NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
így kell címlapra kerülni 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
már megérte felkelni
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Címlapon az aranyköpésem. 😀Jejeje
több mint 11 éve
Braxa nagyon jo grat 😊
több mint 11 éve
akartam, de nem, csak egyet 😀 X trade-ben olyan cucc jön amit az illető -gondolom- tages trade-ben szerez, Y trade-emben pedig olyat adok, amit én az X trade-ben kapok 😀 És egy tages is jön igen 😊lenne mégegy akit akarnék csak már tényleg nincs mit adnom érte 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
adam tőlem 2.kört kért Bolingért. most kapott jövő 3.kört, meg caphitet.szépmunka
több mint 11 éve
adam okosan felkészült rá, hogy a maddenben az első héten IR-re kerül Brees career ending sérüléssel
több mint 11 éve
Fetomy csak megnyered a tradebuzit... ezzel mar nem birom tartani a lepest, se Beki ...
több mint 11 éve
Kicsit frissítettem a KeKím...bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/761317
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Mi lesz igy a lehuzos hirnevemmel 😊
több mint 11 éve
Nem én voltam!! (bár én lettem volna 😛)
több mint 11 éve
braxa88
12 534
pro bowler guard 4.körért?
több mint 11 éve
idén betöltötte a 30-at, tehát máris egy sima 30+os akiért nem éri meg a nagy lé. Bezzeg tavaly ilyenkor még hogy megérte volna neki az 5 éves!A 10 sem rossz kezdes, Farky eleg hamar rajon, hogy elbucsuzhat Waretol. 😀Stezlegalább valaki hosszú távon fizeti érte a 10+ millát, ha ez neki megéri egy 30+ éves játékosnál, akkor hajráFarky
Mindenesetre, ha pl. Peppers, Abraham vagy Harrison mintájára csak mondjuk 34 éves koráig hozza ezt a szintet, boldogan fizetem ki "feleslegesen" azt a plusz 1 évét neki, vagy az érte járó penaltyt 😊
Höri: pedig lehet megy majd mégegy LS, csak még megvárom kiket sikerül összevásárolni a határidőig 😀
több mint 11 éve
Na, Höri otlete tetszik, hogy Manninggel ne hosszabbitson, ott vege is lenne a Colts csoportgyozelmeinek. :-PSteza szimulálóról beszélsz koma.
anyway, 11 gárda küldött eddig listát a hosszabítási névsoráról és csak a negyedikben jött meg az első long snapper, suprise surprise
több mint 11 éve
A 10 sem rossz kezdes, Farky eleg hamar rajon, hogy elbucsuzhat Waretol. 😀Stezlegalább valaki hosszú távon fizeti érte a 10+ millát, ha ez neki megéri egy 30+ éves játékosnál, akkor hajrá
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
A 10 sem rossz kezdes, Farky eleg hamar rajon, hogy elbucsuzhat Waretol. 😀