon után élmény lesz a Róziknak szép fizut kérni neki. 😀BekiQue?
Stez
nem kene magadbol kiindulni, en neked is, wyattnek, delonsonak is pont annyit irok a jatekosaihoz, mint amennyit jogosnak tartanek akkor is, ha nalam lennenek vagy barki masnal. az h ti ezzel nem igy vagytok, az hadd ne legyen az en dolgom ...
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Ezeket a köröket minden szezonban letudjuk, lehet érdemes lenne átugrani most már... 😛Mindenki olyan trade-et köt, ami neki tetszik, lehet rajta röhögni, lehet rajta sírni is, csak beleszólni nem, amióta el lett törölve a vétó rendszer...
Ez még mindig egy játék, amit mindenki a maga módján, a saját vérmérséklete, elszántsága és látásmódja szerint játszik...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Nem értem mi a gond, Stez kockáztatott és szép pickekkel fizetett, de van ennek másik oldala is, hiszen Revis most taggel megy és utána hosszabbítani kell vele, pláne egy fasza szezon után élmény lesz a Róziknak szép fizut kérni neki. 😀BekiQue?
több mint 11 éve
én sem vagyok készgörcsöl az ujjam a sok nullától
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
bocsi sracok, nem tudtam befejezni a tablamat ma, kb 80 %os allapotban leledzik. holnap delelott max 11ig befejezem, kuldom somosnak es onnet nem rajtam mulik a cucc.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem értem mi a gond, Stez kockáztatott és szép pickekkel fizetett, de van ennek másik oldala is, hiszen Revis most taggel megy és utána hosszabbítani kell vele, pláne egy fasza szezon után élmény lesz a Róziknak szép fizut kérni neki. 😀
több mint 11 éve
Pont leszarom, ki szerint mennyit adtam érte.igazad van, meg soha nfl jatekos nem jott vissza egy szalagszakadasbol 😀 meg mifele balhezasokrol magyarazol ? nekiment tankkal egy iskolanak v mirol nem tudok ? 😀 te mekkora makito vagy 😀Majd ha emberünk a sérülése és a körülötte lévő balhézások után is úgy játszik, mint azt eddig tette, akkor jó vételt csináltam és áron alul hoztam el, viszont addig nekem ne picsogj, csak mert imádod.Rájöttem, az a baj, hogy nem ugyanazt az oldalát látjuk a dolgoknak.szabaElhozok egy sérült játékost 10 milliós fizetéssel.Mit fogsz...szabaEzt a Stez féle ámokfutást valahogy meg kell állítani majd, mert nem lesz ez így jó. szabaQue?
Megint mit csináltam? 😀Stez
Én geci.
Stez
Kockázat nélkül nincs győzelem.
Amúgy meg emberünk mióta volt kint trade blockon? Bárki elvihette volna. Nem tette meg senki, akkor magára vessen.
Téma lezárva, asszem már úgy is tudja mindenki, hogy kiről van szó.
Stez
amugy siman sokat adtal erte, shawnka kurvara nemtudott vna vele hosszabbitani.
10 millios jatekos ? ez vmi kurvanagy vicc akart lenni ?
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
csak aztan nehogy meglepodj 😀MMMS
Vagy 10 embert kérdeztem meg, és mindegyik teljesen mást mondott. Volt, aki azt mondta, a jelenlegi körülmények között első kört ér, de a max az 1+3 volt.
Én úgy voltam vele, nekem olyan 1+4 körüli árat ér meg max., annyiért elhozom minden szó nélkül.
Igen, nyilván szalagszakadásból visszajöttek már sokan, és? Volt aki meg nem. És ugye neki nem csak az játszik közre. Ugye az is, hogy ennek ellenére én top1 árat fizethetek neki a posztján, valamint IRL azért kérdés, hogy ha megkapja valahol azt a zsozsót, amit akar, akkor is lesz-e akkora elmebeteg állat, mint eddig.
Ezek mind-mind azért olyan tényezők, ami miatt rizikós elhozni. De hát leszartam, vagy kibaszott nagyot nyerek, vagy megszopom, de eddig is túléltem, ha valakivel nem jött be a kockáztatás. 😊
De továbbra is él a kérdés:
Kint volt trade blockon faszom tudja hány hete, tehát vagy nem érdekelt senkit sem, vagy pedig ennyit sem adott érte senki, akkor meg mire fel a rinyálás? Nem tőled kérdezem, nyilván nem te rinyálsz. 😀
Köszöntem szépen, én lecsaptam rá és elhoztam.
Ha meg szerinted sokat adtam érte, akkor meg nincs is miről beszélni.
De aztán nehogy már ebből is kihozza szaba, hogy mekkora egy féreg vagyok és tönkreteszem a játékot csak azért, mert neki a kedvence Revis és még ACL-el is megad érte 25 első kört.
Ja de várjunk, akkor hol volt, mikor Revis kint volt blockon? Sehol?
