NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 577
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Az illetékes EaglesMcNabb Úrral szeretném egyeztetni a 2014-es draft pickjeim 😊Tudtommal csak a 3. és az 5. köröm vándorolt át a Titanshez a Scott Chandler trade keretein belül, ennek ellenére a 6. körösöm is a Tennesseehez van beírva. Lehet elfeledkeztem valamiről, vagy adminisztációs hiba lehet az oka?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Tyr vajon tud róla, hogy szép kis listát eresztett ki FA-ra Schaubbal az élen? 😊StezTutta, tuggya, tunni fogja 😊
több mint 11 éve
Már megérte felkelni
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Tyr vajon tud róla, hogy szép kis listát eresztett ki FA-ra Schaubbal az élen? 😊Stezoppa rebuild style
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Kiment a táblázat, kérek szépen egy visszajelzést mindenkitől, hogy megkapta, aztán bele lehet húzni a kitöltésbe.! 😊somoskovigmeggyutt. szegecs irl nevet igy megtudni kemeny elmeny volt ebedre 😀 jo szorakozast mindenkinek !
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Tyr vajon tud róla, hogy szép kis listát eresztett ki FA-ra Schaubbal az élen? 😊
több mint 11 éve
Kiment a táblázat, kérek szépen egy visszajelzést mindenkitől, hogy megkapta, aztán bele lehet húzni a kitöltésbe.! 😊
több mint 11 éve
Minden Rózi-tagtól kérek PM-ben egy email-címet, holnap reggel megy a táblázat.
több mint 11 éve
max 2.5/év
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
c-c-c-cAzért rá is jöhet összeg, kíváncsi vagyok, mennyiért nem maradt volna :p
gondoltam, hogy valaki majd el akarja sumákolni
Szegecs
több mint 11 éve
c-c-c-cgondoltam, hogy valaki majd el akarja sumákolni
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ja, merthogy akkor egy levonódott a taggel, fasza...Akkor mittomén, a Csöcsöst kivetetem Hörivel, amúgy sem hiszem, hogy tudnék vele hosszabbítani
több mint 11 éve
Wyatt, te nem csak 5 emberrel hosszabbíthatsz?
több mint 11 éve
Csak 100 millat? Puhulsz Szegecs..
több mint 11 éve
én isnem tart oly' soká mindenhová 100 millát beírni
több mint 11 éve
én valószínű még a héten elküldöm 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Egyelőre még senki ne küldjön árakat, először összeül a bizottság.somoskovig
Hosszabbítási ajánlatok küldése/elbírálása: február 21-28.HöriTartjuk ezt az időpontot? A Rózik kb mikorra lövik be az értékeket? Nem mintha nem tudná mindenki elküldeni a saját embereire adott ajánlatát akár az utolsó két napban, csak kb-re érdekelne, hogy mikortól lehet majd a GM-eknek ajánlatot küldeni a játékosoknak
több mint 11 éve
Valószínűleg buta kérdés.. ha valakit közben tag+trade-del szerzek, akkor annak idén már nem tudok hosszabbítási ajánlatot tenni? (mivel a tag az UFA után van)Jövő évi hosszabbítások terhére tudsz.
Tavaly nem fordítva volt? :S Igor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Tavaly mintha lett volna olyan szabály az FA-piac alatt hogy hosszabb idejű szerződéssel nem lehetett ráemelni a licitálásnál, hanem az összeget is növelni kellett. Jól emlékszem? Ez idén is lesz? Mert akkor a szabályzatot is át kéne írni. Ezt a részt:Én nem tudok róla hogy ilyen lett volna.
A szerződések összehasonlítása továbbra is a megszokott módon zajlik. A jobb ajánlat megítélése a %-os rendszerrel megy, vagyis:
• egyenlő éveknél az évenkénti átlag számít
• egyenlő évenkénti átlagnál az évek száma számít (hosszabb szerződés előnyben)
• egy évvel hosszabb kontraktus jobbnak számít, ha az éves átlag maximum 10%-al kevesebb
• két évvel hosszabb kontraktus jobbnak számít, ha az éves átlag maximum 20%-al kevesebbRataxes
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Egyelőre még senki ne küldjön árakat, először összeül a bizottság.
több mint 11 éve
Tavaly mintha lett volna olyan szabály az FA-piac alatt hogy hosszabb idejű szerződéssel nem lehetett ráemelni a licitálásnál, hanem az összeget is növelni kellett. Jól emlékszem? Ez idén is lesz? Mert akkor a szabályzatot is át kéne írni. Ezt a részt:A szerződések összehasonlítása továbbra is a megszokott módon zajlik. A jobb ajánlat megítélése a %-os rendszerrel megy, vagyis:
• egyenlő éveknél az évenkénti átlag számít
• egyenlő évenkénti átlagnál az évek száma számít (hosszabb szerződés előnyben)
• egy évvel hosszabb kontraktus jobbnak számít, ha az éves átlag maximum 10%-al kevesebb
• két évvel hosszabb kontraktus jobbnak számít, ha az éves átlag maximum 20%-al kevesebb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Akkor 6 éves szerződést nem lehet adni mi? Hogy bassza meg. 😛Mondjuk nem a Powers-Johnson duóra nyomta volna, de mindegy végül.
több mint 11 éve
beírom adminba
több mint 11 éve
Én azért megpróbálnámSzegecsÍrj PM-et és megbeszéljük Millet.
Talán odaadom ennyiért. De csak mert te jó fej vagy, farky nem az. 😕