Csókolom.
De ha pofázni kell, kurva jól megy mindenkinek. 😀
több mint 11 éve
Hm? Revis elkelt?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
igazad van, meg soha nfl jatekos nem jott vissza egy szalagszakadasbol 😀 meg mifele balhezasokrol magyarazol ? nekiment tankkal egy iskolanak v mirol nem tudok ? 😀 te mekkora makito vagy 😀Majd ha emberünk a sérülése és a körülötte lévő balhézások után is úgy játszik, mint azt eddig tette, akkor jó vételt csináltam és áron alul hoztam el, viszont addig nekem ne picsogj, csak mert imádod.Rájöttem, az a baj, hogy nem ugyanazt az oldalát látjuk a dolgoknak.szabaElhozok egy sérült játékost 10 milliós fizetéssel.Mit fogsz...szabaEzt a Stez féle ámokfutást valahogy meg kell állítani majd, mert nem lesz ez így jó. szabaQue?
Én geci.
Stez
Amúgy meg emberünk mióta volt kint trade blockon? Bárki elvihette volna. Nem tette meg senki, akkor magára vessen.
Stez
amugy siman sokat adtal erte, shawnka kurvara nemtudott vna vele hosszabbitani.
10 millios jatekos ? ez vmi kurvanagy vicc akart lenni ?
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
csak aztan nehogy meglepodj 😀
több mint 11 éve
én adtam el McKinney-tÉs most buktam le, hogy lehúztál Raiolával. 😀szabaMajd ha emberünk a sérülése és a körülötte lévő balhézások után is úgy játszik, mint azt eddig tette, akkor jó vételt csináltam és áron alul hoztam el, viszont addig nekem ne picsogj, csak mert imádod.Rájöttem, az a baj, hogy nem ugyanazt az oldalát látjuk a dolgoknak.szabaElhozok egy sérült játékost 10 milliós fizetéssel.Mit fogsz...szabaEzt a Stez féle ámokfutást valahogy meg kell állítani majd, mert nem lesz ez így jó. szabaQue?
Én geci.
Stez
Stez
több mint 11 éve
szaba
10 543
És most buktam le, hogy lehúztál Raiolával. 😀Majd ha emberünk a sérülése és a körülötte lévő balhézások után is úgy játszik, mint azt eddig tette, akkor jó vételt csináltam és áron alul hoztam el, viszont addig nekem ne picsogj, csak mert imádod.Rájöttem, az a baj, hogy nem ugyanazt az oldalát látjuk a dolgoknak.szabaElhozok egy sérült játékost 10 milliós fizetéssel.Mit fogsz...szabaEzt a Stez féle ámokfutást valahogy meg kell állítani majd, mert nem lesz ez így jó. szabaQue?
Én geci.
Stez
Stez
több mint 11 éve
Majd ha emberünk a sérülése és a körülötte lévő balhézások után is úgy játszik, mint azt eddig tette, akkor jó vételt csináltam és áron alul hoztam el, viszont addig nekem ne picsogj, csak mert imádod.Rájöttem, az a baj, hogy nem ugyanazt az oldalát látjuk a dolgoknak.szabaElhozok egy sérült játékost 10 milliós fizetéssel.Mit fogsz...szabaEzt a Stez féle ámokfutást valahogy meg kell állítani majd, mert nem lesz ez így jó. szabaQue?
Én geci.
Stez
több mint 11 éve
szaba
10 543
Rájöttem, az a baj, hogy nem ugyanazt az oldalát látjuk a dolgoknak.Elhozok egy sérült játékost 10 milliós fizetéssel.Mit fogsz...szabaEzt a Stez féle ámokfutást valahogy meg kell állítani majd, mert nem lesz ez így jó. szabaQue?
Én geci.
Stez
több mint 11 éve
Elhozok egy sérült játékost 10 milliós fizetéssel.Mit fogsz...szabaEzt a Stez féle ámokfutást valahogy meg kell állítani majd, mert nem lesz ez így jó. szabaQue?
Én geci.
több mint 11 éve
szaba
10 543
Mit fogsz...Ezt a Stez féle ámokfutást valahogy meg kell állítani majd, mert nem lesz ez így jó. szabaQue?
több mint 11 éve
létezelEzt a Stez féle ámokfutást valahogy meg kell állítani majd, mert nem lesz ez így jó. szabaQue?
😀
több mint 11 éve
Ezt a Stez féle ámokfutást valahogy meg kell állítani majd, mert nem lesz ez így jó. szabaQue?
Megint mit csináltam? 😀
több mint 11 éve
szaba
10 543
Ezt a Stez féle ámokfutást valahogy meg kell állítani majd, mert nem lesz ez így jó.
több mint 11 éve
Mindenki máshogy játszik...Nekem úgyis mindegy mit csinálok, úgyis le lesz sajnálva a csapatom, akkor legalább úgy rakom össze, ahogy én akarom... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!